Ceļotajs veikals

VESSPO SIA
Adrese: Brīvības iela 155
Rīga
Latvia - LV-1012
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67360330
Fakss: +371 67360330
Darba laiks: 11:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 17:00
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apģērbs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ceļotajs veikals - Sūdzības un atsauksmes

Ceļotājs veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Briesmīgs serviss. Es šo pārdevēju jau pamanīju pirms gada un nekas nav mainījies. Par piecēju interese ir nulle. Neko saturīgu par preci pastāstīt nevar. Pilnīga vienaldzība. Tā vietā, lai atnestu apavu pāri, sēž telefonā. Rodās iespaids par šo veikalu, ka tas ir kaut kāds snobu-hipsteru-vietējo aktīvās atpūtas cienītāju klubiņš. F*** I*

S s203 12.06.2020
Komentāri 0 Apģērbs

Ceļotājs veikals - Briesmīgs darba devējs

Briesmīgs darba devējs Neiesaku jebkādā veidā saistīties ar veikala Ceļotājs tagadējo vadītāju. Viņa kā darba devējs ir absolūti nekompetenta strādājošajā jomā ar nemazāko sajēgu, kā jāvada bizness un kā jāattiecas ar padotajiem (kas nav arī brīnums - šajā amatā viņa tika nepareiza testamenta rezultātā). Strādājot viņa nostāda sevi nepamatoti augtā un iedomīgā pozīcijā, pārējos darbiniekus nenovērtē, neciena un pat pazemo, kaut tiem stāžs ir pat virs 15 gadiem, kā arī nepamatoti (bez jabkādiem pierādījumiem) apmelo...

Veikals ceļotājs.lv - Slikta kvalitāte un briesmīga apkalpošana

Slikta kvalitāte un briesmīga apkalpošana Veikalā pirktajai teltij Pumori 2 bija brāķis, ūdens sūcās iekšā, taču pārdevēji defektu neatzina un rupji aizrādīja, ka tā nevar būt un tas ir izdomāts, lai apkrāptu veikalu. Par tādu cenu tiešām gaidījām labāku attieksmi pret klientiem. Uz epastiem vispār neatbild, un uz vietas ir nelaipni, rupji pārdevēji, kuriem interesē tikai iesmērēt kaut ko dārgāku, tālāk rūpes par klientu beidzas. Neiesaku.

Ceļotājs - Nedod atlaides kādas paredz atlaižu karte

Nedod atlaides kādas paredz atlaižu karte Veikals "Ceļotājs" ir izsniedzis atlaižu kartes, kurā ir paredzēta 10%, bet pērkot preci pie letes pārdevējs saka, ka tā nav, esot tikai 5%. Pēc būtības ne jau es vainīga ka man pats veikals CEĻOTĀJS iedeva šādu atlaižu karti. Tādu čakarēšanu nebiju nekad iedomājusies no šī veikala puses. Pirms tam iepirkos un dabūju 10% atlaidi. Atlaižu karti iegādājos, jo diezgan bieži nākas iepirkt sporta un tūrisma preces.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes