Skaistuma Ēra

Imisol SIA
Adrese: Biķernieku iela 19a
Rīga
Latvia - LV-1039
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29878622
Informācija: Juridiskā adrese
Burtnieku iela 36A - 4,
Rīga, LV-1084
Darba laiks: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 18:00
10:00 - 17:00
Kategorija: Skaistumkopšana  •  Skaistumkopšanas saloni

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Skaistuma Ēra - Sūdzības un atsauksmes

Skaistuma ēra Biķernieku ielā - Padomju savienība

Padomju savienība Jums šeit ļoti patiks, ja izjūtat nostaļģiju pēc Padomu Savienības. Ja jums patīk, ka jūs frizē nenosakāma vecuma un krāsas krēslā, kur pat nevar normāli atspiest muguru, ja patīk, ka mazgājot galvu pie kakla nepieliek dvieli, ja patīk, ka krēslā, kurā jums mazgā galvu ir sēdējis ne viens vien klients ar apšaubāmu higiēnu un jūs to varat sajust, ja patīk, ka jūs frizē meistare ar gariem nagiem ar kuriem jums ik pa laikam ieskrāpē, tad šī vieta ir priekš jums.

Skaistuma Ēra - Sabojāta galvas āda

Sabojāta galvas āda Prieku par ļoti skaisto matu krāsu sabojāja ļoti spēcīgā dedzināšanas sajūta balināšanas un krāsošanas procesa laikā un nākamajā rītā visa galva vienās sulojošās krevelēs ceru ka nekritīs ārā mati. Frizierei teicu ka ļoti dadzina uz ko saņēmu atbildi jūs tāda jūtīga ļoti un viss.

Skaistuma Ēra - Slikts serviss

Slikts serviss Es divreiz gāju durt pīrsingus. Attieksme, jā pieklājīga, jauka. Bet to, kā meistare izdūra tos abus (mikro dermāls rokā un industriālais auss skrimslī) ir šausmīgi. Tie abi bija šķībi izdurti, un viens cits labs meistars ieraudzīja to un man pateica. Arī, ka to visu šī iemesla dēļ āda izstums ārā. Tā arī notika. Pateicoties nepareizai izduršanai es zaudēju divus pīrsingus. Ļoti slikti. Neejiet cilvēki tur. Gribat durt - duriet profesionālos tattoo salonos. Arī tā meistare pati atzina, ka īsti nezina, vai pareizi iedūra, atstājot to vienkārši uz būs vai nebūs. Ļoti slikti.

Skaistuma Ēra - Neņem vērā klienta teikto par griezumu+neatbilstoša cena

Neņem vērā klienta teikto par griezumu+neatbilstoša cena Cenas vispār neatbilstošas! Man vajadzēja tikai apgriezt galus taisni,bet viņa uztaisīja pakāpenisko un paņēma 18 Eur,kaut arī mati tika nogriezti pavisam drusciņ. Atnāku uz mājām,visi saka,ka vispār nekas nav mainījies..man jau bija pakāpeniskais pirms tam,tāpēc gribēju šoreiz taisno griezumu,bet friziere nogrieza tāpat, tikai nedaudz īsāk,kā rezultātā nekas nav pamanāms. Vairs tur nekad,ja jau nedzird,ko prasa.

Skaistuma ēra Biķernieku ielā - attieksme

attieksme Labdien, esmu bijusi gan kā klients, gan, kā darbinieks šajā salonā. Atmiņas nav no patīkamākajām. Meistari aprunā ne tikai klientus, bet arī pašus darbiniekus. Uzskatot, ka viņi ir labāki par praktikantiem. Jo tas atspoguļojas uz reālu attieksmi, saistībā ar klientu piesaisti. Un to nevar nejust. Šeit cilvēks nav nekas, jo nav ne adekvātu darba līgumu, nav arī jaunajiem meistariem klientu. Tos priekšnieki vienkārši nedod. Pieņem darbā vairākus meistarus uz vienu vietu, bet darba nav. Salonam...

Skaistuma ēra Biķernieku ielā - Neprofesionāla apkalpošana

Neprofesionāla apkalpošana Negatīvā pieredze ar šo salonu ir sakrājusies līdz kritiskajam līmenim; 1) Pierakstījos pa telefonu pie friziera, atnāku uz salonu, pie letes stāv 3 darbinieces, visas blisina acis, manu pierakstu atrast nevar, vispār, ne tajā, ne citā dienā, laikā vai pie citas meistares. Vai man būtu iepriekš jāiet slēgt līgumu, lai būtu pārliecināta par pieraksta esamību? 2) Kosmetoloģe Ita jeb tā, kas sevi par tādu dēvē, un kas strādā šajā salonā ir augstākā mērā neprofesionāla.Vakara make-up uzlikšana...

Skaistuma ēra - Jelgava - nekvalitatīvi gēla nagi

nekvalitatīvi gēla nagi Sākšu ar to , ka man ''Skaistuma ēra'' vienmēr ir asociējusies ar labas kvalitātes pakalpojumiem... Solārijs , frizieris.. utt... Aizgāju uzlikt gēla nadziņus... kādu laiciņu nebiju likusi, jo nolēmu ka nadziņiem ir nedaudz jāatpūšas... Devos uz iepriekšminēto salonu. Iepriekš no administratores noskaidroju, ka man šis pakalpojums izmaksās 20Ls. Forši... tikšu par pāris dienām ātrāk pie nadziņiem, un piemaksāšu, jo tur tak viss forši... ''Meistarīte'' Agnese, sāk knibināties gar rociņām...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes