Post Service

Post Service SIA
Adrese: Noliktavas iela 7
Dreiliņi
Stopiņu nov.
Latvia - LV-2130
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67853000
Kategorija: Pakalpojumi  •  Pasts un kurjeru pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

14%
Sūdzības
7
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Post Service - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaPost Service - Nemaksā par darbu

Nemaksā par darbu Они постоянно ищут новых работников, потому что они не платят за работу. Я проработала у них недолго, так как неадекватные условия за мизерную оплату. Второй месяц жду оплату. Отфутболивают друг к другу, абсолютно некомпетентные работники, тупая организация работы. Они нанимают только само занятые лица, чтобы оградить себя от санкций государственной трудовой инспекции. Дали мне подписать один договор с ними, когда я стала спрашивать через месяц, где мои деньги, оказалось, что забыли мне дать...

Post Service - Nemaksa algu

Nemaksa algu Nemaksā algu, pat ne uz vēstulēm neatbild, ne uz zvaniem. Kopa ar delu divas dienas strādājam. Prasīju samaksat par šo darbu. Man vispār neatbildēja. Darbs ir ļoti grūts, ja jums nav sava transporta, neņemiet to. 40 laikrakstu paketes 2 dienas. Jūs reāli varat paņemt 3-4 (ļoti smags) , un pēc tam viņi ignorē mūs, tas ir aizvainojošs.

Post Service - Krāpšana

Krāpšana Labdien es gribēju sūdzēties par uzņemu postsevice ka šis uzņēmums smauc ar algām un neizmaksā vispār pasakot ka esot izmaksājusi zvanīju galvenai kur tur esot viņa apgalvo ka algai ir jābūt kad uzrakstīju atlūgumu no tas firmas tā viņi naw pārskaitījusi algu kaut teica ka triju dienu laika tiks pārskaitīta

J Jānis27 23.05.2018
Komentāri 4 Reklāma

Post Service - Nepiegādā slūdinājumus

Nepiegādā slūdinājumus SIA "POST SERVICE" nepiegādā sludinājumus! Tika noslēgts sadarbības līgums ar SIA "POST SERVICE" par sludinājumu izplatīšanu Rīgas pilsētā (daudzums - vairāki tūkstoši). Samaksāts par izplatīšanu (100 % priekšapmaksa), bet rezultāts - nulle! Neviena zvana no klientiem (mērķauditorijas, kam bija adresēti sūtījumi), NEVIENA! Tas nozīmē tikai vienu, ka sūtījumi netika izplatīti (piemēram, izmesti), ko apstiprina arī sludinājumu adresāti (ka mūsu sludinājumi netika saņemti pastkastītēs), kaut gan...

Post Service - nesamaksa

nesamaksa SIA Post Service visu laiku meklē jaunus darbiniekus, kurjerus, bet kad aizej pie viņiem pastrādāt, un saproti ka tev neapmierina šis darbs, naudu par padarīto nesamaksā.Kaut esi izmantojis savu personīgo auto, un degvielu.Man arī nesamaksāja par padarīto darbu, nostrādāju veselu dienu, izvedu 18 adreses, un nekā.Teicās ka pēc mēneša samaksā, bet nu jau ir pagājuši apm. 4 mēn.KRĀPNIEKI!!!

SIA Post Service - Не оплаченный счет!!!

Не оплаченный счет!!! Sia Post Service брали у нас в аренду транспорт, в ноябре 2008, и не расплатились.Прошло почти 5 месяцев, но на мой звонки только одни обещания.До Надежди вообще не дозвониться.Больше работать с ними желания нет и не будет.БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ.

Post Service - БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ.

БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ. Post Service брали у нас в аренду транспорт, в ноябре 2008, и не расплатились.Прошло почти 5 месяцев, но на мой звонки только одни обещания.До Надежди вообще не дозвониться.Больше работать с ними желания нет и не будет.БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes