Elīza-K

AS Elīza-K
Adrese: A.Deglava 50
Rīga
Latvia - LV-1035
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67 549 424
+371 67 802 338
Informācija: Saloni:

A.Deglava iela 50,
Rīga Tel.:+371 67802343
E-pasts: [email protected]

TC "Spice Home"
2-stāvs salons "Elīza"
Tel.:+371 67319342
E-pasts: [email protected]

TC "Dole" 3-stāvs;
salons "Elīza"
Tel.:+371 67106612
E-pasts: [email protected]

TC "Gigant"; salons "Elīza"
2-stāvs, Mellužu iela 1
Tel.:+371 67418823
E-pasts: [email protected]

TC "Cita santehnika" ,
salons "Elīza" G. Astras ielā 8
Tel.:+371 67577049
E-pasts: [email protected]

Salons "Elīza" Jelgavā;
Dobeles ielā 48
Tel.:+371 63046687
E-pasts: [email protected]
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
23
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Elīza-K - Sūdzības un atsauksmes

Elīza-K - Ответ на жалобы, мнение покупателя

Ответ на жалобы, мнение покупателя Читаю жалобы про фирму элиза и удивляюсь. Я очень довольна их продукцией. Мы 2 дивана купили 15 лет назад для детей. Дети выросли, а диваны хороши до сих пор. Там же покупали и матрац для кровати. Очень компетентная продавец (кажется, ирина) помогла с выбором, объяснила, на что обращать внимание при покупке и тд. Объездили и другие салоны, но вернулись в элизу на ул. Деглава и купили. За прошедшие 5 лет никаких нареканий. Может, жалобщикам просто не повезло?

Elīza-K - Мебель (диван) Lusso 240

Мебель (диван) Lusso 240 Рекомендую не связываться с Eliza K, в магазине на улице а. Деглава в риге. Не выполняют заказы в срок. Качество продукции низкое. Не советую покупать мягкую мебель в Elize K - (диван) Lusso 240. Изготовление происходит долго, диваны делают где-то в латгалии, вроде в резекне. Цена с доставкой - около 1000 евро, ткань, и качество не соответствует цене. Привезли диван с браком, забрали не переделку, 20 дней прошло забрали на исправление деталь дивана - нет ни какой информации. Очень жалеем, что заказали. Уточняем процедуру возврата бракованного изделия.

Elīza-K - Slikts serviss, nekompetenti darbinieki

Slikts serviss, nekompetenti darbinieki Uzreiz gribu pateikt ka neesmu cilvēks kurš raksta sūdzības par katru sīkumu, (patiesībā šī ir pirmā reize) bet vēlos pabrīdināt citus, ka pasūtot mēbeles Elīza K salonā kurš atrodas Rīgā, a. Deglava ielā 50, ir jābūt ļoti uzmanīgam noformējot pasūtījumu. Nezinu, vai visi minētā salona darbinieki ir tik nekompetenti, bet darbiniece kura apkalpoja mani noteikti nav kompetenta šajā jomā. Mani apkalpoja salona darbiniece irina čaika (vismaz uz pasūtījuma lapas tā stāv rakstīts) . Vēlējos pasūtīt...

Eliza K - slikts serviss

slikts serviss Рекомендую не связываться с Eliza K. Неквалифицированные продавцы-консультанты, особенно хотелось бы выделить хамоватую Евгению в магазине на улице А. Деглава в Риге. Не выполняют заказы в срок (тянут до последнего срока в договоре, хотя изначально убеждают в том, что диван будет готов через 2 недели, а срок в договоре условный- с запасом). Качество продукции низкое.

Eliza K - Хамство

Хамство Achtung! Uzmanību! Внимание! В помещении магазина "Cita Santehnika" находится площадь, где выставилась мебель "Eliza". Не подходите близко к этому стенду без особой необходимости. Там бегает какое - то "чудовище" выпучив глаза и скалит зубы на покупателей. Пришла заказать комплект мебели, а попала словно в сумасшедший дом. Оскорбления и унижения сыпались из рта этого чудовища, как из мусорника! Несчастная фирма "Eliza" если такие индивиды представляют эту фирму. Наверное там дела идут совсем плохо! Пора закрываться!

Eliza K - Мебель

Мебель Не советую покупать мягкую мебель в Elize K ! В Dole купила диван. Спустя 5 месяцев спальное место просело и постоянно чувствовался острый запах то ли от клея, то ли от ткани. Заказ выполняли два с половиной месяца. То ткани не было и дозвониться не могла до магазина, приходилось лично заезжать в магазин, выяснять причину невыполнения заказа. А знакомые сказали, что эти диваны делают где-то в Латгалии, вроде в Резекне и фирма какая то левая под чужим именем скрывается. А для диванов используют дешевую китайскую ткань и были случаи аллергии. Лучше не рисковать!

Eliza K - Pārdevējs

Pārdevējs Vēlos izteikties par G. Astras ielas Elīzas pārdevēju. Tāds padzīvojis vīrietis nu pārī 50 vismaz. Vienkārši neadekvāti uzvedās. Nopirku dīvānu un aizsūtīju pakaļ paziņas, lai izņem. Un tad sākās bardaks, ka viņi ir nolikuši nepareiz mašīnu vienkārši, kā mežonis bļauj. Kā tā var pret saviem klientiem. Šodien aizgāju uz veikalu, jo man vel vajadzēja iegādāties vel stūra dīvānu. Un tas pats pārdevējs kaut ko skraida pa visu Gigant veikalu un bļauj. Nu labi. Aizgāju līdz viņam sāku runāties, bet...

Eliza K - Мошенники

Мошенники Осторожно, мошенники! Будьте бдительны! Принимают заказы и не выполняют в срок, тянут время и ждут когда клиент откажется. Будьте осторожны с предоплатой, читайте договор при заказе товара!

Eliza K - NEKVALITATĪVA IZGATAVOŠANA, PAVĪRŠĪBA!

NEKVALITATĪVA IZGATAVOŠANA, PAVĪRŠĪBA! Diemžēl atsauksmes nelasījam un "iekrītam". Pasūtījam mēbeles "ELIZA-K" (dīvānu un krēslus). Pie tam izvēlējamies labus materiālus. Izgatavoja nekvalitatīvi. Daudz defektu. Arī neuzmanība, paviršība darbā. Atveda dīvānu ar roku balstiem, kuri ir nepareizi izgatavoti. Pēc tam izgatavoja jaunus. Nēērtības jau bija no sākuma. Dīvānam remontējot vienu defektu, sabojāja citus dīvāna sastāvdaļas. Tagad viņu eksperts skatījās un uztaisīja aktu, ka visam tā jābūt. Precīzāk sakot dīvāna sastāvdaļa...

Eliza K - nekvalitativa prece

nekvalitativa prece Mi hoteli vibratj divan, posli v Dole. A tam pokupatel prisel s zaloboj i mi bistrenjko ottuda ubezali.

Eliza K - pasūtītais auduma tonis neatbilst

pasūtītais auduma tonis neatbilst Pasūtīju dīvānu un no kataloga izvēlējos auduma veidu,toni, taču saņemot dīvānu konstatēju, ka auduma tonis atšķiras no izvēlētā. Mēbeļu salona "Eliza", A.Deglava ielā 50, Rīgā, jurists uzskata, ka tonis ir ļoti līdzīgs manam izvēlētajam, un ka pieļaujamā atšķirība ir pustonis, par, ko, protams, netiku brīdināta, preci pasūtot, kā arī šie nosacījumi netika ierakstīti preču pasē pie norādītajiem garantijas nosacījumiem.paliku zaudētājos un audumu varu mainīt par savu naudu, jo,lai cīnītos tālāk...

Eliza K - ""Profesionāls mēbeļu" audums pēc 3 dienu lietošanas

''Profesionāls mēbeļu' audums pēc 3 dienu lietošanas Iegādājāmies t/c Dole "Ekros" firmas stūra dīvānu. Uzstādot mājās, jau tajā pat vakarā pamanījām ka audums pēc sēdēšanas ir vienās grumbās. Sazvanījām veikalu un teicām, ka neesam apmierināti ar preci un kā risināsim šo jautājumu tālāk. Pārdevēja atbildēja, ka šādā gadījumā viņu meistari izbrauc uz mājām un risina šo jautājumu. Paņēma preci uz remontu, pēc 2 nedēļām, kad jau bija apnicis gaidīt zvanu no pārdevēja - sākām interesēties, cik ilgi tad uz grīdas vēl nāksies gulēt un gaidīt savu...

Eliza K - Uzstādot virtuves mēbeles saskrāpēja sudraba ledusskapi

Uzstādot virtuves mēbeles saskrāpēja sudraba ledusskapi ELIZA K uzstādot virtuves mēbeles saskrāpēja sudraba ledusskapi!!! LAI IZLIIDZEETOS UZ SABOJAATAAS VIRSMAS ATSTIEPA UN AR SKOČU PIELIIMEEJA PELEEKU PAPIIRU VIRSUU LEDUSSKAPJA SAANAM!!! Vai nav jauki? Visas pirms gada uzstaadiitaas virtuves meebeles jau izļurkājušās un atlīmējušās, "dizainers" starpcitu uzprojektēja virtuves mēbeles nesimetriskas, kad viņām taadāam bija jaabuut. Pilniigi idioti.

Eliza K -

LJUDI!!ne zakazivajte tovari v mebeljnoj firme ELIZA,kotoraja naxoditsa v imante!mi zakazali tam divan,v itoge nam ego delali 2 mwsjaca,a samij kajniksrok bil 20 dnej!

Eliza K -

pirms iegaadaajaties meebeles shajaa veikalaa nodroshinieteis un nosleedziet liigumu ar kaadu apsardzes firmu vai paraadu piedzineejiem. sliktaakajaa gadiijumaa piemekleejiet kaaadu draugu vai pazinju, kas izskataas pietiekami draudiigs, lai paliidzeetu jums atguut iemaksaato naudu.

Eliza K -

tas ir draumīgs veikals Eliza, es vakar iegāju nopirkt skapi, sēž lecīgs puisis un nomūld kaut ko..... man bija ļoti vajadzīgs skapis, tāpēc paņēmu katalogu u viņam pasūtu izvēlēto. Tākā ļoti steidzos iemaksāju 20 latus, un steidzos uz darbu. Vakarā atved skapi, noplēš naudu par transportu, kaut iepriekš nekko neminēja. prasu garantiju un čeku, jo pirkums ir uz 200 latiem, gribu garantiju, tas resnais mūlāps ( atvainojiet par komentāru, bet nu tiešām citu vārdu nav) saka ka ļoti jāstaida, bet...

Eliza K -

Esmu pieradis pirkt tikai labas preces solidos veikalos ,tapec tad kad man savajadzejas jaunu gulammebeli bernam saviem rajona veikaliem lepni gaju garam ,izvelejos nesen atverto Eliza-K veikalu Deglava iela 50.Spriezot pec iekseja interjera un masivkoka mebelu dizaina veikals atstaja solida razotaja parstavja iespaidu . Pasutiju tahtu ne parak dargi 175 Ls (man rajona(sarkandaugava) tada pat mebele ,tikai ka izradijas labaka izpildijuma 145 Ls+ bezmaksas piegade)Atveda man vinu divi...

Eliza K -

Šis firmas Doles veikala apkalpotāji ir totāli pretekļi,sevišķi viens ap 25-30,krievisku akcentu apveltīts indivīds.Ja viņam ir kompleksi par to,ka viņš ir nulle,tad lai iet pie psihologa.Pretīga firma šī EĻIZA - K(kropļi,laikam)!!!!

Eliza K -

Ļoti pretīga apkalpošanas "kultūra" Elīza-K Doles lielveikala mēbeļu nodaļā!KLIENTS NAV VAINĪGS,JA PĀRDEVĒJAM FIRMA LIEK STRĀDĀT SVĒTDIENĀS!Nevienam neieteiksim pirkt mēbeles(jau tā Dolē tās ir ļoti zemas kvalitātes)šīs firmas veikalos!Elīza-K - uvazhaete pokupatelja!!!!

Eliza K -

Kopā ar draugu ģimeni bijām iebraukuši Doles veikala Eliza K mēbeļu nodaļā.Vēlējāmies iegādāties bērnam gultu.Tā bija svētdiena.Sastapāmies ar totāli pretīgu attieksmi,ko izrādija viens ap 25 g.vecs tumšmatains pārdevējs(runāja latviski ar akcentu).Vispirms viņu neapmierināja tas,ka apsēdāmies uz viena dīvāna un lasījām reklāmas prospektu,tad viņam riebās,ka mūsu bērni skraida apkārt(2 un 3.g.mazuļi),beidzot viņš vienu no mums nosauca par kretīnu!Un tā ir pārdevēja attieksme pret potenciālu...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes