Berendsen

A/S Berendsen Tekstila Serviss
Adrese: Bukaišu iela 9,
Rīga
Latvia - LV–1004
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67500075
+371 67600610
Fakss: +371 67600167
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
3
Apskatīt statistiku

Berendsen - Sūdzības un atsauksmes

Berendsen - naudas līdzekļu izkrāpšana

naudas līdzekļu izkrāpšana AS "BERENDSEN" liedz klientiem iespēju lauzt līgumu saprātīgā termiņā, kā līgumsodu piemērojot nomas maksu 1 kalendārā gada apmērā, paklāju gadījumā 3 kalendāro mēnešu apmērā. Civillikums paredz ka līgumsods nevar pārsniegt 10 % no parāda summas, attiecīgi AS "BERENDSEN" rīkojas pretlikumīgi, pārkāpjot godīgas komercprakses principus. Ieteiktu klientiem apsvērt vai vērts ar šo uzņēmumu uzsākt sadarbību un ja sadarbība tomēr uzsākta tad izbeigt sadarbību piesaistot kvalificētu juristu.

Berendsen - Slikts serviss

Slikts serviss Pirms parakstiet līgumu ar šo firmu par maināmo paklāju un citu produktu nomu, KĀRTĪGI IZLASIET LĪGUMU! Lai atteiktos jābrīdina 12 mēnešus iepriekš = nereāli tikt vaļā no viņiem. Ja tomēr gribēsiet līgumu lauzt ātrāk, nāksies maksāt ļoti lielu līgumsodu.. rēķini ļoti sarežģīti, liekas, ka tas tāpēc, lai nevarētu saprast, kurā brīdī tiek paaugstinātas cenas, jo tās pēc kāda laika paceļas, bet no rēķina tam līdzi nevar izsekot.

L Lipo 08.05.2016
Komentāri 0 Pārējās

Berendsen - Krāpšana

Krāpšana Firma kas piedāvā maināmos paklājus, dvieļus un grīdas birstes uz iri ir krāpnieki un izspiedēji, kad slēdzam līgumu pirms gada tad viss bija kartība, bet tagad kad vēlējāmies pārtraukt sadarbību, jo paklājus mums veda netīrus utt, tad pie mums atbrauca pārstāvis gados un draudēja, jo līguma ir punkts par pārtraukšanu ka jābrīdina veselus 12 mēnešus iepriekš, vai tas maz ir likumīgi? Pārstāvis ieradās jau ar sagatavotu soda naudas rekiņu un draudēja ar tiesas darbiem ja iesim prom! Es nesaprotu...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes