Kazene veikals

Kazene SIA
Adrese: Brīvības gatvē 372,
t/p ALFA, 1.stāvā
Rīga
Latvia - LV-1006
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67071608
Informācija: Juridiskā adrese
Dzirnavu iela 9-7,
Rīga, LV-1010

Veikali:
t/c SPICE, Lielirbes ielā 29,
1.stāvā, tālr. +371 67327100

Galerijā Centrs, Audēju ielā 16,
3.stāvā, tālr. +371 67104491

Talsos
STENDERS veikalā
Dundagas ielā 18
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

20%
Sūdzības
5
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Kazene veikals - Sūdzības un atsauksmes

Kazene veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Zemas kvalitātes bižutērija, par neadekvātu cenu. Saņēmu brāķētu kaklarotu un aproci no e veikala, uz saziņu ignors... Ļoti nepatīkama pieredze, neiesaku iepirkties šajā veikalā. Kā var noprast pēc attieksmes uz klientu ir nospļauties. Atlaides piešķirtām precēm totāliem brāķiem, salipinātiem atgriezumiem utt. Mani izbrīna kā var kaut ko tādu vispār nav kauns piegādāt...

# #Evii 14.12.2022
Komentāri 3 Tirdzniecība

AtrisinātaKazene - Attieksme pret darbiniekiem

Attieksme pret darbiniekiem Nevienam neiesaku strādāt šajā veikalā, jo no tevis prasa neiespējamo, tāda sajūta, itkā šis ūķis būtu kā banka, kad tu tikai rukā un uz wc aizskrien un atpakaļ! Nekāda cilvēcīguma, jo par ēšanu vari aizmirst, tikai veselību sabojāt! Iemest mutē kautko var tikai tad, kad neviena nav, bet tāpat ir sajūta, ka esi kā tirgū, kur atnāk klients ,bet tev ātri jaizēd mute, lai varētu pievērsties klientam!! Un vispārīgā attieksme, kad tev ar smaidu sejā saka vienu, bet izdara pretējo, un izdara kā pašiem ērtāk. Liekuļu bars! Alga smieklīga, bet no tevis prasa nezin ko!

Kazene - Nekvalitativa bizuterija

Nekvalitativa bizuterija Veikalā "Kazene" tirgo ļoti nekvalitatīvu un dārgu bižutēriju. Nopirku krelles, kuras izjuka pašas, sadalījās pa daļām, tajā pašā dienā, nepaspeju uzvilkt. Par krellēm samaksāju 13eiro. Iesaku šajā veikalā neko neprikt.

Kazene - Necilvēcīga attieksme

Necilvēcīga attieksme Neejiet strādāt uz ''Kazene'', jo tur ir 6- 8 h darba diena, kuras laikā neļauj pat uz 10-15 min iziet kkur paēst , k-vai pasēdēt uz soliņa. Es neko neteiktu, ja varētu turpat darba vietā pasēdēt 10 min paēst, bet arī tas tur nav iespējams ; un nav pat kur āra drēbes un zābakus nolikt tur nolikt. Un padomājiet, mīļie cilvēki, kā tas no malas izskatās, kad pārdevēja aiz letes kko grauž vai ēd pa fikso kādu banānu vai vēl ko! un tad pienāk cilvēks, kuram kkas jāpastāsta par preci.. Pilnu muti...

Kazene - Nekvalitatīva prece

Nekvalitatīva prece Veikalā "Kazene" tirgo ļoti nekvalitatīvu un dārgu bižutēriju. Nopirku krelles, kuras izjuka pašas, sadalījās pa daļām, tajā pašā dienā. Par krellēm samaksāju 5Ls. Iesaku šajā veikalā neko neprikt.

L Linda 24.04.2011
Komentāri 0 Apģērbs

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes