Radio Skonto

Radio Skonto SIA
Adrese: Kr. Valdemāra iela 100
Rīga
Latvia - LV 1013
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67228855
+371 27228855
Informācija: Radio Skonto Vidzeme
Studijas tālr: +371 64222214
SMS:+371 29022214
E-pasts: [email protected]
Reklāmas nodaļas tālr: +371 64250691
E-pasts: [email protected]
Adrese: Rīgas iela 13, Valmiera, LV-4201

Radio Skonto Kurzeme
Studijas tālr: +371 63434975
SMS: +371 27434975
E-pasts: [email protected]
Reklāmas nodaļas tālr: +371 63414134
E-pasts: [email protected]
Adrese: Graudu iela 27/29, Liepāja, LV-3401
Kategorija: Televīzija / Radio
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Radio Skonto - Sūdzības un atsauksmes

Radio Skonto - Eradio skonto stacija ir vienīgā no visām kas pa dienu slēdzas pa 20 reizēm lauka

Eradio skonto stacija ir vienīgā no visām kas pa dienu slēdzas pa 20 reizēm lauka Labdien interesē kāpēc, kad jūsu staciju klausos interneta vietnē Eradio.lv stacija nemitīgi slēdzas laukā diena pa 20 reizēm. Un neatkarīgi klausos no mobilā vai planšetes, ka arī darba tas pats notiek. Jo ieslēdzot jebkuru citu staciju nekas tāds nenotiek interesē kāpēc tā jo labprāt klausos jūs ikdienā taču tā atslēgšanas bieži liek pārdomāt..

Radio Skonto - diskriminācija

diskriminācija Man piezvanīja no Radio Skonto 25.maijā un gribēja uzaicināt uz radio, ar austiņām klausīties mūziku. Mani radio bija ieteikusi laba kolēģe. Sarunas vidū darbiniece pajautāja manu vecumu un kā es pateicu, ka man ir 52 gadi, uzreiz sarunu pārtrauca un teica, ka ir vecuma ierobežojums. Šādā gadījumā paliku kā ar aukstu ūdeni aplieta! Tātad vajadzēja uzreiz informēt, ka rīko konkursu jauniešiem līdz 20 g.v. Tā kā līdz šim mans mīļākais radio tiešām bija radio skonto, kuru es visu laiku klauso...

Radio Skonto - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki drošvien esat dzirdējuši vai saskārušies paši, ka radio skonto vēstuļu pasta lasīšanu attliek un varbūt pat nepievērš uzmanību tam... Sūtīju jau sakot no iepriekšējas dienas vii teica kad esmu nokavējusi un teica lai sutu nākamajā diena es domāju nu labi nosūtīšu rit pienāk ridiena nosūtīju jau ap plkst 12;00 rakstu sms jautāju ap cikiem tiks lasits viņi teica ap 15;00-16;00 sagaidīju tos 15;00 klausos visu laiku bet ka nesaka ta nesaka pēc tam jau ir pari 16;00 un ka nesaka ta nesaka...

Radio Skonto - Slikts serviss; aizvainojoša un pārmetumiem bagāta attieksme

Slikts serviss; aizvainojoša un pārmetumiem bagāta attieksme Uzņēmuma Radio Skonto rīta programmas vadītāja "Rita Paula", telefoniski aizvainoja ar pārmetumiem bagātām negācijām, kuras raidīja potenciālajam sadarbības partnerim, kurš iepriekš bija vienojies par reklāmas atbalstu no Radio Skonto uzņēmuma ar citu amatpersonu. Meklējot uzņēmuma atbildīgo personu saistībā par iepriekšējo komunikāciju par reklāmas atbalstu, tika zvanīts ofisa daļai, kura teica, ka nodošot informāciju tālāk. Pēc 5min zvanīja Rita Paula, skaļā tonī bļaujot telefonā un...

Radio Skonto - Cik var reklamēt kredītus?

Cik var reklamēt kredītus? Agrāk radio Skonto bija tiesam klausāms un baudāms radio, bet tagad visu laiku reklāmas par kredītiem, ātrajiem kredītiem. Ja reklamējas 8 uzņēmumi/produkti starplaikos, tad pieci no šiem astoņiem būs par kredītiem. Vienkārši neizturami, nespēju vairs klausīties šo radio staciju. Nekas personisks pret radio darbiniek, dīdžejiem un pārējiem radio vīriem, vnk tās kredītu reklāmas visu sabojā.

Radio Skonto - neprofesionāls darbs

neprofesionāls darbs Cien.Valdi ! Kā gan ēterā , komentējot žurnalā "Kas jauns" ievietoto rubriku par puisi, kas apceļo valstis , lai novērtētu meiteņu atsaucību , šo puisi nosaucat par smirdīgu ! Vai tad esat blakus pabijis ? Arī tas nedod tiesības tik neētiski izteikties par cilveku publiskā vidē. Man brīziem ir kauns klausīties , kā Valdis Melderis izsakās ēterā . Lūdzu tomēr sekot līdzi savam runas veidam!

Radio Skonto - Viena un tā pati mūzika katru dienu

Viena un tā pati mūzika katru dienu Lieldienu riitaa iesleedz radi skonto un atkal taa jeelaa nodrilleetaa muzika kas katru dienu! Pilniigi veemiens naak! Programu direktoram pilniigi nav muzikaalaas gaumes! Ja vecaaks un nodrilleetaaks gabal jo labaak!Ir tik daudz skaistas balaades un citas labas muuzikas!Ielieciet tur cilveeku kas kauko saprot no muuzikas un juusu reitings augs!no manas puses pilniigs fui sai stacijai!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes