Ozonee.lv

Alpha Fashion Ozonee.lv
Adrese: Naftowa ul. 5
Zielona Góra
Poland - 65-705
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +49 35554788305
Darba laiks: 7:30 - 15:30
7:30 - 15:30
7:30 - 15:30
7:30 - 15:30
7:30 - 15:30
7:30 - 15:30
7:30 - 15:30
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apģērbs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ozonee.lv - Sūdzības un atsauksmes

Ozonee.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Nopirku jaku par 40€, piegāde 5€. Kvalitāte viduvēja un piedurknes par īsām. Jāsūta atpakaļ par savu naudu ar pasta starpniecību. Sīkpaka maksā 13€. Izdevumi 18€! Nesaprātīgi! Rakstīju epastus, lai noskaidrotu precīzu vai adekvātu atgriešanu. Atbild nākošā dienā un ļoti vispārīgi, ar info kas jau ir veikala lapā. Nekas cits neatliek, kā tirgot tālāk pašai. Ļoti neiesaku šeit kaut ko pirkt!

Ozonee.lv - Nepiegādāta prece

Nepiegādāta prece Pasūtīju 2 vienādas preces ar 2 dienu starpību. Preci, kuru pasūtīju ar pēcmaksu atnāca, bet preci, kuru apmaksāju ar karti nē. Sarakstē man neatbild, kur palikusi prece ar izsekošanas nr 05815061338816. Krāpniecība. Neiesaku šeit kaut ko iegādāties.

Ozonee.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju jaku. Protams ka bildē jaka izskatījās pufīga un spilgta, bet atnāca pliekana ar blāvu krāsu. Lai nosūtītu atpakaļ un atgūtu naudu man pašai jāapmaksā sūtīšana. Pats lētākais variants ir Latvijas pasts un pakalpojums maksā 19 eur! Tas ir 40% no jakas vērtības! Tiešām neiesaku pirkt šajā vaikalā. Arī izmēri neatbilst viņu norādītajiem.

R rigamontd 04.02.2023
Komentāri 0 Apģērbs

Ozonee.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Firmai svarīgi tikai klienti, kas dzīvo pilsētās. Vēlējos veikt pasūtījumu uz lauku privātmāju, bet problēma ar adreses ievadi. Obligātais lauks iela, bet ko darīt, ja ielas nav... Sazinājos par problēmu. Lēni atbild, prasīja ekrānsāviņus un mēģināja iestāstīt, ka ievadu par daudz informācijas. Beigās vispār vairs neatbildēja. Jauka attieksme pret klientu!

Ozonee.lv - Krāpšana!!!

Krāpšana!!! Pasūtīju virsjaku no ozonee.lv. Jakai izradījās ļoti slikta kvalitāte. Nosūtīju atpakaļ par savu naudu! Pagāja 2 nedēļas, kopš pārdevējs saņēma preci atpakaļ. Sūtīju e-pastus, atbildes nāk reti. Beidzot saņemu atbildi: "redzu, ka atgriešana vēl nav noformēta. Mēs ticam, ka jūs drīz saņemsit savu naudu atpakaļ". Un viss... Uzrakstīju atpakaļ, pajautāju, kad nauda būs atgriezta. Atbilde nenāk. Nekāda gadījuma neiesaku pirkt no viņiem preces!

Ozonee.lv - Плохой сервис заполнения формы заказа не принимает индекс почты

Плохой сервис заполнения формы заказа не принимает индекс почты Невыносимый сервис заказа. Не принимает индекс почты. Ввожу как правильно, не принимает, ввожу все варианты, без тире, с тире, вместе, раздельно. И меня в конце концов заблокировали. Неужели нельзя сделать нормальное заполнение формы заказа.

Ozonee.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Ārkārtīgi slikts serviss. No 6 apģērba gabaliem, ko pasūtīju, neviens nav lietojams. Krekls ar apdedzinātu piedurkni, bikses cita veida atsūtītas, kvalitāte šausmīga, neviens apģērba gabals neatbilda tam, kas redzams attēlos. Godīgi, nemaz nezināju, ka tik slikta apģērbu kvalitāte ir iespējama. Nevienam nenovēlu uzķerties!

Ozonee.lv - Не качественный товар

Не качественный товар Пришли плавки с вот такими пятнами... Сначала подумал не беда, отмою. Но пятна не отмылись. О возврате не может быть и речи, т. К. У ozonee ты сам должен платить за почтовые расходы на возврат. А отправка плавок в Польшу будет стоить от 6 евро, что есть дибилизм, т. К. Плавки стоят 9 евро... Упаковщику, который не проверил товар перед посылкой, желаю тебе приятель всего самого... И надеюсь тебя в скором времени уволят.

Petich 29.06.2021
Komentāri 0 Apģērbs

Ozonee.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Saņemu preci no šī internet veikala ar maksas piegādi. Saņemot preci konstatēju ka prece neder man pēc izmērā + preces kvalitātē un izskats ir neapmierinošs. Velējos atgriezt preci, izradās ka preces atgriešana ir vēl par papildus līdzekļiem kurus izmaksāt vajag man. Internet veikala mājas lāpa nekur nav minēts ka preci ir jāatgriež par savu naudu. Klientu serviss ļoti ilgi atbilde uz e-pastiem un protam atbildes kvalitātē ir briesmīgā. "klients sedz preču atgriešanas izmaksas. " un tā visa...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes