Stell Holding

Stell Holding IK
Adrese: Lielā iela 11
Liepāja
Latvia - LV-3401
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: + 371 22375875
+371 29722795
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Nekustamais īpašums
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Stell Holding - Sūdzības un atsauksmes

Stell-Holding Liepājā - Cenšas negodīgi pārdot dzīvokli

Cenšas negodīgi pārdot dzīvokli Ievieto i-netā aplamu reklāmu kurā 80% klaji meli. Cenšas cilvēkiem pārdot dzīvokli, kuram ir gan iekšējas, gan ārējas problēmas. Melīgi uz pusi samazina patieso lna apsaimniekošanas un īres maksu, kā arī stāsta par citiem neesošiem labumiem šajā adresē. Līdzi māklerei nāk nekaunīgs krieviski runājošais pavadonis, kurš draud fiziski izrēķināties ar citiem mājas iedzīvotājiem ja tie mēģinās stāstīt patiesību.

Stell-Holding Liepājā - Apšaubāma servisa kvalitāte

Apšaubāma servisa kvalitāte Apšaubu šīs kompānijas darbības / servisa kvalitāti. Viņu mājas lapā teikts - mums ir veiksmīgi darījumi un apmierināti klienti, utt. Es gan tā neteiktu. Kādu laiku atpakaļ vēlējos iegādāties firmas mājas lapā reklamēto nekustamo īpašumu. Kamēr ar viņiem sazinājos, tas prasīja zināmas pūles - uz e-pastiem neatbildēja, uz telefonu - atbildēja, bet tikai ar kādu 7. Piegājienu. Bijām apskatīt īpašumu - šķita, viņiem vispār nav nekādas intereses to pārdot. Ne papildus informācija tika sniegta...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes