Nemokies piezvani Marekam

Tālrunis: +371 29108115
Kategorija: Auto / Transports  •  Kravu pārvadājumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Nemokies piezvani Marekam - Sūdzības un atsauksmes

Nemokies piezvani Marekam - Neatbrauca

Neatbrauca Tas bija lielākās mocības. Pieteicu nedēļu iepriekš, laicīgi. Bija jāpārvācās no bauskas ielas uz daugavgrīvu, divistabu dzīvoklis, mantas un mēbeles. Vēl dienu iepriekš atkal uzzvaniju, vai viss paliek spēkā. Teica, ka 11tos būs, sestdienā. Vienpadsmitos gaidu, nav. Zvana, ka dažas stundas kavēs. Atkal gaidu, nav. Zvanu, saka, ka ap 17tiem būs. Man nākošajā dienā jānodod dzīvoklis. Tad atkal zvanu, saka, ka tomēr pēc 19tiem būs. Sēžu un gaidu. Es viena ar četrgadīgu bērnu uz rokām, pārgurušu...

Nemokies, piezvani Marekam - Krāpšana

Krāpšana Reti kad sūdzos, bet šis nu ir bezkaunības kalngals :( 1.5h kavēšana, 40 minūtēs 2 plaukti no centra uz Pļavnieku (ieskaitot nešanu un iekraušanu) un beigās tiek paziņots, ka minimums ir 2h = 50 EUR!!! Neviena vārda iepriekš pie pakalpojuma pasūtīšanas vai uzsākšanas, pats Mareks nav sazvanāms. "Škrobe" vēl lielāka, jo plaukti ta iegādāti un nogādāti skolai .... Pārbaudīju Facebook lapu un interneta sludinājumus - NEKUR nav minēts par minimumu 2h!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes