Veselības centrs Možums-1

Možums-1 SIA
Adrese: Bruņinieku iela 8
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67273435
+371 67271234
+371 26623251
Darba laiks: 8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
15
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Veselības centrs Možums-1 - Sūdzības un atsauksmes

Veselības centrs Možums-1 - Slikts serviss

Slikts serviss Zvanot uz administrāciju, pierakstīju zīdaini uz gūžu usg, maksas pakalpojunu, jāgaida bija aptuveni 1.5mēnesis. Kad pienāca pieraksta nedēļa, pirmdienā man zvanija no administrācijas, lai pārliecinātos, ka ieradīsimies. Norunātajā laikā ierodamies Veselības centrā, jau administrācijā sākas joku lietas - prasa, vai tiešām pierakstijāmies, ir sajaukts mans vārds, un beigu galā viņi nemaz neveic šādu pakalpojumu zīdaiņiem… atnāk cita administratore - pakalpojums tiek veikts, viss ok, samaksāju...

Veselības centrs Možums-1 - Slikta administrācija

Slikta administrācija Nekad vairs neapmeklēšu veselības centru Možums, tikai administrācijas dēļ. Visnejaukākā un briesmīgākā attieksme, kāda vien ir piedzīvota. Biju divas reizes, abās reizēs biju ļoti vīlusies. Divas reģistratūras darbinieces, viena ar gaišiem, plāniem matiem, otra-jauna, gariem melniem matiem. Neiedziļināšos detaļās, bet tādi neapmierināti cilvēki nedrīkst strādāt ar cilvēkiem, vēl jo vairāk veselības centrā. Rodas sajūta, ka viņas ienīst jebkuru cilvēku, kurš ieiet reģistratūrā, lai kaut ko pajautātu. Tādu attieksmi nav pelnījis neviens. Tik neiecietīgu un nelaipnu.

Veselības centrs Možums-1 - Miskaste

Miskaste Mīļais mans možums, kur esmu no dzimšanas... Tas ir medicīnas centrs!? Tā ir miskaste! 1. Tikt uz sonogrāfiju uz eho (gaidi simtu gadi Rindā) kur tad šī gada kvotas!? 2. Ja vajag citu speciālistu atkal tik vai mēnesi gaidi vai pa naudu 3. Ģimenes ārsta pieraksts arī 3 nedēļas man mirt!? 4. Zvanu dakterei, nesavienojams nummurs 5. Pats galvenais kas lika šodien man pārdomāt par šo centru tarakāni, medicīnas centrā p galdiem staigā tarakāni! Šeit veic analīzes un injekcijas! No visas sirds nerekomendēju šo centru un pati no viņa atvados

Veselības centrs Možums-1 - Nav sazavanami

Nav sazavanami Vc možums, nekad nebija problemu tikt pie ārsta, bet otro dienu zvanu ne viens neceļ klausuli, ir jāpieraksta bērnu pie ģimenes ārsta. Automatiskais atbildetais runa kā atzvanis, bet ne atzvana ne uz epastu neviens neatbild. Kā tikt pie ārsta?

Veselības centrs Možums-1 - Slikts serviss

Slikts serviss Mājaslapā šajā "Burvīgā Vc Možums" kas atrodas pie dailes teātra ir rakstīts, ka dēļ vīrusa pierakstu jāveic tikai zvanot vai rakstot! Bet, kā lai sazvana ja neceļ klausuli visu dienu, kā arī neatbild uz ē-pasta sūtījumiem!? !? !? !? ! Kā? ! Dēļ darba nevaru tikt klātienē ja nezinu kad varu atnākt! Ir nepieciešama slimības lapa! Sēdu darbā tās garās stundas ar ļoti sliktu pašsajūtu! Paldies par izcilu servisu!

Veselības centrs Možums-1 - Nekompetents ārsts , bez sertifikāta

Nekompetents ārsts , bez sertifikāta Pierakstījos uz vizīti pie urologa - Dr. Kirakozovs. Atnācu a tur sēž kāds klauns, kuram nekādas saprašanas par medicīnu. Jums pēc vecuma nav paredzētas šis analīzes, viņš man Saka, tāpēc es nezinu ko ar jums darīt! Pie tam uzzinot vairāk par to ārstu, izrādas ka tas tiešām ir klauns un vispār ir stažieris bez urologa diploma un sertifikāta! Kāpēc par to nebrīdina? Kāpēc interns sēž viens? Kas atbildes par manu veselību, ja šis sarakstīs kādas zāles? Vai firmai ir svarīgi iebruka veida saņemt...

Veselības centrs Možums-1 - Neatbilstoši vides apsākļi.

Neatbilstoši vides apsākļi. Ierados savlaicīgi uz ultrasonogrāfijas veikšanu. Pirms manis ārsta kabinetā bija viens pacients, vēl viens kopā ar mani uzgaidāmajā telpā. Biju šokēta konstatējot, ka ārsta kabinetā veiktās sarunas ir ļoti labi dzirdamas arī ārpus tā! Ārsta kabinetā nav nodrošināta skaņas izolācija un visi pacienta sensitīvie dati (vārds, uzvārds, sūdzības, diagnoze un tālākās ieteicamās ārstniecības darbības utt.) tiek izpaustas nepiederošām personām. Uzskatu, ka šādi tiek pārkāpts pacientu tiesību likums!

Veselības centrs Možums-1 - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! Biju dzirdējusi daudz negatīvu atsauksmju, bet zinot cilvēku kašķīgumu neņēmu to visu nopietni! Diemžēl līdz šai dienai... Vakar, 20. Aprīlī jau sākot no 11: 00 līdz 18: 00 visu dienu cītīgi centos sazvanīt administrāciju, kur neviens necēla, bet ap 18: 00 man tas beidzot izdevās un par to vien jau jutos iepriecināta...Vēlējos steidzami pierakstīties pie ārsta - ginekologa nākošajā dienā - 21. Aprīlī! Tā arī jautāju - vai ir iespēja uz rītdienu pierakstīties pie ginekologa? Uz ko man...

Možums 1 - Zoobarste

Zoobarste Labdien vēlos Jums pastāstīt ka man vāk terapijas zobārste sadists , pirmkārt viņa man zobu kanāla atstāja puse adatas , otrkārt viņa man pie reizes izurba otru zobu par ko es uzzināju tika pēc tam ,cita poliklīnika un viņa pat ne prasīja atļauju vai vispār es gribu lai viņa vispār viņu urbkas atradās blakus sapošam zobam , atteicas dot anestēziju , čeku ne iedeva . Ta maita atrodas Poliklīnika Možums 1 , uz Bruņinieku ielas 8 , 6 stabs Zobārstniecība Vita . diemžēl vārdu pateikt nevaru , neatceros , bet viņa ir pensionāre . Vienkārši esat uzmanīgi . Nepieties sadistu rokas .

Možums - 1 Veselības Centrs - Обслуживание, обследование

Обслуживание, обследование Документы путают, фамилии путают, по русски не говорят. Их обследования с неправильными данными совершенно бесполезны, да и обследования фальшивые. Вдруг ничего не находят, хотя всегда были проблемы и стало хуже, а у них всё в порядке, ещё и хамят.

Možums - 1 Veselības Centrs - Ierodoties uz pierakstīto laiku, nav iespējams veikt izmeklējumu!

Ierodoties uz pierakstīto laiku, nav iespējams veikt izmeklējumu! Bija nepieciešams pieteikties steidzami uz Datortomogrāfiju (DT), telefoniski sazinājos ar MFD veselības grupu "Možums". Man piedāvāja nākamās dienas rītu. Burvīgi, nopriecājos, cik labi, ka tik ātri. Pierakstoties rindā administratore paprasīja v., uzv., telefona nr. - viss skaisti. Vēl atgādināja, lai ierodos ātrāk, jāaizpilda būs kartiņa. Nākamajā rītā ierodos laicīgi reģistratūrā. Stāvu garā rindā. Pirms manis stāv sieviete, kurai arī vajag uz DT. Apkalpojošais cilvēks, atgādinot uzsver...

Možums - 1 Veselības Centrs - Pazuduši dokumenti

Pazuduši dokumenti Pēdējā mēneša laikā - jūnijā ir pazuduši visi mani dokumenti. Man kā grūtniecei kura bija stājusies grūtniecības uzskaitē un tagad neko nevaru pierādīt daudz, jo pie manis ir tikai mātes pase, tas ir svarīgi. Visi personas dati, bildes utt.

Možums - Izkrāpj naudu

Izkrāpj naudu Esmu šokā par to kādi darbinieki strādā "Možumā"!! Esmu topoša māmiņa, un mēs ar vīru gājam taisit viram plausu rentgenu lai vins varetu piedalities musu bernina dzimsana, un pie reizes ari parbaudities.Iegajam iestade un gajam uz registraciju, viram bija nosutijums uz rentgenu, velejamies samaksat par parbaudi-bet sieviete kas tur stradaja teica lai dodamies uz Rentgena kabinetu un tur mums pateiks cik jamaksā, ta arī darijām.Nonakot lidz kabinetam mus apkalpoja Radiologa asistente-SARMITE...

Možums - 1 Veselības Centrs - Ārsta prakse

Ārsta prakse Lauma Treimane Kulturāla padomju laiku mele. Saviem pacientiem izraksta nevajadzīgas zāles. Sen jābūt pensijā!

Možums -

Ne gazirovannij napitok(greijpfruktovij) marki "Možums", nazvanije "Valensija" uzasno ne vkusnij. Kak takuju gadost voobs4e mozno vipuskat? Ne tolko odnomu mne ne ponravilos, v kone4nom itoge pri6los vilit v rakovinu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes