Magnolijas zieds

Magnolija Baltija SIA
www.flowersexpress.lv
Adrese: Krišjāņa Barona iela 119
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29133777
Informācija: Juridiskā adrese
Brīvības gatve 310 - 53A,
Rīga, LV-1006
Darba laiks: 7:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
7:00 - 19:00
8:00 - 19:00
9:00 - 17:00
10:00 - 17:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Ziedi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
10
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Magnolijas zieds - Sūdzības un atsauksmes

Magnolijas zieds - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Saņēmu briesmīgi sliktu servisu Ādažu Magnolijas ziedu veikalā. Pārdevēja nevis palūdza mani paiet malā, brīdī, kad izvēloties ziedus trāpījos viņai pa ceļam, bet kā zirgs grūdās virsū, lai es saprastu, ka man jāpaiet malā, appilinot drēbes ar puķu ūdeni un gandrīz sejā iegrūžot lapu pušķi, ko tobrīd nesa rokās. Apkalpošana bija neievērojot nekādas pieklājības normas, turklāt, ka tik ātrāk saliktu to pušķi, samaksātu un prom. Pēc iepirkšanās tā saucamajā "Ekluzīvo" ziedu veikalā bija šoks par...

D Diāna C. 31.08.2022
Komentāri 1 Ziedi

Magnolijas zieds - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju ziedus mammai uz māmīņdienu. Vēlamo laiku uzradīju no 10: 00-12: 00, beigās puķes saņēmu plkst. 16: 00. Zvanīju 3 reizes, lai noskaidrotu kavēšanās iemeslu. Katru reizi jauns iemesls. Beigās mani apvaino, ka itkā neatbildu uz kurjera zvaniem. Sāk man saukt “norādīto numuru”, kuru dzirdu pirmo reizi. Neskatoties uz to, man ir rekvizīti, kuros uzrādās mans numurs, nevis tas, ko nosauca sieviete pa telefonu. Esmu ļoti vīlusies. Mamma arī sabēdājusies… noteikti neiesaku, ja puķes ir vajadzīgas uz noteiktu laiku!

A anita pp 08.05.2022
Komentāri 0 Ziedi

Magnolijas zieds - Slikts serviss

Slikts serviss Качество обслуживания и товара все хуже и хуже! Вчера был куплен букет! Сегодня вот его вид! Пыталась решить вопрос мирно, на что не получила не только банального «извините», но и еще сами виноваты, вы ж купили товар по акции! Цена акции-42,00! На мой вопрос-значит если по акции-то можно такое продавать? Ответ был лаконичным-да! Вот и отношение к клиентам!

I Ira M 13.05.2021
Komentāri 0 Ziedi

Magnolijas zieds - Kvalitāte

Kvalitāte Vecu ziedu iesmērētāji par lielu naudu! Peoniju pušķi saņēmu 10. Maijā 18: 00, šādas peonijas ir 12. Maijā 7: 44. Kā justies cilvēkam, kas tādu pušķi uzdāvina? Kur ir premium kvalitāte ko solāt? Varbūt tā ir exclusive brūnā šķirne? Es kā saņēmējs jau vairākas reizes viļos jūsu ziedos un pušķos. Īpaši pušķi ar rozēm nedzīvo ilgāk par 2 dienām. Jūsu bāzei ar līkumu jāiet! Un nekautrēšos šīs bildes nosūtīt dāvinātājam, kas tik ļoti mīl jūsu bāzi - ceru, ka vairs tur nepirks!

E Elza St 12.05.2021
Komentāri 9 Ziedi

Magnolijas zieds - Klientu maldināšana, nekvalitatīvs darbs

Klientu maldināšana, nekvalitatīvs darbs Pilnīgākā vilšanās magnolijas zieda klientu apkalpošanā, attieksmē un, protams, galvenais - pakalpojumu kvalitātē. Tika veikts pasūtījums 2x "fearless" stila pušķim, lai no šiem diviem pušķiem izveidotu vienu lielu. Mājaslapā norādīts pušķa lielums - 40 cm. Loģiski, ka līdz ar to gaidījām tieši divas reizes lielāku. Par šiem ziediem tika maksāta trisciparu summa un rezultātā saņēmām mazu, ar caurumainām lapām ieskautu pušķīti, kas turklāt neatbilda mājaslapā norādītajai bildei. (realitātē...

R Rita Gaile 12.12.2020
Komentāri 0 Ziedi

Magnolijas zieds - Kvalitāte

Kvalitāte Pasūtīju Rozes "blush (29gb;50cm) " Valentīndienai 12.02.2020 atbraucu pakaļ ziediem 14.02.2020 Krišjāņa barona ielā 119 pulkstens 18: 00. Ziedus kamēr vedu mašīnā atradās ~20 min ne vairāk. Nākamajā rītā pulkstens 10: 00 ziedu galviņas jau bija uz leju. Ziedi principā izturēja pusdienu maksimums. Pirms pasūtiet šeit ziedus padomājiet divreiz. Neieteiktu!

J JurisGE 17.02.2020
Komentāri 3 Ziedi

Magnolijas zieds - Slikts serviss, ziedi neatbilst pasūtītājam

Slikts serviss, ziedi neatbilst pasūtītājam Pasūtīju interneta mājaslapā (https://flowersexpress.lv) 2 ziedu pušķus. saitā norādīts, ka nesezonas ziedi tiek aizvietoti ar alternatīvām, taču krāsu gamma tiek saglabāta. kad tika piegādāti ziedi, tie bija pilnīgi citā krāsā un nekāda krāsu gamma netika saglabāta. tas notika ar abiem sūtītajiem pušķiem. pārstāvis kā kompensāciju piedāvāja 15% atlaidi nākamajam pirkumam. risināt šo situāciju protams neviens nepiedāvāja un ne par kādu naudas atgriešanu vai jaunu ziedu piegādi negāja runa...

L Latviete01 12.05.2019
Komentāri 0 Ziedi

Magnolijas zieds - Darba apstākļi

Darba apstākļi Noteikti nevienam neieteiktu te strādāt, tā kā darba apstākļi un attieksme no vadības puses ir "toksiska". Alga daļēji tika maksāta aploksnē. Algas izmaksa varēja ievilkties līdz pat 2 nedēļām. Darba grafiks un amata pienākumi - nenoteikti (pēc vadības ieskatiem - neatbilstoši ieņemamajam amatam) , virsstundas neuzskaitās un netiek apmaksātas. Tiešā darba vadītāja j. Rada par sevi sociopāta iespaidu, bieži uzvedās neadekvāti, līdz ar to nekāda veida saruna nav iespējama.

Magnolijas zieds- ziedu vairumtirdzniecība - Nekvalitatīvi ziedi

Nekvalitatīvi ziedi Nekvalitatīvi ziedi.Es iegādājos izslavētās sprej rozes no Kenejas, aizgāju mājās nogriezu tām kātus - ar nazi- ieliku istabas temperatūras ūdenī, un nākamā rītā mani sagaidīja pārsteigums neatplaukušie pumpuriņi bija palikuši brūni un un vēl pēc dienas rozes palika kā iebalzamētas brūnas. Nepatīkams pārsteigums, tā ir ka tirgo un stāsta pašas nezina ko... Kā izrādījās arī manām paziņām tā ir gadījies ar "Magnolijas zieds" rozēm.Neiesaku iegādāties dārgas sprej rozes jo kā izdarās pēc dienas tās paliek brūnas!žēl ka tā :(

Magnolija ziedu veikals - Apkalpošana

Apkalpošana Pārdevējai būtu jāiemācās apkalpošanas, pieklājības normas! Runāt pa telefonu ar "MENEDŽERI" ir svarīgāk nekā apkalpot pircēju! Tādu nekaunīgu un nepieklājīgu apkalpošanu vēl neesmu nekur redzējusi!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes