Rīgas tulki

Rīgas tulki SIA
Adrese: Elizabetes iela 75
Rīga
Latvia - LV-1050
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67869796
+371 25904727
Informācija: Sarežģītu un tehnisku tekstu tulkošana. Mutiski rakstiski, notariāli apstiprināti tulkojumi.
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Pakalpojumi  •  Tulkošanas pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rīgas tulki - Sūdzības un atsauksmes

Rīgas tulki - Krāpšana

Krāpšana Nesadarbojaties ar šo tulkošanas biroju, kuru vada Martiņš Galvanovskis. Viss, kas mājas lapā ir rakstīts ir meli, Sola izdevīgāko cenu par īsāko termiņu. Sākumā izliekas ļoti saprotošs un Sola, ka viss būs pēc likuma. Turklāt kolīdz pārskaitīta nauda par tulkojamo darbu, tā sākās atrunas, ka pēkšņi tehniskas problēmas un turpinājās solījumi, ka būs, bet ta arī netika izpildīt. Kolīdz pieprasīju naudu atskaitīt atpakaļ, jo nav izpildīts norunātais termiņš vairs nelikās ne zini. Ne atbild uz...

Rīgas Tulki SIA - Viltīgs krāpnieks - Mārtiņš Galvanovskis, īpašnieks

Viltīgs krāpnieks - Mārtiņš Galvanovskis, īpašnieks Žēl, ka nebiju ievadījis iepriekš šeit uzņēmumu, pirms pārskaitīju eur 111 viņiem. Nauda nav, svarīgs nosūtītais dokuments nav, Džeks (valdes loceklis) Saka ka slimo un neatbild par saviem vārdiem. Rēķins apmaksāts 28. Okt. 2021. , kurā arī paziņoja, ka tipa sāks tulkot (pa 2 a4 lapas) , bet tagad jau ir 22. Novembris un nekā nav. Nu, šeit izskatās, ka būs darbiņš valsts policijai par krāpniecību, par kuru izskatās, ka viņš vēl nav kārtīgi dabūjis.

Rīgas tulki - Krāpšanās

Krāpšanās Lūdzu izvairāties no šī 'feik' uzņēmuma! Saņēma mūsu naudas pārskaitījumu un pazuda bez vēsts. Dokumenti netika iztulkoti un neatbild ne uz vienu epastu. Orģinālos dokumentus atpakaļ arī nesaņēmām. Esam pazaudējuši laiku, naudu un ļoti svarīgus papīrus. Krāpnieki!

Rīgas tulki - Krāpšana

Krāpšana Pilnīgs sviests. Termiņš pārsniegts, iztulkoti ir tikai trīs no četriem papīriem. Džeks vairs neatbild ne uz telefonu ne uz maniem e-pastiem, savu naudu laikam vairs neredzēšu... Viņa dēļ nevarēju iesniegt svarīgus dokumentus laikā un tagd visa procedūra jāatsāk no sākuma. Nekad neejiet uz šo, tā saucamo, uzņēmumu...

N nok 29.07.2021
Komentāri 0 Tulkošanas pakalpojumi

Rīgas tulki - Visparastākā krāpšana

Visparastākā krāpšana Tiklīdz pārskaitīsiet naudu uz uzņēmuma norādīto swedbank kontu atbildi vairs nekad nesaņemsiet. Uzmanieties! Sola izpildīt 1-2 darba dienu laikā. Lūdzu atsaucieties pārējie apkrāptie, tad varēs vērsties policijā ar iesniegumu. Vienkārši tādēļ lai neciestu vēl cilvēki, kuriem notariāli apstiprināts tulkojums patiešām ir ļoti svarīgs un 50 euro ar nav lieki.

Rīgas Tulki SIA - Krāpšana

Krāpšana SIA Rīgas Tulki nepilda savas saistības attiecībā uz mūsu vienošanos par manis nosūtīto materiālu iztulkošanu. Iztulkošanas termiņš jau ir pārsniegts par vienu mēnesi, bet paskaidrojumu no biroja tā arī neesmu saņēmis. Pārskaitīto naudu neesmu atguvis.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes