Express Pizza

Express Food
Adrese: Vienības gatve 38
Rīga
Latvia - LV-1004
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: 80002202
Informācija: Juridiskā adrese
Āgenskalna iela 29 - 31,
Rīga, LV-1046

Express Pizza
Barona 77 (ieeja no Artilērijas),
Darba laiks: 11:00-22:00 katru dienu
piektdienās un sestdienās līdz 23:00
Darba laiks: 11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Picērijas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
10
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Express Pizza - Sūdzības un atsauksmes

Express Pizza - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Tika pasūtītas divas lielās 40cm picas. Viena no tām bija cepta tajā pašā rītā, bet par otru biju šokā. Trīs gabali no otras picas bija cieti, izkaltuši, ar sažuvuši desu un siers vairs nebija redzams. Sakaltušas šķēles ar asu mērci un sakaltušu desu. Uz pārējās picas, kura bija svaigi cepta šie gabali ļoti izcēlās gan gāršā, gan izskatā, un bija acīm redzams, kā vienkārši pielikti klāt svaigo gabalu vietā. "Paldies" par jauko attieksmi pret regulārajiem klientiem.

S Santa 20.11.2018
Komentāri 4 Picērijas

Express Pizza - slikts serviss

slikts serviss Šodien veicu pasūtijumu internetā. Saņemot apstiprinājuma zvanu no operatora, saņēmu taisnā tekstā frāzi, ka mums ir pārāk daudz darba un mans pasūtijums tiek vnk atteikts, bez piedāvājuma to atvest vēlāk, vai kāda savādāka risinājuma, kur nu vel sagaidīt no viņiem atvainošanos par neērtībām. Reti pretīga attieksme. +1 zaudēts klients.

Express Pizza - Negaršīga pica

Negaršīga pica Pasūitījām 40cm Salami picu! Šī picērija varētu piedalīties konkursā "izcep plānāko un cietāko picu" Ar atvešanu uz Juglu izmaksāja 16.50. Labāk būtu pasūtījis Lulu samaksājis daži eur vairāk, bet apēdis ar prieku! Pirmo reizi ēdu tik drausmīgu picu, maxima uz vietas cep labākas. Aizbrauciet uz Itāliju, apskataties kā izskatās pica un pagaršojiet kā garšo pica. Kā jūs vel nēesat bankrotējuši?! Laikam muļķu zemē muļķu tik tiešām ir daudz!

Express Pizza - Cilvēki maldināšana

Cilvēki maldināšana Gribam pabrīdināt par to, ka šī kompānija maldina cilvēkus. Zvanot un pasūtot picu, tika speciāli jautāts, vai var maksāt ar karti, saņēmu pozitīvu atbildi. Kad tika atvesta pica, izrādas, ka nevar. Vīram lika iet līdz bankomātam. Zvanot uz tel. 80002202, man tika paziņots, ka laikam aizmirsa. Vai jums šķiet, ka tas ir normāli? Vai tas ir serviss?

Express Pizza - ilgi ved

ilgi ved Piektdienas vakarā pasūtījām divas picas,, teica, ka būs pēc stundas, pajauāaju vai tiešam piegādās pēc stundas, atbildēja, ka noteikti, pagājušas gandrīz divas,gaidām, piezvanīju pajautāju kur tad palikušas, teica, ka gaidiet, gaidiet tulīt būs, nu gaidām vēl , joprojam .Tā ka nezinu, tā ir sūdzība par ilgo piegādi vai nepiegādāšanu. Vakars jau drīz 23.00 bērniem jāiet gulēt, picas vairs nav aktuālas, un kad zvanu lai atteikt, klausuli ar neviens vairs neceļ. Ir lētāk nekā Lulu un čilītī, bet...

Express Pizza - Pica ir krietni mazāka nekā tai ir jābūt...

Pica ir krietni mazāka nekā tai ir jābūt... Pica nav solīto 40 cm diametrā. Ņemot palīgā riņķa līnijas laukuma formulu, ir jāsecina ka expresspizza noēdusi 23% manas picas. Nu ļoti nesmuki. uz maniem e-pastiem vienkārši neatbild un nereaģē. Sūtīju divus pieklājīgus epastus ar jautājumu - nekādas atbildes... Secinājums - viņi rij manu picu un viņiem ir pilnīgi vienalga, kad prasu kādēļ tā. Vai šis ir uzņēmums kura moto ir " tādā Valstī dzīvojam un mums pilnīgi vienalga ko domā mūsu klienti (patstāvīgie, kam ir pat klienta karte...)"?

Express Pizza - Vecas/nekvalitatīvas izejvielas

Vecas/nekvalitatīvas izejvielas Piektdien, 20. jūlijā pasūtīju picas no EXPRESSPIZZA. Saņēmu picas, ar draugiem paēdu un viss šķita ļoti labi. Taču ap 5 naktī sākās mežonīgas vēdergraizes un caureja. Tā arī visu nakti nevarēju gulēt vēdera sāpju dēļ. Arī pārējiem maniem ciemiņiem bija problēmas šo picu dēļ. Nu jau otrā diena ar caureju un vēdersāpēm. Neiesaku pasūtīt picas tur, jo arī kad piezvanīju, lai pavēstītu par atgadījušos, viņu atbilde bija ļoti vienkārša: "mums ļoti zēl" un "parasti pie mums tā negadās" -...

Express Pizza - klausules necelsana

klausules necelsana Esmu reāli šokets par expres pica darbiniekiem ka jau no plkt.22, 20 neceļ klausuli zvani cik gribi neviens nepacels tikai tāpēc lai nestrādātu ārpus darba laika es domāju ka tie joberi negrib strādāt par tām kapiekām ko šiem maksā par visrstundām jo tas tarifs ir bomāru vērts un kad es kā parasts pasūtītājs šiem zvannu 22, 20 ir tikai normali ka viņi nepiem pasūtījumus tikai tāpēc ka lai varētu laicīgi un bez pārstrādes pabeigt darbu nu ritigi nemotivēti darbinbieki es godīgi sakot ceru ka...

Express Pizza -

V subbotu nadumali mi zakazatj 4 pici,zvonim v ''express pizza'',kak oni uznali 4to nado ehatj v Baloži,tak srazu že skazali 4to uže ne poedut (vremja bilo 22.23),hotja v reklamnom buklete napisano 4to oni zakazi prinimajut do 23.00.Kogda že mi pozvonili vo 2 raz,4to b oni objasnili po4emu tak,oni vzjali i brosili trubku.Im do Baložej ehatj 10-15 minut,a oni postupili po svinski.Ja kone4no ponimaju,4to ne ho4etsja v subbotu rabotatj,tak ne rabotajte!!!

Express Pizza -

V subbotu nadumali mi zakazatj 4 pici,zvonim v ''express pizza'',kak oni uznali 4to nado ehatj v Baloži,tak srazu že skazali 4to uže ne poedut (vremja bilo 22.23),hotja v reklamnom buklete napisano 4to oni zakazi prinimajut do 23.00.Kogda že mi pozvonili vo 2 raz,4to b oni objasnili po4emu tak,oni vzjali i brosili trubku.Im do Baložej ehatj 10-15 minut,a oni postupili po svinski.Ja kone4no ponimaju,4to ne ho4etsja v subbotu rabotatj,tak ne rabotajte!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes