Rīgas siltums

Rīgas siltums AS
Adrese: Cēsu iela 3a,
Rīga
Latvia - LV-1012
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: 80000090
Fakss: +371 67017363
Informācija:

Rīgas siltums AS dibināta 1996.gadā.  Akciju sabiedrība ir lielākais centralizētās siltumapgādes uzņēmums Latvijā un Baltijas valstīs.


Rīgas siltums ir galvenais siltumenerģijas piegādātājs Rīgas pilsētā, kurš nodarbojas ar siltumenerģijas ražošanu, realizāciju, pārvadi, sadali, elektroenerģijas un siltumenerģijas vienlaicīgu ražošanu koģenerācijas stacijās, kā arī siltumsistēmu un siltumtīklu apkalpošanu Rīgas pilsētā.

Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Nekustamais īpašums  •  Komunālie pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

6%
Sūdzības
17
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Rīgas siltums - Sūdzības un atsauksmes

Rīgas siltums - Горячая воды

Горячая воды Горячей воды нету с 10.10.23 , уже 20.10.23. Звоню почти каждый день на протяжении всех этих дней, чтобы узнать проблему, каждый раз мне говорят что-то новое, неделю говорят, что завтра будут ремонтировать, ничего так и не происходит, на место аварии даже никто из мастеров не приехал. В Siltums просто игнорируют проблему, отсутствие воды у всего подъезда никого не смущает. Я не понимаю сколько раз мне звонить и что говорить, чтобы они начали наконец решать проблему, а не говорить мне ложную...

AtrisinātaRīgas siltums - Slikts serviss, un jāmaksā par nesniegtu pakalpojumu

Slikts serviss, un jāmaksā par nesniegtu pakalpojumu Jau 4 dienas pēc kārtas Rīgā, Druvienas ielā 34 nav apkures, ārā jau temperatūra zem nulles, dzīvoklis galīgi izsalis. Katru dienu tiek ziņots gan Rīgas siltumam, gan Rīgas namu pārvaldei. Operatori neko nevar pateikt, it kā vajadzēja sataisīt, kāpēc nav sataisīs, nezin, kad sataisīs, nezin. Solīja man atzvanīt, neviens neatzvana. Vienā sarunā vakar man apsolīja, ka vakardienas laiā problēma tiks novērsta. Nekas nav mainījies. Šodien atkal turpinās sākotnējā attieksme, kaut kad tasīs, nezin...

Rīgas siltums - Virs pretlikumīga masu hipnoze

Virs pretlikumīga masu hipnoze Skurstenis nokrāsots kā masu hipnoze, ar kaitniekpsiholoģijas sērgas programmu uzmanības zagšanai. Nozieguma organizācija tiek nosodīta tādā mērā, lai neturpinātos sociumā un dabā. Firma tiek aicināta novērst vizuālo piesārņojumu lieki nekavējoties.

Rīgas Siltums AS - Krāpšana, meli, ignorēšana

Krāpšana, meli, ignorēšana No augusta mēneša beigam viena stāvvada nav karsta ūdens padeve! 4 reizes tikazvanits uz RNP..kur katru reizi dzirdēju- Jūsu sūdzība un pieteikums saņemts. Nekas nav mainījies, pa karto kranu tek ledaini auksts ūdens! Zvanīju ari siltum servisam pa taisno. Stāsts tas pats! Uz šo dienu, problēma novērsta nav! Nebij neviens braucis vai pat atzvanījis! Katru reizi tikai tukši solījumi! Tā ir nirgašanas? Vairāk ka mēnesi!

AS Rīgas Siltums - Slikts serviss

Slikts serviss Кампания-миллиардер не способна поддерживать связь с сотрудниками! Второй день из-за аварии нет горячей воды. На вопрос и ситуации в данный момент отпихиваются фразой "работник не берёт трубку. " всё. Чем они могут "помочь", это раз 10 отговориться что "по вашему дому информации нет. И когда будет-неизвестно. " а что будет, если они, придя в магазин на кассе услышат "информации о вашей сдаче нет. Кассир не отвечает. Когда вы получите свои деньги не знаем. "? 21-й век, господа! Что за бред? !

AS Rīgas Siltums - Šausmīga attieksme

Šausmīga attieksme Jā jūs dzīvojat Rīgā, un Jūms tek caurule ar karsto ūdeni uz kaimiņiem, nekas traks, būs jāgaida apmērām 2 dienas! Tā arī sanāca paziņām. Manai mātei apsol nomainīt to cauruli 2 nedēļas, kād viņa zvana ar jautājumu, tie vieglā tekstā viņu pasūt: " jūsu problēma jau nodota tehniķim". Es tikai nesaprotu, pie viņas galvas tik ilgi iet informācija?

A Ashike 30.08.2018
Komentāri 0 Būvniecība

AS Rīgas Siltums - Auksti dzīvoklī !

Auksti dzīvoklī ! Rīgā namu apsaimniekotājs devis rīkojumu Rīgas Siltumam neapkurināt Rīgā, Rumbulas iela 1/2 dzīvokļus, ja āra T ir 10 C, vienas dienas robežā, bet kāpēc man, kam nav parādu Rīgas namu apsaimniekotājam ir jāsalst .... ??? .... !!! Temperatūra dzīvoklī: pl.10:15 un pl.20: 25 ir tikai + 17 C . No rīta un vakarā tika informēts RS par šo problēmu ,bet bez rezultāta ..... Vēlos saņemt no Rīgas namu apsaimniekotāja un RS oficiālu pasksaidrojumu par šo situāciju! Ar cieņu, Guntis. 27.03.2016., pl. 20:47

Rīgas siltums - Slikta attieksme pret klientiem

Slikta attieksme pret klientiem Mums ir 1 stavs,raditori strada,bet jegas no viniem nekadas nav! Lidz mans dzivoklim,netiek siltums,man ir mazinsh berns,man visu laiku jausilda gridas,lai buts silti.Kad pazvanuju ur Rigas Siltuma,man pateica ta " A ko jus grabat,ara ir pluss,un radiatori automatismi atsledzas" Es saprotu to,bet..naktis bija 0 gradi,un radiatori bija auksti !!!! Atbrauca avarijas brigade,parbaudija radiatorus un pateica,ka mums viss ir ok,viniem rada 28 gradi,kas ir uz 2 gradiem mazak! Pateica lai zvanu uz...

Rīgas siltums - Paviršs darbs

Paviršs darbs Šis uzņēmums pa pāris dienām man jau ir apriebies.. Meistari vai nu ierodas tikai ķeksīša pēc, vai nu vispār neierodas un tu nogaidi viņus pusotru stundu tā kā tāds muļķis. Reāli - situācija, kas uz doto mirkli ir ļoti svarīga apkures sezonā, nav atrisināta.. Un arī neviens laikam negrib kustināt savas pēcpuses, lai kaut kas risinātos. Un pēc tam vēl sūdzas par to, ka cilvēki nevēlas maksāt par viņu pakalpojumiem. Protams! Ko Jūs gribējāt sagaidīt? Par ko maksāt? Par to, ko neesi saņēmis?!...

Rīgas siltums - Darba pienākumu nepildīšana

Darba pienākumu nepildīšana Situācija: 21.10.14. piezvanīju uz Rīgas siltumu, pieteicu, lai atgaiso trubas radiatoros, jo radiatori dzīvoklī ir auksts, neskatoties uz to, ka apkure mājā ir padota jau oktobra sākumā. Tikai pieteikts, ka 22.10.14. ieradīses un atgaisos trubas. Protams neviens neieradās. Atkal zvanīju-atbildēja, sieviete ne visai labā omā, un vienkārši mani pasūtīja-ko e,s lūk, iedomājoties, ka kāds nāks uz dzīvokli un atgaisos trubas, pagrabā tas jādara, un Namu pārvaldnieks, lūk atslēgu uzkarinājis, ko e...

Rīgas siltums - Kapēc joprojām nav karsts ūdens

Kapēc joprojām nav karsts ūdens Kāpēc joprojām nav silts ūdens?! Paziņoja ka ūdens nebūs no 30,06,2014 līdz 01,07,2014, bet ūdens joprojām nav, neskatoties uz to, ka jau ir vēls vakars. Zvanīju uz info tālruni, uzzināt kad būs ūdens, bet pateica ka nebūs līdz 02,07,2014 vakaram un pat nepamatoja kāpēc. Es taču viņiem maksāju naudu par pakalpojmu. Cilvēki pēc darba grib atpustites, aiziet nomazgāties, bet jau divas dienas to nav iespējams izdarīt! Lūgums, pēc iespējas ātrāk ieslēgt cilvēkiem ūdeni un sakt pildīt savu...

Rīgas siltums - Rīgas Siltums

Rīgas Siltums Vizvali mastera proveritj vodu, t.k. neskoljko dnej podrjad shla rzhavaja, nachalisj problemmi s kozhej,rebjonka pomitj estestvenno tozhe ne mogla.V itoge pozvonila v RS i dogovorilisj s devushkoj operatorom, chto prijdet master v 10 utra. v 11:30 nikto tak i ne pojavilsa..pozvonila! Cherez 2 minuti uzhe perezvanivaet sam master i sprashivaet "nu che mol sluchilosj?''. Na mojo objasnenie, posledoval potrjasajushij vopros: ''A vi che predlagaete mne vam vodu pochistitj?'' Dalee on zajavil...

Rīgas siltums - отключение отопления

отключение отопления Очень интересно,на каком основании было отключено отопление,если на улице по ночам минусовая температура. Дома невозможно находится,на улице и то теплее днём. Почему мы должны отапливаться электричеством если каждый месяц мы всё оплачиваем и долгов нет?

AS Rīgas Siltums - Meli

Meli AS "Rīgas Siltums" no 7. maija līdz 31. maijam sakarā ar remontdarbiem pārtrauca siltumenerģijas padevi Miera ielā 9. 24.05. karstā ūdens padeves pārtraukuma termiņu vienā mierā pagarināja līdz 1. jūnijam un šos melus rakstiski piekāra pie nama ārdurvīm. Karstā ūdens joprojām nav arī 2. jūnijā. Es esmu cilvēks, es vēlos nomazgāties. Man jau 4 nedēļas ir sagādātas nenormālas neērtības, par kurām neviens man netaisās samaksāt. Kāpēc pilnīgi neviens no Rīgas Siltuma par šīm cūcībām un meliem nesaņems nekādu sodu?

Rīgas siltums - не выполнение своих обязанностей

не выполнение своих обязанностей Я живу в 5-и этажном доме на 5 этаже, в подвале под моей квартирой находится теплоузел. В конце февраля в отопительной системе появился шум из-за которого невозможно ночью спать. За помощью обратилась в "Ригас силтумс" по тел. 800 000 90. На мою просьбу откликнулись, но странным образом: 25 февраля утром пришли 2 работника с "Ригас силтумс"; накричали на меня; сказали, что это допустимый шум и что бы я обращалась в "Лабораторию по определению шума". За месяц ничего не изменилось. Находиться в таком шуме ночью настоящее испытание.

Rīgas siltums - Tarifi

Tarifi Par decembri saņemtais siltuma rēķins ir nenormāls - 1.01959 par kvadrātmetru. Tā ir nepamatoti uzskrūvēta cena. Decembrī bija salīdzinoši siltāk nekā 2009. gada decembrī, kad tik liels rēķins nebija. Ūdens uzsildīšanas cena arī ir pārāk liela - 3.51222 par kubikmetru. Ir jāpieņem mēri, lai šādu patvaļu izbeigtu no monopoluzņēmumu puses.

Rīgas siltums -

Rigas siltums rabotniki polnij otstoj, u nas teplotrassu uze mesjac delajut, vmesto 10 dnej. Nifiga ne rabotajut, vse hodjat, 4aj popivajut, idioti. Ja pomitsja normaljno ne mogu. A im nasratj, im platjat za denj opredeljennuju summu,vot oni i duraka valjajut!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes