ES Consulting

ES Consulting SIA
Adrese: Skanstes iela 33
Rīga
Latvia - LV-1013
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26380399
Fakss: +371 67270329
Informācija: Juridiskā adrese:
Matīsa iela 31 - 50,
Rīga, LV-1001
Kategorija: Izglītība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

ES Consulting - Sūdzības un atsauksmes

ES Consulting - Klientu apmaciba

Klientu apmaciba Aizgaju uz so valodu centru. Biju te paskatijies..., bet dzirdetas atsauksmes labas... aizgaju pameginat. Ko teikt - labaka neesmu bijis. Atri, pozitivi, kvalitativi. Liekas te konkurenti nemas. Un esmu loti pateicigs pasniedzejai Sallijai!

R Roberts S 29.10.2017
Komentāri 12 Izglītība

E-consulting - Krāpšana

Krāpšana Biju šokā! Aizgāju uz šo iestādi, ja tā viņu var saukt. Atrodas skanstē, labā rajonā, viss šķita normāli. Līdz brīdim, kad no manis tiek prasīta priekšapmaksa, pietam bez papīriem, jautājot, ka tā, man atbild, ka viņiem esot lieli nodokļi. Pabrīnījos par tādu atklātību, sapratu, ka nevēlos kaut kāda kaktu kantori mācīties, kas pat nodokļus nemaksā un burtiski spļauj seja saviem klientiem un valstij kopumā. Noteikti ieteiktu visiem apsvērt divreiz - mācīties mājas, ņemt privātskolotāju vai ņemt kaut kādas konsultācijas, kas nav vērtas 85 euro/stundā!

E-consulting - Briesmīga attieksme, laika vilkšana, nekvalitatīvs serviss

Briesmīga attieksme, laika vilkšana, nekvalitatīvs serviss Bija steidzama nepieciešamība pēc toefl konsultācijām, kuras sniedz e-consulting. Pirmais, jāmaksā uz rokas, čeku/kvīti atsakās dot, attaisnojās, ka tad sanāks dārgāk, jo redz, viņie esot grūtības atjaunot informāciju mājaslapā. Viena stunda maksā 75 euro! Tas jau tā ir traki, bet būtu vērts, ja būtu kvalitatīva un profesionāla apmācība, bet tur tādu neieguva. Apmāca haotiski, materiāli bieži neizprinteti. Nemaz nerunājot par šī uzņēmuma priekšnieci - uzpūstas lūpas un iedomīga attieksme. Reiz...

ES Consulting - Klientu apkalpošana

Klientu apkalpošana Vēlētos pateikt lielu paldies ES Consulting valodu apmācības centram, bija nepieciešam sagatavotie TOEFL testam, par rezultātiem un apmācības kvalitāti esmu vairāk kā apmierināta! Pasniedzēja Salija sastādīja ļoti labu mācību programmu, un bija ļoti viegli saprasties ar pasniedzēju, kas noveda pie labiem rezultātiem. Liels prieks par to, ka ir šādi mācību centri, pirms mācībā biju dzirdējusi dažādas sliktas atsauksmes par valodu mācību centriem, bet ES Consulting man ļoti patika!

ES Consulting - Klientu apkalpošanas kultūra un piemānīšana

Klientu apkalpošanas kultūra un piemānīšana Vēlos brīdināt par ārkārtīgu nepieņemamu attieksmi no šī uzņēmuma darbones! Ja gribat,lai jūs apčakarē dodieties uz ES Consulting valodu centru mācīties angļu valodu. Jums uzreiz tiks izsniegts priekšapmaksas rēķins par vairākām nodarbībām. Gadījumā, ja nespēsiet uz kādu no apmaksātajām nodarbībām ierasties jūs zaudēsiet savu iemaksāto naudu. Neglābs arī tas, ja iepriekšējā dienā (savas vai bērna veselības dēļ), brīdināsiet, ka nevarat ierasties. SAMAKSA (15ls)PAR NODARBĪBU ZAUDĒTA! Vienotie...

1 1998 26.10.2012
Komentāri 28 Izglītība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes