Engelitis.lv

Engelitis LV SIA
Adrese: Nīcgales iela 13 - 60
Rīga
Latvia - LV-1035
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20313943
Informācija: Lielveikalā - Rīgā,
Brīvības ielā 148
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
11:00 - 16:00
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Engelitis.lv - Sūdzības un atsauksmes

Engelitis.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju preci. Samaksāju 100% priekšapmaksu. Preci neatsūtīja, naudu neatgrieza. Sākumā atbildēja uz telefona zvaniem - teica, ka prece ir iesprūdusi pasta noliktavā. Pēc tam arī vairs neatbildēja uz telefona zvaniem. Nereaģēja arī uz vēstuli par vēršanos policijā un Patērētāju tiesību centrā.

L Lelde 22.10.2018
Komentāri 0 Bērni

Engelitis.lv - Nepiegādā preci

Nepiegādā preci Neuzticams interneta veikals! Pasūtīju preci, nākošajā dienā zvana veikala pārstāvis, lai noskaidrotu, kā vēlos saņemt preci, saku, ka izņemšu veikalā nākošajā dienā, ja tas ir iespējams, uz ko saņēmu atbildi, ka jā, tas ir ok. Tā nu nāk.dienā eju pakaļ, bet izrādās, ka vēl nav atvesta uz veikalu...sarunājām, ka piegādās preci uz vajadzīgo vietu, ko tā arī neizdarīja. Kad diena jau gāja uz beigām un prece nebija atvesta zvanīju, lai noskaidrotu-būs vai nebūs- necēla telefonu. Vēlāk atzvanīja un...

Engelitis.lv - Saistību nepildīšana

Saistību nepildīšana Jā, Enģelītis.lv arī no manas pieredzes ir slikts kantoris un veikala īpašniece Māra Drāzniece ir vienkārši rūdīts blēdis, kas izvairās no parādu atdošanas un problēmu risināšanas un komunikācijas, un acīmredzami uzskata, ka līgumsaistību nepildīšana ir negatīvas publicitātes vērta pēc principa arī labāk negatīvs viedoklis un atsauksmes nekā vienoties par to kā problēmu risināt.

Engelitis.lv - Krāpšana, saistību nepildīšana

Krāpšana, saistību nepildīšana veikala Engelitis LV īpašniece, kas Facebook sevi ironiski dēvē par enģelīti goda vārds - patiesībā ir krāpniece, kas nepilda saistības, turklāt apveltīta ar spēju melot acīs skatoties, bet kad jārisina problēmas, tad piekopj strausa taktiku - un izvairās no saziņas, neatbild uz zvaniem. Tiešām iesaku izvairīties no šis personas un šī uzņēmuma un solījumi nav ne plika graša vērti. Neiekrītiet!

Sia Engelitis LV - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtījām preci, visu sīki smalki izrunājām ko kā vajag, beigās saņēmām pavisam ko citu. Atgriezām preci. Tad sākās problēmas, jo nauda netika atgriezta vairāk kā mēnesi, lai gan atteikumā ar izceltiem burtiem rakstīts, ne vēlāk kā 14 kalendāro dienu laikā un visu laiku visādi attaisnojumi, bet nekā. Naudu atgrieza tikai tad, kad piedraudēja ar sūdzību policijā un patērētājos

A AnnijaL 17.05.2016
Komentāri 1 Apģērbs

SIA „Engelitis” - nenopietns uznemums

nenopietns uznemums Loti interesanta pieeja sim uznemumam. Sakuma izrada loti lielu interesi par katru klientu, bet kad viss jau sarunats neka nav. Biroja neviena nav, kas izradas dzivoklis. Iedoto telefona numuru nevar sazvanit, bet pa netu jamekle vel citi numuri un beigas izradas kad neviens nav uz vietas un preci var dabut tikai pec paris dienam. Labi kad neparskaitiju naudu un izdomaju pats samaksat bez banku starpniecibas.Luk si ir atslega loti sliktai uznemejdarbibai. Ka var gaidit labas atsauksmes, ja tik slikti organizeta darbiba. Ja jau sita turpinas, tad si uznemuma darbiba bus loti isa!

J josefs 26.02.2011
Komentāri 13 Apģērbs

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes