MFD doktorāts Aglonas

Dziedniecība SIA
Adrese: Aglonas iela 35/3
Rīga
Latvia - LV-1057
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67898244
Informācija: Juridiskā adrese
Rušonu iela 15,
Rīga, LV-1057
Darba laiks: 12:00 - 20:00
8:00 - 16:00
12:00 - 20:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Veselības centrs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

6%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

MFD doktorāts Aglonas - Sūdzības un atsauksmes

MFD doktorāts Aglonas - Не соблюдение правил дорожного движения на легковой машине

Не соблюдение правил дорожного движения на легковой машине Только что 15.09.2022 около 18: 00 на их автомашине в кенгарагсе около перекрёстка на маскавас и прушу ехала жуткая неодыкватка нарушая все правила пдд и видно за рулём обругивала всех окружающих злыми словами. Страшно представить кто она у них. Нафиг такой медик. По сути им бы проверки делать тем кто ездит за рулём. На нервы и на алкоголь. И по идее правила дорожного движение повторить как то. Нарушала и думала что нарушают другие.

MFD doktorāts Aglonas - Attieksme Ž. Isakoviča

Attieksme Ž. Isakoviča Labdien! Žaneta Isakoviča , MFD Darbiniece, Ģimenes ārste. Jau apnikusi viņas uzvedība, un ir velme iepazīstināt citus ar to. 1. Ārsta ētika, privātuma politika. Sākās COVID laiki, un bija veselības problēmas , kas nebija raksturīgas COVIDAM, ierados lai risinātu šo, saņemu nosūtījumu uz testu, ko gan izdarīju. Saņemot rezultātus, tie bija pozitīvi. Pēc kā saņēmu informāciju, no uzticama cilvēka, tās mājas iedzīvotāja, ka Ģimenes ārste Ž. Isakoviča , esot skraidījusi pa šo māju, visu...

MFD doktorāts Aglonas - Slikts serviss

Slikts serviss Rusonu ielas MFD doktorāta kasiere, kura strādāja 10. Jūnija 2020 gada, ir loti nelaipna. Viņa mani vārdiski apvainoja un runāja loti nelaipni, barga toni. Viņa pateica, ka viņai vienalga kadi pacienti nāk pie viņas, kad aizraidīju viņai par bargo toni. Pieprasu atvainošanos no šis kasieres. Un vairs uz šo iestādi neiešu. Un citiem ari neiesaku.

MFD Aglonas doktorāts - Evija Livčāne/ Ārsta vienaldzība, cilvēka pazemošana

Evija Livčāne/ Ārsta vienaldzība, cilvēka pazemošana Ārste dr. Livčāne. Situācijas apraksts: Pacientam vajadzīgas procedūras sakara ar bronhītu, pacienta pašsajūta pasliktinas ar katru dienu. Tika iedots nosūtijums pie šīs ārstes, kad pacients atnāca, ārste sāka pārmest, ka vina ir ārste un labāk zin. Pacienta vajadzīgs stacionars, sarunu laika aŗst neknkretizeja uz cik dien ir sationars un saka parmest ka pacients ir slims cilvēks, lai klusē. Un galu gala neaizsūtot pacientu uz stacionaru bet pasakot lai pats mekle un iet uz ambulatoro...

V vienaldziba 05.10.2016
Komentāri 4 Ārsts

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes