Meklēšanas rezultāti
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Pasūtīju higiēnas preci 16.nov., piegādes termiņu pārcēla no 9.dec. uz 15.dec., pēc tam uz 22.dec. Zvanot šajā pēdējā datumā uz veikalu, atbild, ka joprojām nav izpildīts mans pasūtījums. Kad savu pārskaitīto naudu saņemšu, arī 5 nedēļas būs jāgaida?
NEKAD vairs šajā veikalā neko nepirkšu un citiem arī neieteikšu.
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Preces ID:8761567-Dušas kabīnes apmale, 100x100x6, pusapaļa. Neiesaku kādam pirkt šo preci, jo komplektā nav stiprinajumu! Ka nostiprināt, katram jādomā pašam! Tas sagādā problēmas un laika zaudējumu.
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Veikala mobīlā aplikācija ir novecojusi, preces nav pārskatāmas un izmēru filtri dīvaini.
Nevar izsekot preču atgriešanas procesu un naudas atmaksas datums netiek norādīts (citos interneta veikalos tā ir norma) .
Gari un plaši aprakstīts par garantijas atgriešanu, bet nekas nav minēts par neatbilstoša izmēra apģērbiem, apaviem utml. , arī tas, ka dpd atgriešanas kods der 7 dienas.
Atgriezu divus sūtījumus ar dpd. Turpmāko nezinu, gaidu.
220.lv - Slikt services (Sūdzība)
Es esmu ļoti neapmierināts ar šo interneta veikalu. Piegāde bija ļoti kavējusies, preces bija sliktas kvalitātes, un klientu atbalsts nepiedāvāja nekādu palīdzību. Es stingri neiesaku šo veikalu citiem pircējiem. Tas bija pilnīgs razējs un laika zaudējums
220.lv - Krāpšanās ar preču skaitu (Sūdzība)
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Neiesaku pirkt kaut ko no ši veikalā atgriezu preci par savu naudu samaksaju dpd kurjeram bet naudu man neatgiež kontā zvanu jau entas reizes atbilde izskatīs 3 dienu laikā tā jau mēnesis pagājis. Preci atgriezu ar dpd kurjeru zvanu jautāju vai saņemta Saka nav saņemts izskatīs 3 dienu laikā bet klusums zvanu atkal atkal atbilde izskatīs 3 dienu laikā tā jau mēnesi turpinās bet naudas nav kontā viens liels bārdaks tai kantori.
220.lv - Krāpšana (Sūdzība)
Īsumā - tika pasūtīts laptops un panna. Izņemu abas pakas un redzēju ka datora vietā ir atnākusi maza kaste ar sabojāt un atvērtu trauku mazgājamās mašīnas sāls paku. Protams sazinājos ar uzņēmumu lai noskaidrotu kas notiek. Un līdz šim + - 40 dienas šie "imbicīļi" kas tur strādā nevar atrsiniāt problēmu.
Ļoti iesaku neizmantot šo veikalu!
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
22.06.2023 iegādājos bērnam sēžamos ratus. 20.10.2023 ratiem pārplīsusi kāju balsta gumija. Zvanīju uz kontakttālruni-saka, lai sūtu epastu, aizsūtīju, bet atbildes nav. Pēc dažām dienām zvanu, saka, ka atbilde sniegta jau tajā pat dienā, kad rakstīju un atbilde- garantija uz mehāniskiem bojājumiem nedarbojas. Šo epasta atbildi vēl jo projām nekur neatrodu. Rati izmantoti maz, tikai reizēs, kad jāmēro tālāki ceļa posmi, arī bērnam līdz maksimālajam ratu pieļaujamajam svaram ir ko augt. Veicu...
220.lv - Netirgo rezerves daļas (Sūdzība)
Iegādājos zāles pļāvēju Hetch 546. Pienācis laiks mainīt asmeni pļaujmašīnai! Ne viņi, ne kāds cits šādu netirgo. Kur meklēt nepaskaidro. Tā rezerves daļa, kas regulāri nolietojas. Viņi atvainojās par sagādātajām neērtībām. To nevar nosaukt par neērtībām. Iepriekš viņi man 3mēnešus nevarēja augsnes frēzes asmeņus piegādāt. Tad nav, tad pēkšņi, kurjers pazaudēja utt.
220.lv - Silkts Serviss (Sūdzība)
Pasūtīju veikalā Mexen Cube vannu ar akrila apdari. Vanna atnāca bez instrukcijas kā pievienot akrila apdari kā arī bez ne viena stiprinājuma. Klientu atbalsts mani mēģina pārliecināt, ka tas ir normāli un lai pats meklēju risinājumu kā to pievienot. Komunikācija ļoti strupa un nesaprotama.
220.lv - Ждём товар месяц! (Sūdzība)
Такая же ерунда, говномагазин! Два года назад заказали коляску, ждали месяц завтраками кормили! Дёрнул черт заказать самокат на день рождение, просрочили уже на 9 дней. Больше ни за что! Самый ужасный интернет магазин в мире. Никлгда больше ни чего не закажу. Хочу предупредит других клиентов! Хочу чтоб увидели не добросовестный работники!
Pasūtījums nr.: 23015715
Noraidīts
11.08.2023. 10:17:12
Nodots kurjeram
07.08.2023. 21:15:43
majas lapa solija piegadat 9 augusta.
12 augusta es saprotu ka nekas nebus.
0 kommunikacija ar mani.
saku meklet kur ir mans pasitujums.
zvanu 220lv
Kas nozime pasutijuma status: Noraidīts?
220lv: nebus piegadats
bet tas iz jusu kurjer servis ...
220lv: neko nezinam, nauda bus jusu konta
es gribu savu preci!
220.lv - Nevar piegādāt (Sūdzība)
Veicu pasūtījumu ar saņemšanu un norēķinu uz vietas. Mainījās plāni. Nosūtīju e-pastā informāciju, ka vēlos tomēr ar piegādi uz omniva pakomātu un esmu ar mieru samaksāt rēķinu arī par piegādi, ja man to atsūtīs. Saņēmu menedžera atbildi, ka piegādēs vieds nav maināms. Vienkārši ko? Mūsdienās? Pasūtījums tā arī tika atcelts.
Labdien!
05.07.2023. Atgriezu preci (neapmierināja preces kvalitāte, kuru lietoju jau 2 gadus) šim uzņēmumam ar vas Latvijas pasts starpniecību. Izdarīju visu kā nākas pēc SIA Pigu Latvia atgriešanas noteikumiem. Nogaidīju līdz 22.07.2023. Un rakstīju vēlreiz e-pastu par to, ka nav ne ziņas, ne naudas. Atkal nekādas atbildes. Tad atkal sūtīju e-pastu 30.07.2023. Un nekādas atbildes. Vakar vakarā viņus sazvanīju un sākās epopeja… redz manu e-pastu 22.07. Viņi neredz, tikai to, kuri sūtīju...
220.lv - Atkal cita prece (Sūdzība)
Pasūtījums 22652245.
Atkal cita prece! Jau īsta ņirgāšanās sanāk. Saņēmu naudu par iepriekšpasūtīto un atgriezto atpakaļ preci kura neatbilda aprakstam.
Izpētīju preces, izvēlējos to, kurai ir daudz labu atsauksmju. Palasīju jautājumus par preci, kur kāds jautāja vai prece ir tieši šīs firmas un viņam atbildēja: jā, tieši šīs! Pasūtīju. Gaidiju divas nedēļas kamēr atnāk. Šodien saņēmu, biju jau gudrāka, izpakoju veikalā. Atkal cita prece citas firmas! Nācās atkal sūtīt atpakaļ. Tagad atkal...
220.lv - Melo mājas lapā melo par piegādes datumu (Sūdzība)
Vislielākā kļūda aprakstā ir tas, ka tiek norādīts, ka tiks piegādāts nākamajā dienā, kas protams netiek izpildīts. Un protams, ka vainīgs ir kurjerdienests. Bet kāpēc ir jānorāda piegādes datums, jāmelo, ja nevar garantēt, ka taa tik izpildīts. Paldies par kārtējo slikto servisu!
Atrisināta220.lv - Krāpšana, naudas neatgriešana un/vai preces otras daļas neatgriešana pircējam (man) (Sūdzība)
Nopirku trimmeri "benzīna trimmeris dt-52, 52 cm3, 3 zs, fiksēts stienis, sastāv no 2 daļām / / denzel", pasūtījumu man atveda kurjers uz mājām. Atnāca tikai stienis. Atnāca tikai viena daļa - pats motors ar visām detaļām - nē. Pievienoju attēlu. Rakstu, zvanu - viss ir bezjēdzīgi. Drīz beigsies 14 dienas.
220.lv - Visatļautība, kad izmainās pasūtījums (Sūdzība)
Pasūtīju 2 kontrolierus datoram, veicu apkamsu un viss likās kārtībā. Nākamajā dienā saņēmu ziņu, ka par pasūtījumu saņemšu atpakaļ naudu, bet saņēmu tikai 50%, jo izrādās, ka bija pieejams tikai 1 kontrolieris un veikals izlēma manā vietā, ka mani apmierina šīs izmaiņas pasūtījumā bez jebkādas pārjautāšanas.
Neticu, ka šis ir legāli, jo es veicu apmaksu par citu pasūtījumu (ar 2 precēm, nevis vienu) !
Kad saņemu ziņu par atmaksu, gandrīz pasūtīju kontrolierus citā veikalā, jo netiku...
220.lv - Breaking the law (Sūdzība)
I ordered & paid by card for an electrical item. Changed my mind within 15 minutes & decided on a larger item. The operator said she would check if I could cancel & let me know. She did not get back to me. The next day in the afternoon she said it was too late to cancel as item was with delivery company. I said I would refuse to accept it & when it arrived 3 days later I did not take it from the courier & it was to be returned. I asked for my money back and was told only when they receive...
220.lv - Nepilnīga prece, bojāta, veikals nevar nodrošināt atpakaļ aizvešanu (Sūdzība)
Pasūtījums nr.20077878, piegādāts 14.03. , rakstāmgalda iepakojumā trūkst skrūvju komplekta,15.03. Sūtu e-pastu un zvanu "palīdzības centram, uz pastiem atbildes nepienāk, telefoniski iesaka gaidīt, līdz vienojos par sūtīšanu atpakaļ. Pakojot preci, konstatēju skrāpējumus, fotogrāfijas par paku daudzumu un skrāpējumiem nosūtīju.20.03. Tiek pieteikts kurjers, kuru gaidu otro nedēļu. Uz maniem zvaniem darbinieki atrunājas un iesaka gaidīt, jo kurjer dienests esot pieteikts. Mans patreizējais jautājums ir-cik ilgi? Par "sagādātajām neērtībām "un naudas atmaksu pagaidām klusēju.