TV3

SIA TV3 Latvia
Adrese: Dzelzavas iela 120G
Rīga
Latvia - LV–1021
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67479100
Fakss: +371 67479299
Kategorija: Televīzija / Radio
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
65
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

TV3 - Sūdzības un atsauksmes

TV3 play - Плохой сервис

Плохой сервис Labdien. Saskaros ar šādu problēmu, meklējot “Degpunktā” tv3 play mājās lappā... Vienmēr ir šausmīgi grūti atrast, ir visādi izgriesti video fragmenti no pilna sižeta un tie ir tik daudz, ka īsti nevar saprast kur tad slēpjas pilna “Degpunktā” sižete, kur ko meklēt nav saprotams.

TV3 - Slikts serviss

Slikts serviss Rakstu par - tv3play skaties.lv majaslapu. Mājaslapā nerādās tiešraides sestdienās un dažreiz pat svētdienās, nav ielikts nu pat sākušais seriāls "zvani manam aģentam! " varu teikt, ka vajag uzlabot mājaslapu, jo nevar redzēt ne tiešraides, ne jaunos seriālus! Lūdzu uzlabojiet savu mājaslapu arvien ātrāk!

TV3 - Bojājumi

Bojājumi "Šī lapa nedarbojas. Ja problēma joprojām pastāv, sazinieties ar vietnes īpašnieku. " šāds paziņojums rādās pie mēģinājuma atvērt tv3 play. Pēdējā laikā salīdzinoši bieži. Vai nu likvidē šo lapu vai nodrošina kārtīgu pakalpojumu nevis kā šobrīd, te rāda kaut ko, te nerāda un citās vietnēs vēl runā "skatieties tv3 play... ", māja, kurš patstāvīgi nerāda...

TV3 Play/skaties.lv - Slikts pakalpojums

Slikts pakalpojums 1. Reklāma, kas iet raidījumam, filmai pa virsu. Reklāma uzkaras un to nekādi nevar dabūt nost. Reklāma stāv, bet apakšā dzird raidījumu kuru neredz. Datorā ir jaunākās pārlūkprogrammas, cookies ir dzēsti. Nekas nemainas. Arī izmēģinot dažādas interneta pārlūkprogrammas (chrome, edge, mozilla) nekas nemainas jau pāris nedēļas. 2. Vēloties uzslēgt kādu no piedāvātajām tiešraidēm (ziņas, bez tabu, xfaktoru) atrodoties Vācijā, parādās paziņojums, ka no manas valsts nav iespējams skatītie...

M maija.posa 04.11.2021
Komentāri 2

TV3 - Reklāma pa virsu raidījumam

Reklāma pa virsu raidījumam Nav iespējams noskatīties raidījumu, jo kādā brīdī pēkšņi parādās virsū raidījumam reklāma. Reklāma, šajā gadījumā top reklāma, ir virsū raidījumam, apakšā tekstu dzird, bet neredz attēlu. Ja ar to grib panākt, lai abonētu maksas pakalpojumu, tad tā ir negodīga komercprakse. Šī "kļūda" te ir jau otro nedēļu. Lūdzu, salabojiet!

TV3 - Reklāmas pa virsu filmai

Reklāmas pa virsu filmai Tv3play/skaties - nezinu, kur paziņot, tāpēc rakstu šeit. Filmas, seriālus skatoties pēc kāda laika reklāmas rāda pa virsu filmai - apakšā dzird filmu, bet skatu neredz, tikai reklāmu, kura uzkaras un neredz filmu. Tas ir tā domāts, lai cilvēki sāktu izmantot maksas vai tā ir kļūda?

TV3 - Slikts serviss

Slikts serviss Iznākusi jauna nemīlēto sezonu, kuru šajā portālā nevar noskatīties. It kā jaunas sērijas parādās, bet uzspiežot rada veco sezonu sērijas. Lūdzu sakārtojiet šo problēmu. Jo seriāls jau iet pa televīziju. Un laikā kura seriāls sākas esmu darbā. Un vēlos noskaties pēc tam.

TV3 - Slikts serviss

Slikts serviss Tv3play nav iespējams neko "normāli" noskatīties. Neņemot pat vērā 9 reklāmas, kas atskaņojas pirms video sākuma, bet tās ir tikpat daudz, pat ja mazliet patin uz priekšu video. Seriālu "ugunsgrēks" vispār neiespējami noskatīties, sērijas apraksts un bilde neatbilst sērijai, visu epizožu secība sajaukta, nav hronoloģiska. Pati mājaslapa "gļukaina"

TV3 - Slikts serviss

Slikts serviss Tv3play.lv normāli nestrādā ir lapas lēnā darbībā. Sākumā likās, ka internets vainīgs, bet notestēju ar speedtest.net un ātrums ir ļoti labs. Neko normāli vairs nevar noskatīties video visu laiku iesprūst, krīt reāli uz nerviem. Tv3play.lv nav labi paskatāms. Tas nav nedz normāli, nedz izturami. Drausmas, tak salabojiet!

TV3 - Intervija

Intervija Mierīgi eju pa Rīgas centru, pēkšņi pieskrien sieviete ar mikrofonu (tv3) un vīrietis ar kameru un sāk uzdod jautājumus. Ne labdien, ne vai varat un vēlaties atbildēt uz jautājumu. Uzreiz bāž sejā kameru, un aiz apjukuma gribi negribi atbildi, jo atteikt pat nepaspēj. Pataisa cilvēkus par muļķiem, jo atbildēt uz jautājumu vajag vismaz 5 sekundes padomāt. Tas bija ļoti neglīti vai vispār tas nav cilvēka tiesību pārkāpums? Ja man pajautātu vai gribu atbildē un tikt izķēmota visas Latvijas priekšā, es atteiktu, bet tādas iespējas nav.

TV3 - Slikts serviss

Slikts serviss Kas par murgu kad šodien 13.12.20 neietTv 3 Play mājas lapa. Ir cilvēki kuri nevar atļauties go 3 televīziju. Un bieži izmanto Tv 3 Play pakalpojumus. Lūdzu sakārtojiet savu mājas lapu. Izņēmuši lauka arī visus latviešu seriālu. Kā tagad cilvēks lai uzzina, kas notiek Latvija un pasaulē. Kad pat ziņas nevar noskatīties. Lūdzu salabojiet mājas lapu!

TV3 - Slikts serviss

Slikts serviss Servis no tv3 ļoti švaks! Uz zvaniem neatbild, uz e-pastu neatbild! Vajadzētu viņiem pašiem uzsūtit “beztabu “ par nekomunicēšanu ar klientiem. Gaidu “jaunākas serijas” jau no 3.07 un jo projām nav ieliktas tv play, skumji un bezatbildīgi! Vilies skaitītājs

TV3life - Neliek parraides

Neliek parraides Viņi neņem vērā skatītājus un laika neliek tv parraides. Tv3 play majaslapā vel nav ielikusi vakardienas serijas. Viņi neņem vērā rakstītas sūdzības par laicīgu parraizu nelikšanu. Daudzi par tv3 sūdzas, ltv vismaz liek pārraides uzreiz pēc beigam.

M Matiss Vitols 30.06.2020
Komentāri 6

TV3 - Kāpēc vakara filmas tik vēlu!!!

Kāpēc vakara filmas tik vēlu!!! Sveiki!:) Es gribu lamāties, bet nedarīšu to.. Jūs varētu likt vakara filmas pl 20: 00 vai 21: 00? Jo piemēram šovakar deadpuul rādīs 22: 20 vakarā! Jūs nopietni? Es pēc darba esmu noguris un ieliekat filmu tik vēlu? Padomājat paši, vaitad tik vēlu kāds var līdz galam filmu noskatīties? 10% no 100% var noskatīties kuriem nav nākamajā dienā uz darbu jābrauc..

TV3 - Slikts serviss

Slikts serviss Jau kopš seriāla "džima dēļ" rādīšanas tv3play, rodas sajūta, ka sēriju pievienotājs ir vai nu bezatbildīgs, vai piedzēries. Sērijas tiek pievienotas neregulāri, numerācija neatbilst saturam (20 ir 19) un daudzas sērijas vispār neparādās. Ļoti kaitinoši!

TV3 play - Neliek laicīgi pārraides

Neliek laicīgi pārraides Tv beidzas pārraide bet jāgaida līdz nākamai dienai kamer viņi izdomas ielikt iepriekšējo seriju tvplay viņi neliek laika tv3play seriālus un tā nav pirma reize vel tagad nav ielikusi absolūta skaistuma šodienas seriju tv3play.lv majas lapa cilvēki gaida.

TV3 - Reklāmas

Reklāmas Es par raidījumu "Degpunktā" kāpēc man ir vēl jāgaida raidījums ja es esmu atnācis pl 20:41 uz Raidījumu. Skatos reklāma es gaidu nav es gaidu nav. A pulkstens ir 20:49 jau kāpēc ir jāgaida vēl raidījums ja esmu atnācis ko? Lūdzu palīdziet sūdzības.lv Es TV3 kā kanālu nevaru ciest ar tām reklāmām neviens raidījums neejiet normāli bez reklāmām visur reklāmas lūdzu palīdziet lai raidījums sākas 20:40 nevis 20:49

TV3 - tv3 play sliktāks par iepriekšējo trīskārš

tv3 play sliktāks par iepriekšējo trīskārš Tv3 play - ja negrib palikt bez nerviem labāk vispār pat neslēgt iekšā, kāpēc gan ja spiešot filmas latviešu valodā man būtu jāklausās kaut kādā murgainā lietuviešu valodā kur pasaka tikai no visas filmas 3 vārdus latviešu valodā...? Ta labāk vispār būtu slēguši to mājas lapu! Vienkārši murgs. Jaunākajās epizodēs vispār nerāda ka kaut kas vispār būtu mainījies... Bieži vien met error vai vispār uzraksta, kad neatrodos ķipa lv...? !

TV3 - Nepatiesa informācija

Nepatiesa informācija Kas tas par murgu - ja kanālā tv-3 patstāvīgi filmām rāda nepatiesu vecuma ierobežojumu. Kā dēļ daudzas filmas ko kopā skatīties ar bērniem vienkārši tiek izslēgtas ārā. Jo stūrītī rādās 16+ un otrā stūrī vēl papildus melnais trijstūrītis. Kā var būt ja oficiāli filmu veidotāji uzrāda 12 plus.. Tad tv3 izdomā savu kategoriju filmai.. Pēdējo mēnešu laikā tas ir regulāri. Sanāk ka pirms tam vecākam ir jānoskatās visa filma un jāsaprot ka tv3 kārtējo reiz ir kļūdījies un bērns tomēr drīkst skatīties. Un tad filma jāskatās atkārtoti.. Nu stulbums kaut kāds.

TV3 - Problēma

Problēma Paldies Jums TVPLAY veidotāji , ka izveidojāt to tā, ka ieejot un uzspiežot uz filmas vai seriāla vienkārši uzmet error. Un paldies arī par to , ka TVPLAY ievietojat 100x redzētas filmas , bet redz filmu , kura tiek pirmo reiz rādīta, to jau nevar ievietot. Protams , ka nē.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes