Čili Pizza

SIA ČILIJA PIZZA
Adrese: Brīvības iela 155
Rīga
Latvia - LV-1012
Tālrunis: +371 26163355
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Picērijas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
450
Atrisinātas
3
Ar atbildēm
26
Apskatīt statistiku

Čili Pizza - Sūdzības un atsauksmes

Čili Pizza - Krāpšana

Krāpšana Picērija Maskavas iela zoom, ļoti ilgi jāgaida (1.5st.) pasūtījumu, viņi ņem naudu par to kas nebija pasūtīts! Tā ir krāpšana, izvairieties no šī uzņēmuma! ¡!. Galu gala neizdrukā čeku. Ļoti slikts serviss izmantojot situāciju, ka bērni ieradās bez vecākiem, viņi viņus aplaupīja, pielika pasūtījuma rēķinam to, kas nebija pasūtījumā, un tad uzstāja, ka ir kārtībā! Diemžēl vecāku nebija blakus. Adresse Rīga Maskavas 400 Čili pizza.

K kartaj 10.03.2024
Komentāri 0 Picērijas

Čili Pizza - Biju patīkami pārsteigta

Biju patīkami pārsteigta Kad pirmo reizi esmu tik apmierināta ar picu, ka nevarēju nepadalīties ar savām sajūtām šajā atsauksmē. Agrāk šeit man picas nebija īpaši pēc garšas, bet šodien tā bija vienkārši fantastiska. Izvēlējos picu 4 gadalaiki brīnišķīga kombinācija ar dažādām daļām garneļu, mīdiju, bekona un šampinjonu. Gan mīkla, gan pildījums bija izcili garšīgi, un arī mans ierastais deserts bija nevainojams.

Čili Pizza - Naudas krāpšana

Naudas krāpšana 20. Janvārī plkst.13: 20 akropole čili ar tiamo atlaižu karti esam sūtījuši: 2 karstvīnus par 3.99 / gab. 4 gadalaiku picu par 9.99 panko vistas sprēmeles par 8.69 tex mex kartupelus par 5.00 grieķu salātus par 6.30 no mums paņēma 42,96, nevis 37,96, neiedodot čeku. Dzeramnaudu neatstājām. Ukraiņu puika vai krievs tur strādāja un tāda meitene pārā. Epastu viņiem uzrakstīju - nulle reakcija.

Čili Pizza - Garšīgi

Garšīgi Aizgāju uz čili pizzu akropolē un pasūtīju pelmeņus ar vistas gaļu. Tie bija ļoti garšīgi un svaigi. Viesmīle bija ne tikai jauka, bet arī ļoti uzmanīga pret manām vēlmēm. Viņa radīja patīkamu un siltu atmosfēru, kas man liek justies kā viesim, nevis vienkāršam klientam. Noteikti plānoju vēlreiz apmeklēt čili pizza akropolē. Vēlos izmēģināt citus viņu ēdienus, kas ir uzmanības centrā.

E Emils.B 24.01.2024
Komentāri 0 Picērijas

Čili Pizza - Garšīgas picas

Garšīgas picas Chilli pica ir viens no maniem iecienītākajiem piceriem. Man loti patīk viņu piedāvājums, un īpaši esmu priecīga par to ka varu aiziet uzēst tur kopā ar bērniem. Atmosfēra ir draudzīga un piemērota ģimenes pasākumiem un bērni vienmēr priecājas par svaigajām un garšīgajām picām. Chilli pica ir kļuvusi par mūsu ģimenes iecienīto vietu kad gribam baudīt gardas picas un kopīgu laiku kopā.

Čili Pizza - Sabojājušies pārtikas produkti - tuncis, ola

Sabojājušies pārtikas produkti - tuncis, ola Absolūta vilšanās! Bērns pasūtīja wrapu/kebabu ar vistu, realitāte vista bija tikai nosaukumā, kebabā atrast to bija neiespējami, frī kartupeļi auksti. Es izvēlējis chilli aso zupu un salātus ar tunci. Zupa ok, daļēji silta, ar atdzisušu bageti. Un tad nāca “deserts” - vienīgais svaigais tur bija salātu lapas. Olas apkaltušas, novelkot gumijotu plēvīti - varēja apēst, mērce - kkas nenosakāms, blāvs, ar sāls graudiem neizmaisītiem, un tuncis - ar ļoti nepatīkamu, izteiktu beigtu zivju smaku...

Čili Pizza - Ilgi jāgaida

Ilgi jāgaida 12.decembri atnācām uz restorānu t/c Alfa. Viesmīle izlikās ka mūs neredz un gaidījām vairāk ka 30minutes lai mūs kāds apkalpotu un tiktu pie sava ēdiena. Aizgājām pajautāt vai mūs šovakar kāds apkalpos, atbilde bija ka mums vēl ir jāpagaida. Nogaidijam līdz 40minutem un aizgājām projām, jo sapratām ka mūs netaisās neviens apkalpot. Attieksme bija briesmīga.

A Amuce 12.12.2023
Komentāri 0 Picērijas

Čili Pizza - Обслуживание

Обслуживание Добрый вечер! Сегодня вечером посетили пиццерию “ čilli pizza” очень разочаровал сервис обслуживания, во - первых - заказали пиццу 30 сантиметров и сок, которую пришлось ждать больше часа, на вопрос про время, официант сказал, что не смогла уточнить у повара? ! Во - вторых - просьбу принести соусы, официант проигнорировал, пришлось еще раз самостоятельно идти и просить соус у другого официанта и наконец - официант неправильно расчитал заказ и ошибся на 1,5 евро, пока не указали на это, никто не обратил внимание очень расстроило такое обслуживание, надеюсь, что меры будут приняты

Čili Pizza - Slikts serviss

Slikts serviss Drausmīga apkalpošana un ļoti uzskatāma vienaldzība no viesmīļu puses. Šoreiz runāju tieši par Akropoles Alfas “Čili Pizzu”. Ne pirmo reizi vien sēžot ir sajūta, ka esi izdarījis kaut ko nepareizu šeit atnākot, labi redzams, ka viesmīļi nevēlas atrasties tur, tāpat, kā viņi nevēlas, lai tu esi tur. Protams, saprotu, ka šajā nozarē ir arī smagas un nogurdinošas dienas, kad nespēj radīt jauku apkalpošanu, bet atvainojiet, bet tā vairs nav viena reize un viens cilvēks. Godīgi varu teikt, ka pēdējā...

Čili Pizza - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Šodien no bolt food aplikācijas pasūtījām picu un mac&cheese. Pica tika atvesta pilnīgi auksta un ar piedegušu malu. Saprotams, ka ceļā ēdiens mēdz atdzist, bet nejau kad “restorāns” atrodas 15 min attālumā un ēdiens tiek pārvedot siltumizturīgā somā. Makaronu porcijas bija smieklīgas. Par 8€ (viena porcija) makaroni bija kastītes pāšā apakšā, vienā plānā kārtā. Es tiešām nesaprotu par ko es samaksāju, ja uz vienu porciju tika iztērēti tik maz produkti. Vairs nekad šeit neko neēdīšu. Paldies par uzmanību!:)

Čili Pizza - Ēdiena pagatavošanas kvalitāte, krāpšana.

Ēdiena pagatavošanas kvalitāte, krāpšana. Pusdienu piedāvājuma tūristu pica ko man iedeva picērijā līdziņemšanai bija vienkārši ņirgāšanās, uz picas bija pa 1 desas šķēlei uz katras picas šķēles un gandrīz necik siera, nerunājot nemaz par 5 gabaliņiem no marinētajiem pipariem uz visas picas kopumā, drīz jūsu ēdiena pagatavošanas kvalitāte būs pielīdzināma 0 ja tā turpināsiet...

B bobs88 02.10.2023
Komentāri 0 Picērijas

Čili Pizza - Apkalpošana

Apkalpošana Apkalpošana šeit ir vienkārši briesmīga 15 min sēžu un neviena no viesmīlēm nepienāk klāt, visas paiet garām un noskatās. Ēdienakartei man pašai pēc 15 min sēdēšanas bija jāaiziet pakaļ. Ēdienu saņēmu aukstu, tas ir kaut kāds vajprāts. Pats briesmīgākais ir tas, ka cilvēki nāk un nāk un skats ir briesmīgs, jo visur apkārt ir netīri un nenovākti galdi un cilvēkiem nav kur sēdēt.

Čili Pizza - Apkalpošana

Apkalpošana Šodien bijām restorānā Čili Pizza t/c Olympia. Šī nav pirmā reize kad apmeklējam šo vietu un iepriekšejo reizi arī nebijām apmierināti.Tātad ierodoties ar diviem bērniem mūs neviens nesasveicināja,apsēdamies un sākam gaidīt ēdienkarti..pagāja 5 minūtes..7 minūtes! Labi,aizgājam pašas pajautāt ēdienkarti,tad izvēlējamies ko gribam pasūtit un gaidijām kad pienāks kāds no apkalpošanas personāla bet neviens nenāca,pagāja 10 minūtes un ATKAL aizgājam pašas,pasūtot atkal nācās gaidīt ilgi.. pat...

Čili Pizza - Slikta apkalpošana un ēdiens

Slikta apkalpošana un ēdiens Sveiki. Devos uz Čilli picu ar draugu paēst, no sākuma negribēju, jo vienmēr ēdiena kvalitāte ir briesmīga, bet draugs pierunāja. Līdz šim vēl nebijām bijuši tieši šajā vietā. Draugs paņēma, kolu, margaritu un frī kartupeļus ar kečupu. Viņam picu atnesa bez garšvielām, frī kartupeļus ar ķiploku mērci. Es pasūtīju pamēģināt jauno picu “Gamberetto”uz picas bija 3 garneles,1 sagriezts ķiršu tomāts un daži sīpoli, biju ļoti vīlusies, picas arī bija jau atdzisušas kad atnesa, garša nekāda apēdu...

Čili Pizza - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! Šajā uzņēmumā ļoti lēni apkalpo klientus. Pat dzērienus jāgaida pa pusstundu vai vairāk! Oficianti neko nedar, tikai staigā turp un atpakaļ un runa savā starpā. Šodien mēs gaidījām mūsu kafiju 20 minūtes. Tas ir ļoti ilgi. Parasti ēdienus jāgaida no 40 minūtēm līdz vienai stundai! Jaunus klientus viņi nesasveic un vispār nenāk klāt.

E Esther 19.08.2023
Komentāri 0 Picērijas

Čili Pizza - Slikts serviss

Slikts serviss Godīgi sakot.. biju Lietuvā un vairākkārt apmeklējot čili picu Lietuvā (Kauņā) (Akropole) biju sajūsmā cik labs viņiem ir serviss.. ēdiens burvīgs, salīdzinot ar Latvijas čili picām Alfas, Akropoles Rīgas - darbinieki kuri nevēlas apkalpot un skatās kā uz naudas makiem, ēdiens pastāvējis, lūdzu, apmeklējiet Lietuvas Čilī picas un ņemiet piemēru.

Čili Pizza - Slikts serviss

Slikts serviss Šausmīgs serviss. Pasūtīju mazo picu Margarita, tā vietā atnesa milzīgu ģimenes picu. Iespējams, pie vainas valodas barjera. Par papildus sieru bija jāmaksā 3,60€. Pica bija sausa, nevaru iedomāties kā tad garšo pica, kur nav papildus siers.

AtrisinātaČili Pizza - Pozitīva viesmīle

Pozitīva viesmīle Šoreiz atstāšu pozitīvo atsauksmi. Biju vīlusies šajā restorāna apkalpošanā,bet šoreiz domas mainu. Ļoti patīkāmi bija tikt apkālpotai ar tik patiesu sirsnību no viesmīles puses. Aizgāju apmierināta un ar ļoti pozitīvām emocijām. Paldies viesmīlei 2006 (vārdu aizmirsu).

Čili Pizza - Slikts serviss

Slikts serviss Atnācām šodien uz čili pizzu akropolē Alfa, apsēdāmies ar bērniem pie galdiņa. Pēkšņi pie mums pieskrien oficiante un paziņo, ka galdiņš esot rezervēts un aiziet prom. Mēs piecēlāmies un sākām domāt, kur apsēsties diezgan lielā kompānijā. Pieejot pie oficiantes un pajautājot, kur tad varam apsēsties, atbildi normālu nesaņēmām. Pieejot pie citas oficiantes, tā laipni runāja un palīdzēja. Kad izvēlējāmies, ko gribam pasūtīt, gaidījām, kad kāds pienāks vēl minūtes 15-20. Sapratām, ka mūs šodien...

L lianite 03.08.2023
Komentāri 2 Picērijas

Čili Pizza - Sliktas kvalitātes ēdiens

Sliktas kvalitātes ēdiens Uzkodas atbesa pie alus traknas eļainas sadedzinātas. Mocarellas nūjiņas pārsprāgušas un iekšā tukšas. Ķiploku grauzdiņi eļļaini parcepti. Pavārs nodeva atvainošanos vel vienu porciju ar mocarellas nūjiņām, bet jau apetīte sabojāta un pamatēdienu ko atbesa jau vairs negribējās ēst. Viesmīle laipna viss kārtībā. Apkalpošana laba. No blakus galdiņa arī jau kokteili atdeva atpakaļ. Vakars sabojāts un vēderam nav laba sajūta pēc tādām eļļām.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes