Motivs.lv

BS Trade SIA
Adrese: Ūnijas iela 11a
Rīga
Latvia - LV-1039
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 20408042
+371 28683549
Informācija: Juridiskā adrese
Ieriķu iela 37-57,
Rīga, LV-1084
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Motivs.lv - Sūdzības un atsauksmes

Motivs.lv - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Laicīgi pasūtījām bērnam uz dzimšanas dienu dāvanu, šobrīd pagājis jau vairāk kā mēnesis un preci neesam saņēmuši, sazinoties ar pārdevēju Sola un Sola ka rīt nu būs, bet nekā. Apkalpošana 0 līmenī, nevienam neiesaku šo iveikalu.

Motivs.lv - Bērnam mašīnā ar pulti

Bērnam mašīnā ar pulti Labdien, Bērnam pasūtīju pa 70 eur nepilniem mašīnu ar pulti un pašai mašīnai ieslēgšanas poga jau negāja, bērna saudzīgi lieto savas mantas. Pirmo reizi sūtu šādi gadījās, un mašīnai akumulatorā lādētājam nāca tiki vads vai arī vnk nebija ielikts iekša kontaktā spraužamais.

Motivs.lv - Krāpšana

Krāpšana Neieteiktu sūtīt preces no šīs internetvietnes, jo pirms divām nedēļām bērns par sakrāto naudiņu iegādājās ar pulti vadāmo auto. Sutijums gan atnāca ātri, taču iepakojums (kaste) bija jau vaļā un trūka lādējamās baterijas komplektācijā. Pēc lūguma izsūtīt, uzņēmums vilcinājās ar dažādām atrunām līdz pagāja 2 nedēļas. It kā gaidot no pasūtītāja šo bateriju. Rezultātā svētki sabojāti, bērns vīlies.. Interesanti, ka pēc pirkuma no motivs.lv auto tika izņemts, bateriju uzrāda, ka var iegādātie...

Motivs.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju telefonam 2 vāciņus, aizsargstikliņus priekšai un kamerai. Saņēmu vispār citus vāciņus, neatbilstošus, es pat iekšā telefonu nevarēju ielikt, jo vāciņi mazāki. Aizsargstikliņu kamerai neatsūtīja. Mēģināja vēl man iestāstīt ka vāciņiem ir jāder. Sviests. Tagad aizsūtīju preci atpakaļ, gaidu kad atgriezīs naudu, pagaidām arī neatbild. Iztērēts laiks un nervi. Neiesaku.

Motivs.lv - Nekompetenta apkalpošana

Nekompetenta apkalpošana Labdien! Vēlos īsumā pastāstīt par interneta veikala motivs.lv nekvalitatīvu apkalpošanu. Pasūtīju telefona aizsargstiklu, 2 reizes saņēmu bojātus, ar plaisām, pēdējo reizi vispār saņēmu nepareiza izmēra stiklu. Naudu tomēr atgrieza, bet notērēju daudz laika un nervus. Viņi pat novēlēja man vairs negriezties pie viņiem. Neieteicu izmantot šī veikala pakalpojumus.

Motivs.lv - Krāpšana

Krāpšana Šajā veikalā tirgo neatbilstošas preces!Telefonam iegādājos aizsargstikliņu, bet tas neatbilst norādītajam modelim (kameras atvērums otrā pusē). Atpakaļ viņi nepieņem, jo izpakots no iepakojuma! Interesanti kā lai par to pārliecinās neatverot iepakojumu?:) Pie tam skaidro ka ka tā jābūt - kamera vienā pusē, bet kur nekā nav, tur stiklā caurums:) Ja ir iespēja iegādāties kādu preci citā veikalā, dariet to! Ja galīgi nekā, tad pārbaudiet preci uz vietas - neticiet viņu aprakstam! Bet nemiet vērā - ka garantija precei nebūs(protams ja preci neatstāsat iepakojumā) Lai viņi ātri bankrotētu!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes