Dream Property Management

SIA Dream Property Management
Adrese: Pūces iela 31 - 1
Rīga
Latvia - LV-1082
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20252025
Informācija:

Uzņēmums ir dibināts 2017.gadā, Rīgā. Nodarbojas ar Nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldīšanu, uzkopšanas un remontdarbu pakalpojumiem. Esošajā brīdī strādā 10 darbinieki un klienti ir jebkura fiziska vai juridiska persona. Uzņēmums darbojas kopš 2017.gada, bet uzņēmuma īpašnieks pirms tam bija īpašnieks un vadīja citu veiksmīgu apsaimniekošanas uzņēmumu kopš 2013.gada līdz 2017.gadam. Valdē ir tikai viena persona - uzņēmuma īpašnieks Martiņš Laizāns. 


Kādi pakalpojumi ir pieejami? Nekustamo īpašumu apsaimniekošana, uzkopšana, avārijas dienests, remontdarbi.


Vai ir  mobilā aplikācija? Ir tikai meistaru izsaukumiem - Partly.


Apmaksas veidi?  Automātiskais maksājums vai maksājums internetbankā.


 

Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

21%
Sūdzības
6
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Dream Property Management - Sūdzības un atsauksmes

Dream Property Management - Slikts serviss

Slikts serviss Nemaksā laikā algu, grib no tevis lai strādā, bet par to ka laicīgi alga jāizmaksā par to viņiem vienalga. Es esmu cilvēks nevis robots, man ir vajadzīga nauda laicīgi, nevis pēc nedēļas. Pieņemsim faktu, man ir jāmaksā par dzīvokli 20 datumā, alga itkā ir jābūt 18 datumā! Alga neienāk ideāli paliec uz ielas, un bez centa kabatā. Slikts serviss!

A Anons12 23.11.2023
Komentāri 1 Pakalpojumi

Dream Property Management - Neatbilstošs serviss

Neatbilstošs serviss Pirmkārt, ja māja noslēdz līgumu paši vainīgi, nav iespējams nedz sazvanīt, nedz saņemt atbildi uz jautājumiem e-pastā. Otrkārt, norādītais uzņēmuma (kaktu kantora) nr. +371 20 252 025 nekad nepacels un uz ziņām neatbildēs. Rēķini tiek izrakstīti neatbilstoši, kur parādās mistiskas summas par remonta darbiem, elektrību, par neloģisku apkalpošanu. Netiek veiktas nekādas darbības kas vērstas uz apsaimniekošanu, sniegu netīra, kāpņutelpu babuška ar slotu izslauka reizi divos mēnešos. “ko krāj un taupa taupītājs, to paņem laupītājs! ” Mārtiņš Laizāns naudu paņems no jums!

Dream Property Management SIA - Slikts serviss

Slikts serviss Ja kāds izvēlas Dream Pro - lūdzu padomājiet par kādu citu. Iedzīvotāji sava starpā izruna kādu darbu, nobalso, atsūta protokolu un nekas nenotiek. Tagad apsaimniekotajām dream property nodokļu parāds pari 30 000 eur un uz iedzīvotāju balsojumu parādīt vēstules par parādu neesamību pret pakalpojumu sniedzējiem neatbild neko. Mums visa māja maksa, bet jau bija gadījumi kad mēs samaksājam un pārvaldnieks ietur naudu pie sevis, dēļ ka mūsu mājai bija parādi! Un pats galvenais mēs pat nevaram uzzināt vai par mums maksa tālāk! Par apsaimniekošanu neteikšu neko - viņas nav.

P P.B.N 22.09.2022
Komentāri 3 Namsaimnieki

Dream Property Management - Krāpšana

Krāpšana Обслуживающая компания Dream property. Абсолютно безответственные, не образованные, ничего не понимающие в обслуживании. Не считаются с мнением жильцов, повышают цены без предупреждения, работу выполняют месяцами. Документы не всегда есть, часть сделок проводят наличкой без документов. Что касается коммуникации, то там совсем все плохо, не берут трубки, не отвечают на сообщения. Никому не советую связываться!

Dream property 40203077890 - Negodīgs apsaimniekotajos

Negodīgs apsaimniekotajos Labdien, negodīgs apsaimniekotajs, kuram normāla prakse maksāt izpildītajiem tūkstošus eur par darbu un kad iedzīvotāji prasa rēķinu izrādas, ka nav. Kominikacija uz 0, var neatbildēt uz zvaniem un e-pastiem mēnešiem. Krāpšana ar tāmēm. No sākuma saņemsiet vienu tāmi, pēc tam +30% lielāku (balsošanas brīdi) . Pamatdarbs nav darīts, dara tikai to kur var dabūt naudu sev kabatā.

AtrisinātaSIA Dream Property un SIA Hookah Nation - Sadarbības līguma nepildīšana

Sadarbības līguma nepildīšana SIA Dream Property un SIA Hookah Nation, valdes priekšsēdētājs ar saviem algotajiem darbiniekiem , tika noslēgts sadarbības līgums par ēdināšanas un dzirdināšanas nodrošinājumu sporta un izklaides pasākumā. Līguma punktā bija norādīts, ka pakalpojuma sniedzējam ir jānodrošina par saviem līdzekļiem 3 biotualetes pasākuma apmeklētājiem. Pasākuma laikā tika piegādātas biotualetes, bet piegādātāji atteicās iebraukt pasākuma vietā, baidoties ar mašīnu iestrēgt. Līdz ar to tika pieņemts kopīgs lēmum...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes