LV RU

BDN

BDN SIA
www.bdn.lv
Adrese: A. Dombrovska 44-85,
Rīga
Latvia - LV-1015
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 29688027
Informācija: Industriālās betrona grīdas, " Estrich " grīdas, siltās grīdas.
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

BDN - Sūdzības un atsauksmes

BDN - Незаконная деятельность без соответствующих регламентирующих документов

Незаконная деятельность без соответствующих регламентирующих документов Внимание. Всем потенциальным заказчикам фирмы Bdn. В связи с многочисленными жалобами и запросами проверить деятельность фирмы более детально. Что мы и сделали. В соответствии с норматиывами valsts būvniecības kontroles birojs мы проверили информацию о разрешениях по поводу предлагаемых услуг данной фирмы, а то есть данная фирма предлагает услуги по выравниванию Estrich полов. Данная фирма предлагая строительные услуги нет в списке лицензированных и не имеет būvkomersanta apliecība и не может...

BDN SIA - Не качественные полы,

Не качественные полы, Заказали эстрич полы в фирме BDN и очень теперь об этом жалеем, а впрочем даже не знаем как нам теперь жить с ними в новом доме? Обидно до слез... Денег взяли по полной а полы все потресканные, ленты местами нет вообще, швы не сделали, углы завалены, а один вообще висит... Обходите стороной эту фирму... Набирают кого попало в эту фирму и делают тяп ляп, а начальник только деньги ездит собирает, а когда позвонили пожаловались - даже не подьехал и не посмотрел на свою качественную работу которую он нам обещал.

Sv SvetaAvr 13.06.2019
Komentāri 4 Būvniecība

SIA BDN - Ļoti nekvalitativi, veikti darbi slikts serviss

Ļoti nekvalitativi, veikti darbi slikts serviss SIA BDN veica Estricht gridas ieklāšanu divas īstabas. Veiktie darbi tika veikti ļjoti nekvalitativi, vienā no istabām visa grīda sāka plaisāt, staigāt. LĪmenis 15m2 istabā atškirās pa 3cm, Estrick grīdas biezums vietām ir tikai 1mm. Izrādījās, ka pietrūka smilts un betona, un tā vietā lai uzlietu virs ekstrudēta putoplasta 5-7cm, daudzās vietās ir 0,1-20mm tikai, parējais tika kompensēts ar papildus putoplastu. SIA BDN atzina kļudu, apsolijas salabot visu, bet dienu pirms norunāta termiņa pateica, ka uz objektu nebrauks, jo pārāk tālu jābrauc. Ieskaitija konta 50eur, lai salaboju pac.

An Andris 04.12.2017
Komentāri 1 Celtnieki

AtrisinātaBDN SIA - Некачественные полы ESTRICH

Некачественные полы ESTRICH Заказал полы ESTRICH в фирме BDN. Уже былы установлены тёплые электрические полы в доме на арматурной сетке. Приехали рабочие насыпали раствор и перебили элекрический провод. Знали, что перебили провод – всё равно засыпали бетонным раствором. Бетон потрескался. Сейчас надо искать, где провод перебит. Рабочие студенты (без опыта). Песок был с кусками земли. Можно же было сказать, что разорвали провод и соединить. Теперь всё надо переделывать и искать место разрыва кабеля. Спасибо Олегу. SIA BDN, Oļegs Smirnovs, Valdes loceklis. .

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Datu aizsardzības politiku.

Pieņemt Sīkdatnes