Dobeles dzirnavnieks

Dobeles dzirnavnieks AS
Adrese: Spodrības iela 4,
Dobele
Dobeles nov.
Latvia - LV-3701
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 63723289
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
8
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
4
Apskatīt statistiku

Dobeles dzirnavnieks - Sūdzības un atsauksmes

Dobeles Dzirnavnieks - Iepakojums

Iepakojums Dobeles dzirnavnieks milti ekstra zaļā pakā. Iepakojums krāso. Vai tiešām nevar miltus pakot kvalitatīvā iepakojumā. Cepot cepumus miltu paku noliku blakus. Rezultātā vietas kur paka stāvēja galda virsma intensīvi zaļa. Izrullēto mīklu nācās izmest. Šodien slaukot virtuves skapīšus un paceļot paku lai visu izslaucītu, lupata palika zaļa. Varbūt pvd šeit būtu ko teikt, jo vai drīkst ēst krāsu.

Dobeles Dzirnavnieks - Dobeles Dzirnavnieks / Nekvalitatīva prece

Dobeles Dzirnavnieks / Nekvalitatīva prece Dobeles dzirnavnieks ražo sliktu un nekvalitatīvu caļu barību no kuras mirst jaundzimušie Putni. Pie tam viņi klat liek kadas granulas. Līdz ar to šmauc klientus ari ar svaru un daudzumu viena iepakojuma. Barība laikam stāv ilgi noliktavas jo maisos ir jau salipusi no mitruma. Drošvien tāpēc ari zaudē savas īpašības un ir bīstama caliem. Man diemžēl sanāca ļoti slikta pieredze ar to produkciju tāpēc viņi pazaudēja klientu.5

M Miks111 29.06.2020
Komentāri 0 Ražošana

Dobeles Dzirnavnieks - Kodes pārtikā!

Kodes pārtikā! Pēdējos mēnešus 2. Mums dzīvoklī parādījušās kodes nenokurienes, cienīties bija bezjēdzīgi, virslaik parādījās jaunas. Veicot dzīvokļa ģenerāltīrīšanu, virtuvē, atvilknē kur stāv Eiropas bezmaksas pakas (ar ēdienu) atradām pilnas paciņas ar kodēm, kuras pat nebija atvērtas. Skats bija šokējos! Un ar šo baro maztrucīgās ģimenes Latvijā?

AtrisinātaDobeles dzirnavnieks / Pilngraudu auzu pārslas - Некачественный товар (с насекомыми)

Некачественный товар (с насекомыми) В середине сентября (2017) в Даугавпилсе в магазине AIBE купила 4 пачки цельнозерновых овсяных хлопьев. Во всех пачках находились насекомые, маленькие, около 1-2 мм (названия, к сожалению, не знаю). Товар некачественный, пришлось выбросить!

Dobeles Dzirnavnieks - Jānis Amsils

Jānis Amsils BRĪDINU. Sadarbojoties ar as Dobeles dzirnavnieku pievērsiet uzmanību avansa rēķina summai (ja ir priekšapmaksa) un tai summai uz rēķina ko jums atved šoferis ar preci. Paskaidroju- uz e-pastu tu saņem priekšapmaksas rēķinu, piemēram, 100 Ls tu samaksā- tev atved preci, bet tur summa jau 110 Ls tu (neievēro) paraksti pavadzīmi /rēķinu un starpība 10Ls ko tu viņam esi jau parādā. Shēma vienkārša, bet efektīva. Jāni, Tu laikam savādāk to desmitnieku nemāki nopelnīt.

T toms2 03.12.2013
Komentāri 11 Tirdzniecība

A/S Dobeles dzirnavnieks - Tarpi risos

Tarpi risos Atradu tarpus risos (A/S Dobeles dzirnavnieks). 8 pacinu iepakojums - man pietika ar diviem varitiem, kuros atradu tris tarpus. Parbaudiet savu edienu pirms esanas... Нашел в рисе (производство A/S Dobeles dzirnavnieks) червей. Упаковка в покетиках на 8 штук. Рекомендую проверять еду перед употреблением...

Dobeles dzirnavnieks/ debesmanna - nekvalitatīva prece

nekvalitatīva prece Pēdējā mēneša laikā divas reizes esmu pirkusi Dobeles Dzirnavnieka sauso maisījumu debesmannas pagatavošanai un esmu dziļi vīlusies. No debesmannas ne vēsts... iznāk vienīgi kaut kāda zuppa :( Arī agrāk esmu regulāri lietojusi šo produktu un vienmēr viss ir bijis labākajā kārtībā, bet kopš parādījies jaunais iepakojums arī preces kvalitāte ir mainījusies... :( diemžēl uz sliktāko pusi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes