Uzdot jautājumu
Jautājumi
Parodontologs
Labdien! Vai var meitu pieteikt Rīga pie parodontologa? Meita nav vakcinējusies un neveiks vakcīnu, jo baro bērnu ar krūtīm. Vai pieņem pieaugušos ar testu, jūsu stomatoloģijā? Gaidu atbildi, paldies!
Lietošanas instrukcija
Labdien! 21.02.2022. saņēmu pasūtīto pulksteni Hector Army Gold. Ar pulksteni viss ir kārtībā, tikai lietošanas instrukcija ir angļu valodā. Tā kā angļu valodu nepārvaldu, vēlos saņemt lietošanas instrukciju latviešu valodā. Mans e-pasts ir [slēpt]@inbox.lv. Ar cieņu, Arnolds.
Консультация
Кто нибудь делал в клинике доктора Соломатина иньекции аластина и гемазы? Как результаты?
Autobusu maršruts caur dunalku
Vai ir iespēja maršrutu Liepāja Aizpute pulkstenis 16-00 novirzīt arī caur dunalku? Ar cieņu no Dunalkas.
ceks
ko darit ja nopirku divus spaiņus ar super finish spakteli bet viens izradijas lieks bet čeku nepanemu vai ir iespeja atgriest atpakal bez čeka
Pieturas
Vai starppilsētu autobusiem ir jāuzņem un jāizlaiž pasažieri Rīgas autobusu pieturās?
Apmaksas čeka atjaunošana?
Labdien! Pirms kādas nedēļas mums sanāca misēklis ar auto numura ievadīšanu veikala Rimi Liepājas un Mārupes ielas stūrī un Jūsu darbinieks izrakstīja kvīti ar soda naudu par auto nereģistrētu stāvēšanu . Auto numurs ir HM7740 Toyota Avensis. Reģistrēts tika 7740HM. Bet izrādās , ka mums ir pazudusi tā kvīts ar soda naudas piedziņu. Kā mēs varētu cerēt uz Jūsu palīdzību? Lūdzu Zvaniet 29234201 vai rakstiet īsziņu [slēpt]@latnet.lv. Mirdza
TV elektonas&k traucējumi pārraides laikā....
kapec nevaru aizsutit uzrakstito sudzibu par TV elektrons&K traucējumiem sūdzibu dēlī?visas ailes esmu izpildijusi? vai nepatik klausities ,lai nebutu jaatbild? nu cieņpilna riciba no jusu puses! bus jamaina operators! 3 dienas jau raustās,uzkarās,pazud bilde,programmas dažādagan re/tv,gan TV24/ Riga .kad zvanu,atrunājā..Kas par to atbild? -pensionare-no liep;ajas.
Rentalcars.com - Ужасный сервис
Добрый день! Я нахожусь в аэропорту Санторини, у мой ваучер 617014146 на аренду с ручным управлением, но я хочу арендовать его с автоматической коробкой, и я согласен взять не на 3 дня, а только на 2 дня за деньги, которые платит мое агентство. Спасибо! Жду вашего быстрого ответа.
Autobusa satiksme
Vai autobusa marsruta liepaja dybeni ar 0108 ari bus izmainas?
Pasta sūtījuma nepiegāde ar kurjeru norādītā dienā 21.07.21. G
Kāpēc es no kurjera nesagaidīju zvanu pat piegādi sūtījumam ce000432655lv uz adresi Rīgā, progresa 2a-53, bet sūtjuma izsekojumā parādījies uzraksts" vakar plkst.14.56.53 "neveiksmīgs sūtījuma piegādes mēģinājums", bet es biju visu dienu mājās un zvans no kurjera nebija. Lūdzu atbildēt kas par iemeslu kurjera šādai rīcībai? Esmu vakcinējusies,2. Grupas invalīde, man līdz 15.00 dzīvoklī bija arī sk aprūpētāja. Kad būs sūtījums?
Nljobs
Sveiki, kādam ir pieredze ar Nljobs? Varbūt kāds ir strādājis vai strādā un var ko pastāstīt?
Maksājums Manā maciņā
Labdien! Es 13.06.2021. pārskaitīju uz MUDIA SIA 10.00Eur /RFB/7637020 caur Swedbank. Bet manā maciņā neparādā šī naudiņa. Ar cieņu Iveta Skrule! [slēpt]@inbox.lv
Хотел у вас узнать какого числа вы снимаете показания счётчиков воды?
Здравствуйте-хочу знать—откуда вы берёте с какого потолка—такое огромное вылитой горячей воды?
Parādu piedziņa
Jautājums zinošajiem - ja kredītiestāde paziņo, ka parāds tiks nodots parādu piedzinējiem - cik ilgu laiku tas aizņem, līdz parādu piedzinēji sāks uzdarboties? Un ja pieder nekustamais īpašums - cik ilgs laiks paiet, pirms parādu piedzinēji to var atsavināties? Interesējos, lai zinātu, cik ilgā laikā var sakrāt nepieciešamo summu parāda segšanai (tie ir kādi 5000). Iepriekš pateicos.
Разъясните
Добрый вечер. Заказала сумку женскую-оплата через банк прошла. А мне пишут, что оплаты нет. Заказ был 25.04.2021, платежное поручение n1150. В чем дело? Ирина Шевченко
Разъясните
Pensijas
Sakiet lūdzu, vai maijā pie 2gr. Inval. Pensijas pieliks kādu euro? Gerda daktere Tukuma novads, Tukums.
Apavi facebook
Sveiki vai kāds ir iegādājies apavus facebook no Ilzes Andersones. Viņa aktīvi publicē dažādās grupās savus apavus, bet gribju zināt vai, tas ir droši un apavi nepazudīs?
Skaļa mūzika pa dienu
Sveiki! Vēlējos uzzināt, vai šobrīd ir kādi likumi, kas regulē pārmērīgu trokšņošanu pa dienu? Problēma tāda, ka kaimiņš visu dienu (un gandrīz katru dienu) nenormāli skaļi klausās mūziku. Un ar nenormāli es domāju, ka grīda, sienas, mēbeles pat vibrē no mūzikas rīboņas. Ņemot vērā to, ka šī brīža apstākļi spiež strādāt no mājām, tas ir jāpacieš visu darba laiku - koncentrēties un produktīvi veikt darba pienākumus ir praktiski neiespējami, jo pat uzliekot sev ausīs mūziku, var fiziski just...