Depoks

Depoks SIA
Adrese: Čiekurkalna 1. līnija 84
Rīga
Latvia - LV- 1026
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 24402814
+371 29399924
Informācija: Māju būvniecība , visa veida bruģis un bruģēšanas darbi. Visa veida žogi un montāža, vārti, vārtu automātikas.
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Depoks - Sūdzības un atsauksmes

Depoks - Krāpniecība

Krāpniecība Sia depoks vadītājs, krāpnieks un melis. Neizmaksātas algas, nozagta klientu nauda, nekvalitatīvs darbs. Neiesaistīties ar sia depoks kas veic nekvalitatīvu bruģēšanu un apzog klientus. Zog citu kompāniju bildes un reklamē sevi kā profesionāli, diemžēl, meliem īsas kājas. Viņš ir apzadzis savus radiniekus un draugus, acīmredzot, cilvēkam nav nekā svēta. Lai tauta zin krāpnieks un savus varoņus.

Depoks SIA - Krāpnieki, meļi

Krāpnieki, meļi Krāpnieki un nemaksātāji. Profesionāli meli, super nekvalitatīvs darbs bruģēšana un izkrāpta klientu nauda. Visi normālie strādnieki bruģēšana ir prom no firmas, palikuši bomzhiki un alkoholiķi. Firmas priekšnieks Andris Klesniks ir totāls krāpnieks un melis, apmāna klientus ar avansu un objekta neierodas. Darbus laikus nenodot, materiālu sūta vislētāko un nekvalitatīvs ko. Uzmanieties

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes