Shiki sushi

Shiki city SIA
Adrese: Lielā iela 14
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 22337743
Informācija: Juridiskā adrese
Loka maģistrāle 9 - 68,
Jelgava, LV-3004
Darba laiks: 11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
13:00 - 22:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Suši
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

9%
Sūdzības
14
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Shiki sushi - Sūdzības un atsauksmes

Shiki sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Vēlos teikt publiski savu viedokli, nekad nebija sūdzības par šo vietu, jo apmeklēju ar visu ģimeni, bet tomēr vēlos saprast un rast mieru. Ieejot skaistajās telpas sagaida viesmīle kura neprot sarunāties latviešu valoda uzrunā krieviski un nosēdina pie maza galda kurš nav nedz ērts, nedz notīrīts. Diemžēl ērti nebija, tāpēc lūdzām citu vietu, jo zinājām, ka sūtīsim vismaz vairākus ēdienu un galds būs par mazu. Mūs apsēdināja pie lielāka galda, bet turpinājuma mums atnesa ēdiena izvēlni, pēc...

Shiki sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Vakar pasūtīju hot setiņu, laipna darbiniece teica, ka max stundas laikā būs gatavi un man zvanīšot. Tā kā zvanu nesagaidīju, zvanīju pati uz ko man atbildēja, ka man esot 5 reizes zvanījusi un es esot noraidījusi zvanus un mans pasūtījums anulēts... Nevienu zvanu nesaņēmu, telefons pat neiepīkstējās! Un interesanti kur tad tie hotiņi palika, ja jau bija gatavi🤣, bet paldies dabūjam 100×garšigākus citā vietā un 20 minūšu laikā! Noteikti, nekad vairs neizmantošu šī uzņēmuma pakalpojumus, serviss nekāds!

Shiki sushi - Slikts serviss, krāpšanās, neatbilstība pasūtītajam

Slikts serviss, krāpšanās, neatbilstība pasūtītajam Šodienas vilšanās. Pasūtīju hot set uz plkst 18. Darbiniece zvana 16.48 un Saka, ka, diemžēl, būs 30 minūtes vēlāk sakarā ar pasūtījumiem, tas nozīmē, uz 18.30. Atkal zvans 17.17 un darbiniece Saka, ka suši sacepti🤔... Dzīvoju novadā, tāpēc teicu, ka varu būt tikai uz prasīto laiku. Saka, ka ceps jaunus. Aizbraucu uz plkst.18.00, saņēmu tos pašus no siltuma somas, teica, ka esot no jauna sacepti. Diemžēl izdotā nauda bija par atdzisušiem hot set.. Liela jaungada vilšanās, jādomā par apkalpojoša personāla kompetenci.

Shiki sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Katru reizi, kad sūtam shiki sushi ar piegādi, atved nepareizos suši. Un, kad piezvanām, pasakām, ka atkal saņēmām pa visam citu pasūtījumu ir jāgaida vēl 1,5h līdz atved īstos suši. Serviss slikts. Darbinieki nejēdz jēdzīgi pildīt savus pienākumus.

A Alinaaaa 04.05.2022
Komentāri 1 Suši

Shiki sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Заказали суши с доставкой в Межциемс, на страничке написано доставка 3 евро, по факту оказалось 5 евро, заказали чуть больше чем на 50 евро. Горячие суши приехали холодные, остальные практически один рис. Все суши на один вкус. Много риса мало начинки. Остались не довольные. Не рекомендую.

S Svet Lana 30.12.2021
Komentāri 0 Suši

Shiki sushi - Krāpšana

Krāpšana Pasūtījām California Futomaki, ar piegādi. Mājas lapā rakstīts 1+1 8 eiro, taču kad atveda sushi, samaksāju 12 eiro. Kad zvanīju skaidroties kāpēc tā, man vienkārši atvainojās, ka mājaslapā nepareizi uzrakstīts. Varbūt ir vērts pārbaudīt mājaslapas menu? Nebiju rēķinājusies ka samaksāšu par 4 eiro vairāk... Plus vēl pasūtīju uz 21.00, taču atveda 20.30, kaut vai es vēl biju darbā..

A Ahhhh 22.03.2020
Komentāri 3 Suši

AtrisinātaShiki sushi - Melošana

Melošana Pasūtijām no Shiki Sushi, midi setu ar piegādi pulksten 20: 30, man solija, ka pusotras stundas laikā būs. Okey gaidu, pagājušas jau 2 stundas, pulkstens 22: 30, zvanu un prasu, cikos būs un kad būs gatavs? Man atbild, pēc 15 min tiks atvests, jo darba laiks itkā viņiem līdz 23: 00. Okey gaidam, paiet 15-20 min, pulkstens jau 22: 50, zvanu, vairs neviens neceļ. Suši tā arī nedabūju. Kas tā par melošanu klientam?

P Pircejs1337 06.03.2020
Komentāri 1 Suši

Shiki sushi - klientu necieņa

klientu necieņa Данное заведение вводит в заблуждение клиентов, указав на своей странице и в фб неверную информацию-в данном случае неверное время работы. Хуже всего то,что владелец этой сомнительной забегаловки уверен, что абсолютно каждый в городе должен помнить, что они уже два года как открываются в 13, а не в 11, как указано на домашней странице.. Таким образом считаю, что меня как клиента вводят в заблуждение и не дают возможности распланировать мой выходной день..

Shiki sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Sūdzība ir tāda, ka esmu sūtījis vairākas reizes, komplektā parāk maz ir pievienots, un ari pirmo reizi sastapos ar to ka netika pievienoti kocini pasūtījumā, jo ar dakšu ēst ari nav patīkami, cerams ka ņemsiet verā ieteikumu, un vairākas reizes pārbaudīsiet, vai viss ir iepakots, tapat ari ar sojas mērci, dažreiz ieliek tik daudz kā vienai personai, kaut pasūtījums veikts vairak par vienu personu, es nesaku ka suši nav garšīgi, tie manuprāt ir labākie, salīdzinājumā ar citiem restorāniem tieši...

Shiki sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Šai iestādei klients nav svarīgs. Jau vairākas reizes pasūtot uz mājám suši sola, ka stundas laikā piegādās, kad pēc 2h interesējos, kur palicis mūsu suši, vai tiks piegādāts, pirmoreiz, man atbildēja, ka vēl stundiņu būs jāpagaida, otro un trešo reizi pēc 2h gaidīšanas pati atsaucu pasūtījumu. Tā ir ņirgāšanās par klientu. Sākumā apsola piegādi stundas laikā, bet nevar piegādāt pat divu. Tad pabrīdiniet uzreiz, ka būs jāgaida ilgāk par 2h, visticamāk 3h. Par norēķināšanos tikai skaidrā naudā...

O Old Jelgava 28.01.2019
Komentāri 0 Suši

Shiki sushi - Slikts serviss un viesmīļu nepietiekamā apmācība.

Slikts serviss un viesmīļu nepietiekamā apmācība. Pāris dienas atpakaļ bijām sūtījuši suši ar piegādi uz mājām. Ap sešiem vakarā zvanot, mums atbildēja , ka piegāde būs 2 stundu laikā. Mēs bijām izsalkuši, bet suši tur ļoti garšīgs , tā kā piekritām gaidīt. Astoņos , kad bija jau pagājušās 2 stundas , kas bija maksimālais piegādes laiks , es prasīju puisim, lai piezvana pārjautā , cik vēl jāgaida. Viņš labu gribot, atbildēja , ka viss var gadīties , varbūt kurjers jau brauc. Pēc 10 minūtēm viņi paši pārzvana un saka, ka kurjers jau ir...

L Labvēlis7 28.09.2018
Komentāri 4 Suši

Shiki sushi - Nepareizs sūtījums

Nepareizs sūtījums Tika pasūtīts sake avakado maki un kappa hosomaki ar piegādi tika gaidītās 2h atveda nepareizu sushi piedāvāja samainit bet ir jagaida vel 40 min tas naw normali. Vajag ātrākus kurjerus un precīzākus sūtījumā pienemejus lai produktus saliek pareizi. Kads tagad palika bez sushi.

M Mazaa123 17.03.2018
Komentāri 1 Suši

Shiki sushi - Krāpšana ?

Krāpšana ? Hmm.. pēdējā laikā tur norēķināties iespējams tikai skaidrā, agrāk varēja arī ar karti. Vēl papildus tam - darba laikā stundu pirms slēgšanas, kase jau ir izslēgta. Čeku nedod. Rēķina uz kalkulatora... ???? sushi bizness plaukst un zeļ, ir garšīgi.. nesaprotu, kāpēc tādas izdarības.

A AndžaF 21.11.2017
Komentāri 2 Restorāni

Shiki sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Briesmīgi, vārda vistiešākajā nozīmē, rīsi saķepuši kunkuļos, jūtams, ka atsildīti vai jau no atdzisušas paciņas iemesti. Regulāri kavē piegādi, nekad neatbrauc solītajā laikā, maiņas naudas nav, kurjers liek skriet uz veikalu samainīt. Bardaks! Sushi divi komplekti pa 1+1, soja, vasabi un ingvers tikai vienai porcijai, pārējām porcijām jāmeklē ledusskapja krājumi. Sushi sameti kā pagadās, crabstic sushi vispār neēdams, mīklas klucis, kas sarullēts un tā arī sagriezts ar visiem nesmukajiem...

E EsEs123 28.09.2016
Komentāri 3 Suši

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes