Latvijas Amerikas Acu centrs

Latvijas Amerikas Acu centrs SIA
Adrese: Deglava iela 12A
Rīga
Latvia - LV-1009
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67272257
+371 67201006
Fakss: +371 67272128
Darba laiks: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Slimnīcas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

5%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Latvijas Amerikas Acu centrs - Sūdzības un atsauksmes

Latvijas Amerikas Acu centrs - Slikta attieksme...tikai saņemt naudu

Slikta attieksme...tikai saņemt naudu Attieksme no daktera indara lāča nu nekāda! Māsiņa notestēja acis tikai uz 2 aparātiem! Pēc tam Dr. I lācis neko neizskaidroja. Uz maniem jautājumiem cienījamais dakteris atbildēja ļoti negribīgi. Gandrīz atbildes man jāmeklē pašai. Cik gudra iegāju, tik pat gudra izgāju no kabineta, bet par to man bija jāsamaksā 150euro. Nevienam neiesaku! Ļoti slikta pieredze, vienkārši izspiež naudu! Kauns!

Latvijas Amerikas Acu centrs - Slikts serviss. Vienaldzība pret pacientu

Slikts serviss. Vienaldzība pret pacientu Kādi 2 gadi atpakaļ stipri nomainījās kompānijas politika. Interese tikai nauda un par pacienta veselību ne viens nedomā necik. Tikai lai nokasīt vairāk! Nomainījās daudz ārsti kā arī priekša recepcijas kolektīvs. Bijām 3 reizes, vecam cilvēkam gandrīz pazaudētā rēdze. Bet tie apgalvo ka viss ir kārība

K Kirilsb 15.07.2022
Komentāri 3 Slimnīcas

Latvijas Amerikas Acu centrs - Nolaidība

Nolaidība Īsumā - LAC ārste Briede veica kataraktas operāciju. Pēc tās vēlāk attīstījās tīklenes atslāņošanās un rezultāts ir praktiski zaudēta redze. Pēc operācijas šī ārste tika apmeklēta vairākas reizes, viemēr teica, ka viss kārtībā. Pēdējā vizītē pie M. Briedes pacientam jau bija smagi tīklenes atslāņošanās simptomi. Ārste nevis konkrēti pateica, kas darāms, bet uzrakstīja pilienus asinsizplūdumam. Ja nu esot brīvs laiks, lai aizbraucot uz traumpunktu Biķerniekos. Nekompetenti, bezatbildīgi, bet galvenais ka ienesīgi! Neveiciet operācijas LAC! Ejiet uz universitātes klīnikā pie profesionāļiem.

G Gunta__ 09.06.2022
Komentāri 1 Slimnīcas

Latvijas Amerikas Acu centrs - Papildus izmaksas

Papildus izmaksas Vairākkārt telefoniski sazinoties tika noteiktas konkrētas procedūras izmaksas. Jāgaida nepilnu mēnesi. Jau ierodoties tieši uz operāciju, tiek darīts zināms, ka papildus jāveic piemaksa par konsultāciju, kas būtiski sadārdzina, it kā jau iepriekš noteiktās izmaksas. Netiek sniegta pilnīga informācija par gaidāmajām izmaksām.

LAAC / Ieva Kulniece - Nekompetents ārsts

Nekompetents ārsts Bijām pie šīs dakteres uz ikgadējo apskati ar meitiņu 1.3g. Daktere ar bērnu vispār nerunāja. Ar mani daktere runāja pavirši, neko nepaskaidrojot. Ja runāja, tad klusam, murmuļoja kaut ko sev zem deguna. Es trīs reizes viņai teicu, ka nesaprotu ko viņa man stāsta, bet viņa pat nemēģināja man paskaidrot ko viņa stāsta. Tāda sajūta, ka bija kādas miega zāles salietojusies, jo neko normāli skaidri nevarēja paskaidrot. Viņai nepatika, ka bērniņš raud, saka uzreiz prasīt vai viņa tā vienmēr uzveda...

A askey 05.12.2017
Komentāri 5 Ārsts

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes