Elegants apavi

Ramus RB SIA
Adrese: Gaiļezera 2-63
Rīga
Latvia - LV1079
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67225163
+371 29555887
Informācija: Biroja adrese
Kr.Barona 10
(Ieeja no A.Kalniņa ielas)
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apavi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

17%
Sūdzības
6
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Elegants apavi - Sūdzības un atsauksmes

Elegants apavi - Remonts

Remonts Godātais R.Burakēviča kungs! Negribu aprakstīt remonta detaļas, jo ļoti labi saprotu ka копромиса nebūs. Neviena ekspertīze nepieradīs чья это вина. Pateikšu to, ka es ļoti labi atceros как выглядела пятка сапога до того как поменяли супенатор, vienkāršā iemesla dēļ - man patīk rūpēties par apaviem un atceros katru деталь. Nākamnedēļ atnākšu pēc zābakiem. Veiksmi jums darbā.

A Akademik 16.12.2016
Komentāri 0 Apavi

AtrisinātaElegants apavi - Bojājuma

Bojājuma Mamma aiznesa zābakiem uzlikt jaunus pasitņus. Viss jau būtu labi- darbs veikts pietiekami kvalitatīvi un laikā, taču zābakiem noplēstas dekoratīvās sprādzes. Jāpiebilst, tam nu nav nekāds sakars ar veicamo remontu. Darbiniece neko nezinot. Ej nu tagad pierādi, ka tās sprādzes tur bija. Es tikai nesaprotu, kāds labums viņiem no tā, iepatikās vai kā.... Tikai brīdinu, labāk izvēlieties citu apavu remontu.

M Marija4532 03.11.2016
Komentāri 5 Apavi

Elegants - Nekvalitatīvs apavu remonts

Nekvalitatīvs apavu remonts Agrāk, PSRS laikā, "Elegantam" bija ļoti laba slava. Tagad ... dzīvē nav bijis tik nekvalitatīvs remonts. Aiznesu remontēt vairākus apavus. Vienām kurpēm pēc to labošanas jau pēc pusstundas "pielīmētā" zole atnāca vaļā. Aiznesu atpakaļ. Pēc 4 stundām atkal vienai kurpei zole vaļā.Citiem apaviem gluži tad pats. Vienīgi noturējās kādas stundas 10.Turklāt viņiem savdabīga izpratne par labošanas tehnoloģiju. Lai papēdim pielīmētu zoli... vienām, turklāt gandrīz vai jaunām kurpēm, papēdim apkārt gropi uztaisīja.Un tas viss... par ļoti augstām cenām.

G Ginta V 24.08.2015
Komentāri 0 Apavi

ELEGANTS apavu remonts (sūdzība) - Pienākumu nepildīšāna un melošana

Pienākumu nepildīšāna un melošana Esmu sašutusi par darbinieku firmas Elegants ricību. Nodevu zabakus 7.10 uzsveru, ka vajag steidzīgi(!), samaksāju pilnu cenu par darbu (25ls), un 14.10 gāju tam pakaļ, tie nebija gatavi - vajadzēja nomainīt pilnīgi zoli - darbs nav viegls, bet zinu - 2 - 5 dienu laikā to var izdarīt. Talāk man teica, lai es zvanu 15.10, bet atnākot 15.10, man paziņoja, ka meistars nav, zabaki nav gatavi, un kad tie būs gatavi, es VARĒŠU UZZINĀT tikai 18.10!! Zabaki pat nebija iesākti! Un man vēl bija pateikt...

E exezz 19.10.2010
Komentāri 3 Apavi

Elegants SIA"Rammus" apavu remonts t.c. "Domina" - Gariem zābakiem nemāk iešūt slēdzi.

Gariem zābakiem nemāk iešūt slēdzi. Sveiki! Nevienam neiesaku šūt gariem zābakiem slēdzi "Elegants" remontdarbnīcā t.c. Domina. Es aiznesu vienu zābaku garo, man bija sabojājies slēdzis, vajadzēja iešūt jaunu ! salaboja 4 dienās, es aizgāju izņemt zābaku, paskatījos ka viss it kā ir labi, samaksāju 15 ls par to vienu slēdzi, tad nākošajā dienā to zābaku vajadzēja vilkt uz vienu pasākumu, es sataisījos nu vilkšu kājās, taisu ciet man slēdž kuģītis palika rokās, un viena mala slēdzim ir vaļa domaju vīle, tad paskatījos, un secināju...

K Kristīne 15.01.2009
Komentāri 2 Apavi

Elegants -

Neiesaku labot apavus "Elegantā", Maximā Saharova ielā. Tur strādājošais puisis darba laikā nekad nav savā vietā, tā kā, lai saņemtu savus apavus, vienmēr būs jāgaida ~20 min. Tāpat apavi nekad nebūs salaboti solītajā laikā/dienā.

L LieneVoita 05.07.2007
Komentāri 0 Apavi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes