Natālijas Rimjānes ģimenes ārsta prakse

Rimjane Natālija ģimenes ārsta, psihoterapeita un arodveselības un arodslimību ārsta prakse
Adrese: Bruņinieku iela 5 Korp. 1
Rīga
Latvia - LV1001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26353548
Informācija: Individuālā psihodinamiskā psihoterapija pieaugušajiem.
Bērnu un pusaudžu terapija, kognitīvi biheiviorālā terapija, smilšu terapija, atbalsta terapija.
Darba laiks: 8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
11:00 - 19:00
8:00 - 16:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Ārsts

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Natālijas Rimjānes ģimenes ārsta prakse - Sūdzības un atsauksmes

Natālijas Rimjānes ģimenes ārsta prakse - Izsaku pateicību dakterei!

Izsaku pateicību dakterei! Esam jau vairākus gadus kopā ar dakteri - ļoti komunikabla, pozitīva un zinoša. Vienmēr var saņemt atbildi uz interesējošo jautājumu, uzrakstot Whats App'Ā Vai Sms, pat ārpus pieņemšanas laika. Arī ar masiņu Baibu nekad nebija nekādu problēmu - vienmēr diez gan laipna, atgādina par tuvojošo vakcināciju bērnam. Liels paldies!

D Dace O. 13.07.2020
Komentāri 1 Ārsts

Natālijas Rimjānes ģimenes ārsta prakse - Rupja izturēšanās

Rupja izturēšanās Mūsu bērna ārste ir Natālija Rimjāne. Pati daktere ir jauka, vienīgi kategoriski neatbild uz telefona zvaniem, tikai sarakste, kurā uz jautājumiem atbild pāris vārdos, tādēļ jāpierakstās vizītē. Toties dakteres māsiņa Baiba ir vienkārši neadekvāta - izturas rupji, telefona sarunā, kad gribēju pierakstīt bērnu pie ārstes, sāka kliegt virsū. Vienmēr izsaka kādu nejauku piezīmi, piemēram, par bērna izskatu, vai izdomā kaut ko, par ko sākt dusmoties - ka mazais ne tā apsēžas vai sāk dīdīties. Un tā KATRU reizi! Mainīsim ārstu, jo tas vairs nav izturams! Ļoti neprofesionāls cilvēks!

Natālijas Rimjānes ģimenes ārsta prakse - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki, Vēlējos informēt visus par briesmīgo servisu, ko sniedz Natālijas Rimjānes ģimenes ārsta prakse. Pati daktere ir adekvāta un savu darbu dara pieņemami, taču māsiņa, ar kuru nākas komunicēt, lai veiktu pierakstu, ir absolūti neadekvāta. Griežoties pie šīs māsiņas Jūs sagaida rupja izturēšanās, publiska kaunināšana, gaidīšana rindā (par ar pierakstu) līdz pat vairākām stundām, telefona sarunas pārtraukšana sarunas brīdī un šī māsiņa pati ierodas darbā esot slima, kas viņas brīnišķīgo...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes