Cido

Cido Grupa SIA
Adrese: Ostas iela 4
Rīga
Latvia - LV-1005
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67023401
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
20
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Cido - Sūdzības un atsauksmes

Cido - Neapstrīdams sulas favorīts

Neapstrīdams sulas favorīts Cido ir mans neapstrīdams sulas favorīts. Viņu sulas ne tikai garšo izcili, bet arī nodrošina kvalitatīvu baudījumu. Es arī priecājos par to, ka Cido piedāvā kvalitatīvu ūdeni, dzērienu "Enjoy", pepsi un citus dzērienus. Kaut gan vēl neesmu nogaršojis alu, esmu pārliecināts, ka tas arī ir ļoti labi. Mani vienīgi mazliet skumji padara tas, ka, neskatoties uz to, ka tas tiek ražots pie mums, tas nepieder mums.

Cido - vienmer esmu apmierināts ar garšu.

vienmer  esmu apmierināts ar garšu. Man baigi garšo Cido sulas. I always go for Cido, jo tās ir pašas garšīgākas sulas. Manai mīļākai sula ir apelsīnu garša, and I also enjoy the choice of mixed fruits. Tāpēc, kad vēlos svaigu un garšīgu sulu, izvēlos tikai Cido un vienmer esmu apmierināts ar garšu.

Cido - Slikts produkts

Slikts produkts Labdien, vakar nopirkām tomātu sulu cido. Pakratījām paku pirms dzert un izklausījās ka kaut kas jocīgs esot pakā. Sagriežam paku uz pusi un rezultātā esam ieraudzījuši šo. Bijām šokā! Vairs nepirksim sulu cido un nevienam neiesākam! Diez zin kas tur vel var būt iekšā.

Cido - Stikli suliņa

Stikli suliņa Varētu paskaidrot kāpēc ir Stikli bērnu suliņas. Nopērkot bērnam cido suliņu ar vīnogu garšu to nerns idzerot jautāja kas tur apakša grab bet kad paciņa tika pārplesta izbira vairāki stikla gabaliņi kurus par laimi neiesūca caur salmiņu.. Sāk zust uzticība pat kādām tadam lietām. Saprotu kad ražošanas procesā var gadīties visādi, bet kāda sakara tur ir stikli.

Cido - Krāpšanas

Krāpšanas Привет.. Я нидавно купил новия сапаги рабочие и мне за ета ниадал геник... Бригагер сказал атплачиват.. И так мне низаплачили... Так сама нас склаге рабочи агезди нет новия, как старом работаем и всо.. Другим даяут новия.. Сто за хулиганство... Я думая пара минат бригагери или начастве... За корон вирус маске можна купит..

Cido - Par brigadiera nekārtību

Par brigadiera nekārtību Kārtējo reizi noliktava nekārtība, tik dzirdu krievu mūziku skali... Ka ari tik, krievu valodu.. Klausos.. , ka ari brigadierim jautāju latviski viņš.. Bum, i naFIG eij.. Ka man lasīt pasūtījumu, ka man tas viss jāklausās ko krievvalodīgie.. Lamājās rupji..

Cido - Krāpšanas

Krāpšanas Привет.. Что за бред.. На складе, один бригагери бугет... Работник толка 3 сборщика, это ужас... Что сому Освальд.. Можно гулять магазинам и утра опоздает работу... Так некому работать и платит не хочет... На складе тоже один работает второй курит, или кофе пьёт...2 часа.. Или вообще куда пропадает.. Что за бардак... Освалт тоже платит денег кому нос красивый тому больше.. Другому только копейки.. ужас... Кто получит 800,700.. Остальные копейки...

Cido - Stundu zagšana un piemaksu zagšana!

Stundu zagšana un piemaksu zagšana! Sveicināti! Ka jau kartējo reizi cido uzņēmuma notiek zagšana.. Atnāca uz jauns Ulda Simjonova aizstāves... Tas ir Reinis. Ka jau parasti notie strādniekiem samazina algas.. Un pat paris menešiem brauc jau ar jauno bmv... , tad var redzet kur tā naudiņa paliek ko tas reinis abzog... Es stradaju uz exportu krausanu un saņemu minimālo... Jo parējo nozaga Reinis mums...

г Гочо 27.08.2020
Komentāri 2 Ražošana

Cido uzņēmumu! - Nekaunīgi strādnieki, lamājas rupji

Nekaunīgi strādnieki, lamājas rupji Sveiki! Mēs visi strādājam noliktava, ka izrāda ir viens stukac.. Viņu sauc Gima. F. - viņš strāda par komplektētāju.. Saksim tā.. Viņš loti aizskar nekaunīgi cilvēkus.. Ka ari pats negrib atstrādāt un maisa citiem.. Ja viņam nedod labus pasūtījums, pats visu ples rohlas dauza.. Un viņš nau vainīgs nekad.. , tad viņš iet sūdzieties uldim. S. Tad viņš maisa stradat rampiniekiem... Ka ari pats nepalīdz taru kraut, ja brigadieris to liek visiem.. Tad viņš aiziet pusdienas vai kur.. Tas tukac...

Cido - Обман, плохое отношение, всем пофиг

Обман, плохое отношение, всем пофиг (Любимый вонючий, склад цидо) не когда не кому и не за что не советую вам туда идти работать, во первых бригадир вечно бухает, отношение к работникам полнейший отстой, вечно не довольство, устраивался через cv.lv где было обещано 1200 евро до налогов и что думаете не разу зарплата не привысила за 200 часов и 600 евро, знаете обидно, + работает очень много наемных которым плевать на все, коллектив я лучше промолчу, сразу скажу все думают что офигенные, правда на деле ходят и говорят за спиной...

м Мразь 06.09.2019
Komentāri 0 Ražošana

Cido grupa - Dzeramais ūdens

Dzeramais ūdens Много лет покупала питьевую воду только фирмы "Cido grupa". Раньше она называлась просто "Dzeramais ūdens" не газированная в 5-литровых бутылках. Потом она стала называться "Mangaļi". В последнее время вода стала просто отвратительного вкуса. Знакомые, которые покупают эту воду, тоже жалуются. Больше ее покупать не будем.

Cido grupa - Krāpšanas.. Ar nodokļiem.. Un algam..

Krāpšanas.. Ar nodokļiem.. Un algam.. Pagāja paris gadi.. Strādniekiem jāmaksā nodokļu parāds... Pie kura vainīgs grāmatvedība.. Ka telo mulki... Un mana strādniekus.. Ka ari tas nau viss.. Vel ar strādnieki muk prom no uzņēmuma.. Mazas algas loti.. Griez stundas nost.. Ka ari strāda tāds Uldis Semjonovs.. Visus tik atlaiž, kas sūdzas... Par viņu.. Viņš ir nenormāls

Cido loterija - Krāpšana!!!

Krāpšana!!! Pirms neilga laiciņa cido bija loterija. Pērc cido sulas un laimē. Tad nu mamma, cītīgi pirka, reģistrējās un laimēja apple watch viedpulksteni (viedpulkstenis applewatch sport 38 mm) ... Braucam speciāli tādu gabalu uz rīgu pakaļ. Liels man bija izbrīns, kad apskatot viss ķīniešu heroglifos. Tātad viņi cilvēkiem smērē lētus ķīniešu apple pulksteņus, loterijas noteikumos pieraksta kad maksā 349.00 eiro. Kā pakaļdarinājums var maksāt tādu naudu? ! Ja i-veikala cenas latvijā ir sakot no 300 eiro.

Cido - algas mazas

algas mazas Loti mazas algas..ka ari krapjas ar virstundam,un stunbu likmes loti mazas,ko mes sanemsim vispar..grauzisim akmenus..un kungi...priecasies pa melniem stradniekiem..

sia,,cido grupa! - liela neksuniba pret stradniekiem...

liela neksuniba pret stradniekiem... Labdien!vai tik biznes ir svarigi ka stradnieki juk prata,un zaude gimenes..del kaut kadam svetku dienam jastrada,ka ari,nedod brivdienas vispar..Vai kads var to kotrolet un palidzet,ja vienigi valst inspekcija,lubzu palidziet mums,mes jutamies ka melni nezeligi negeri nostradati,pat nedod atpusties svetku dienas,tik kungi pasi atpusas un brauka uz...Ka ari negrib maksat pa svetku stundam,mes tur sanemam kapeika..((((ka ari algas mazinas..bet darba daudz,pat lidz gibonim,ka ari kads dabon kuga...

Pārtikas grupa ''CIDO'' - Par samaksu

Par samaksu Esat uzmanīgi ar pārtikas grupu ''CIDO''!!! Nesen šajā grupā pie teikšanas tikuši lietuvieši un visi darījumi ir apdraudēti. Konkrēti runa iet par pakalpojumu samaksu. Rēķini regulāri tiek kavēti, vadības attieksme ir vairāk kā nicinoša!!! Pakalpojums ir veikts, samaksu neveic, līdz ar to ir apdraudēta pārējā uzņēmuma darbība! Ļoti apdomājiet vai tiešām Jums ir nepieciešama sadarbība ar pārtikas grupu ''CIDO'' !!!

Апельсиновый Сок “Cido” - Сильное отравление

Сильное отравление Купил апельсиновый сок “Cido” в четверг – 26.11.2009. Попил. В пятницу – 27.11.2009 уже были сильные симптомы отравления! Прошу всех любителей соков – будьте внимательны, так как отравление было вызвано именно соком, ходил к гомеопату. Диагноз – повышенная кислотность, кишечный вирус, вызванный брожением (соком – видимо не свежим). Пачку – выкинули, а жаль!

Cido - Apelsinu sula - satur neveseligu skabi

satur neveseligu skabi Dzirdeeju, ka Cido apelsiinu sula satur kaut kaadu neveseliigu skaabi!!! Vai taa it taisniiba? Ja jaa tad kaadu?

Cido -

Pārtikas grupas "Cido" pasūtījumu pieņemšanas operatori ir īpaši nelaipni un melo.Telefoniski pasūtījām preci un to solīja piegādāt nākošā dienā. Diemžēl to tā arī nesagaidījām. Kad pasūtijums nebija piegādāts arī pēc 4 dienām, zvanīju un interesējos. Saņēmu atbildi, ka šoferis bija atbraucis, bet esot bijis slēgts (strādājam kā daudzi līdz 17:00). Vēlreiz nosaucu mūsu darba laiku, taču pagāja 2 dienas - un preces nav. Zvanīju vēlreiz operatorei un viņa atbild, ka TĀDA PASŪTĪJUMA NEMAZ NAV...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes