BRC Autocentrs

Baltijas Realizācijas centrs SIA
Adrese: Maskavas iela 463
Rīga
Latvia - LV-1063
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67317524
Darba laiks: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
10:00 - 15:00
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto dīleri

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

BRC Autocentrs - Sūdzības un atsauksmes

BRC Autocentrs - Nēsiet naiva tauta pirms ejat uz BRC auto pirkt

Nēsiet naiva tauta pirms ejat uz BRC auto pirkt Kāpēc jūs tur ejat, pilns internets ar sūdzībām par BRC nopirktiem sistiem, ar atzītiem spidometriem, beigtiem motoriem un pārkrāsotiem lūžņiem ar it kā minimāliem nobraukumiem, teiciens ir muļki i baznīcā dauza, tiko pat skatos foto poršs 7 gadi nobraukums 20 štukas. Kurš muļķis tam tic?

BRC Autocentrs - Neadekvāti zems vērtējums

Neadekvāti zems vērtējums Lai saņemtu bankas līzingu, noskatīto auto aizvedu uz BRC, lai novērtē. Rezultātā vērtējums bija par 300 eur zemāks nekā darījuma summa un starpību nācās samaksāt kā līzinga pirmo iemaksu. Uzskatu, ka BRC zemais vērtējums bija neatbilstošs un nepamatots, jo analoģiska nobraukuma, komplektācijas un vecuma auto bija pat ar 1000-2000 eur dārgāki. Ja ir iespēja, vērtējiet savus auto citā vietā.

BRC Autocentrs - Slikts un nekvalitatīvs serviss

Slikts un nekvalitatīvs serviss Gadu atpakaļ mobile. De pasūtīju no Brc volvo xc60. Biju volvo servisā skanstes ielā kur veicu savirzes regulēšanu, servisa darbinieks minēja, ka cieta caurule no radiātora, iemesls varētu būt jāmaina galvas blīve vai bloks. Aizbraucu uz Brc kur teica, ka nekā tamlīdzīga nēesot. Nobraucu desmit mēnešus un sāka zust tosols. Aizdzinu uz brc kur vesalu mēnesi mainīja galvai blīvi. Itkā pēc remonta nācās braukt uz volvo servisu kur minēja, ka nomukusi turbīnai truba kura neesot bijusi pievilkta. No...

BRC /audi TDI 3.0 - Iesmērē nokautus autiņus

Iesmērē nokautus autiņus Sveiki.Iesaku visiem, ja ir darīšana ar BRC vispirms autiņam uztaisiet motora diagnostiku, bet kāda dīzeļa centrā...Oficiālie dīleru servisi neko nesajēdz, jo neko talāk par kompi neskatās.Mana gadījuma bija tā, ka uztaisīju pirmspardošanas diagnostiku un nekā....protams vajadzēja veikt motora diagnostiku, bet arī tajā, nekas mana gadījuma naparadītos. Bet jau ceturtā diena sapratu, ka motora darbība nevienmērīga, jautāju BRC ko viņi man ir iesmērējuši atbilde bija vis ir kārtība, lai es Tikkai...

BRC - Atbilde komentāram par A3

Atbilde komentāram par A3 TAM kurš gribēja A3 - Ieskaties precīzāk, tā pārsvītrotā līnija pāri vecajai cenai tiešām varbūt ir nedaudz neprecīzi - tapēc pārsvītrots 8 astotnieks izskatās pēc ) nulles. Pats vien esi stulbs ka nemāki saskatīt - vai arī brillēm stikliņi jānomaina

BRC - Auto

Auto Neiesaku pirkt mašīnas autosalonā BRC, viņi tur tirgo reāli nokautus auto par neadekvāti augstu cenu! Rēķinieties ar to ka nopērkot tur auto, labākajā gadījumā pēc 2-3 mēnešiem būs jāiegulda papildus vēl kādus ~1600Ls Tur strādā tāds Kamaruts, ja nemaldos, kurš visus auto slavē un saka ka viss kārtībā, tik kad izbrauc tad klab tur un skan citur utt.

BRC (SIA Baltijas Realizācijas Centrs) -

Neko teikt- tur cilvēkus par stulbiem!!!Aptuveni 3 nedēļas atpakaļ brc.lv mājaslapā bija sludinājusm ,ak audi a3 viņi tirgo par 7000 eur.aizvakar iegāju pastīties kas jauns un redzu- lieliem sarkaneim burtiem uzrakstīts, ka shis auto ir par akcijas cenu- TIPA NOCENOTS NO 7900 EUR UZ 7000 EUR.nU B***, KUR VAR D**** UN ČAKARĒT CILVĒKUS, TURĒT GAN MANI, GAN VISUS PĀRĒJOS AUTO MEKLĒTĀJSU PAR STULBEŅIEM.nECIEŅAS IZRĀDĪŠANA IKVIENAM, KURŠ TIC VIŅU TĀ SAUCAMAJĀM AKCIJĀM!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes