Autolockmaster Centrs

SIA Autolockmaster Centrs
Adrese: Kr. Barona iela 136a
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiska adrese)
Tālrunis: +371 67273510
+371 25402540
+371 25412541
Fakss: +371 67273547
Informācija: Valdeķu iela 60 k-1 - 72,
Rīga, LV-1058
Juridiskā adrese
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
15
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Autolockmaster Centrs - Sūdzības un atsauksmes

Autolockmaster Centrs - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Никому не советую обращаться в этот "сервис". 1. Работу если и выполняют то по принципу: сделаем что сможем. При приемке машины уверяют что являются профессионалы высокого уровня. По факту не смогли сделать работы средней сложности. Сделали только самые простые работы. 2. Цены завышены в 2-3 раза. 3. Про гарантию забудьте. Заканчивается за воротами. 4. Владелец психически нездоровый человек. 5. Не тратьте впустую деньги и время. 6. Смело может претендовать на звание худшего автосервиса города.

B B7 20.03.2023
Komentāri 0 Autoservisi

Autolockmaster Centrs - Krāpšana

Krāpšana Laboja vadības bloku, samaksāju 280 eur. Lietuvā noplīsa mašīna nākošajā dienā, evakuators izmaksāja 500 eur un velreiz viņi laboja vadības bloku un šoreiz par 150 eur un mēģināja iestāstīt ka pie vainas ir tas, ka neesmu nomainījis eļļu dzinējam..

Autolockmaster Centrs - Slikts serviss.

Slikts serviss. Очень грубуй неприятный УПЫРЬ НА ТЕЛЕФОНЕ. Работать не умеет, зато материться умеет. Выброшенные деньги и время. Обещал мне "начистить ебало", приятный мужчина...:) Не советую туда обращаться. Ļoti rupjš nepatīkams GUMS PAR TELEFONU. Nevar strādāt, bet var zvērēt. Netērēta nauda un laiks. Viņš man apsolīja "sakopt", jauks cilvēks ... :) Es neiesaku jums tur doties.

Autolockmaster Centrs - Slikts serviss, šausmīga apkalpošana

Slikts serviss, šausmīga apkalpošana Vēlētos pabrīdināt citus cilvēkus, lai nekļūst šim uzņēmumam par klientu. Labāk ejiet/brauciet šim kantorim ar lielu līkumu un būsiet tikai saudzējis savus nervus un arī finansiāli jūs neapkrāps. Šis uzņēmums, it kā, esot veicis diagnostiku, lai gan automašīna, kā stāv, tā stāvēja līdz šodienai, ne kustināta, un par to pieprasīja 90,70 eur. Visa šī diagnostika ir bez papīriem, bez nekādas dokumentācijas, nerunājot par piedāvājumu veikt maksājumu skaidrā naudā bez dokumentiem. "atslēgu šefs"...

V vitooo 26.11.2019
Komentāri 1 Autoservisi

Autolockmaster Centrs - slikts serviss

slikts serviss Навязывают более дорогое решение проблемы когда сушествуют более дешёвые альтернативы. Отказали в услуге изготовления нового ключа, пытались навязать то что нужен ремонт замка, хотя замок я уже поменял самостоятельно. Сказали ищите другую мастерскую. Прочитав отзывы тут понял что хорошо что не стал их клиентом.

Autolockmaster Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Neiesaku šo servisu. Apkalpošana šausmīga. Baigi lielīgi ka labi speciālisti esot. Bet no visiem 5 elektriķiem galu rezultāta neatrada vainu. Kad uz trešo dienu zvanījām lai noskaidrotu kas ir ar mašīnu pateica par zvanīs, neparzvanija. Nākamajā diena atkal paši zvanījām pateica tik ātri ka esot detaļas pasūtītas no Polijas un jāgaida beigas nekas netika ne mainīts nekas. Mašīna nedēļu servisa bija bez rezultātiem. Labi. Pazvanīja lai braudzot pakaļ. Samaksājam naudu par diagnostiku iedeva...

B BMW 04 18.06.2019
Komentāri 0

Autolockmaster Centrs - Krāpšana

Krāpšana Krāpšana cenu ziņā! Atdevam mašīnu diagnostikai un tālakām remontam, sarunājam cenu, piekritam remonta izmaksām, bet pēc pāris dienām atbraucot uz servisu pēc savas mašīnas pakalpojumu cena bija izaugusi divreiz, nebrīdīnot mūs. Ok, sākam pieņemt darbu, izrādas nav uztaisīts līdz galam, atkal ok, sarunājam, kā uztaisīs korekti, tad mēs pieņemsim darbu un samaksāsim. Pēc pāris dienām bijam pakaļ savam transportam, bet... Nekas nav pārtaisīts un summa ir izaugusi jau vēl reiz divreiz. Nekādu...

M Maxxx 11.04.2019
Komentāri 0 Autoservisi

Autolockmaster Centrs - Nekādā gadījumā nedrīkst sajaukt!

Nekādā gadījumā nedrīkst sajaukt! Надо было сделать ключ на E39. Мастер заманил обещанием изготовить оригинальный ключ за 130€. При осмотре цена подскочила до 140€, балванку перед изготовлением дает осмотреть (выглядит достойно) . По телефону обещает выполнить работу за 1,5 часа, на самом деле пришлось машину оставлять на все 4 часа. Ключ в итоге получил с алиэкспресс + оскарбления в свой адрес. Ни в коем случае не связывайтесь!

Autolockmaster Centrs - Отвратительный сервис

Отвратительный сервис Установив сигнализацию или иммобилайзер в этом сервисе, забудьте про гарантию! Любая поломка будет расцениваться как нарушение правил эксплуатации и вы ничего не докажите. Руководитель сервиса александр жаров имеет барыжный подход к клиенту. Устраняя дефект вам прокурят салон, поцарапают обшивку и выставят огромный (ничем не обоснованный) счёт.

Autolockmaster Centrs - Krāpšana

Krāpšana Uzņēmumam ir neadekvātas cenas. Atnācu, lai uzzināt, cik izmaksās atslēgas remonts, iedevu meistaram atslēgu, tas uzreiz to izšķaidīja, pasakot, ka salīmēta un teica, ka tagad nu tiešām nepieciešams remonts, kas izmaksās 50 eiro. Atslēga iepriekš vienkārši bija vaļīga - iespējams vajadzēja stingrāk pieskrūvēt, nevis izšķaidīt un tikai tad ziņot par cenu... Pats meistars nelaipns, lecīgs un agresīvs. Neiesaku šo servisu nevienam - samaksāsiet daudz naudas ne par ko, kā arī sabojāsiet sev garastāvokli visai dienai.

L L. Nika 10.07.2018
Komentāri 1 Autoservisi

AutoLockMaster, automobiļa diagnostika un remonts - Krāpšana, slikts serviss, labu auto detaļās aizstāšana pret bojātam detaļām, augstās remonta cenas

Krāpšana, slikts serviss, labu auto detaļās aizstāšana pret bojātam detaļām, augstās remonta cenas Sia Autolockmaster - отвратительный сервис. Заказал диагностику авто. Ничего не сделали, но с ходу стали разводить на бабки! Хорошо, что есть такой сайт, где есть возможность получить информацию о работе таких коммерсантов как александр! Жаль, что сразу не проверил информацию, а погнал туда машину. Не теряйте на этот сервис время и деньги. А кучу оправданий он вам сейчас сам отпишет. Только это все полный пердёж … удачи всем вам на дарогах и в жизни!

Auto lock master serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Bija man sagājusi grīstē elektronika BMW e60 pēc mazgāšanas-jauns akumulators izlādējās vienā naktī! Aizvedu uz savu servisu,bet viņi neatrada vainu-nosūtīja uz Auto lock master. Noturēja man mašīnu nedēļu,noplēsa manuprāt neadekvātu summu (180€) plus atdeva ar sausu bāku,lai gan man bija pusē! Nezināju,ka lai pārbaudītu elektroniku ir jānobrauc vismaz 300 km! Ir skaidrs,ka mašīna ir braukāta pa brīvdienām savām vajadzībām! Latviski vispār neviens nesaprot! Šarlatānu kantoris-neiesaku nevienam!

A arci123 17.01.2017
Komentāri 5 Meistari

SIA Autolockmaster Centrs - Обман, плохой сервис

Обман, плохой сервис Очень недобросовестные мастера. Исходя из разговора гарантируют хорошее обслуживание и приемлемые цены. В итоге берут втридорого только за диагностику + завышенная цена за услуги. Не предоставляют отчет, сложно понять что они вообще делали.

I INGA99 27.01.2016
Komentāri 1 Autoservisi

SIA Autolockmaster Centrs - Krāpšana

Krāpšana Лично мы столкнулись с этой компанией, когда нужно было починить сигнализацию. Компания которая обещает, что Вы получите профессиональный сервис и персональное внимание к вам и вашему автомобилю. НА САМОМ ДЕЛЕ профессиональный сервис в их понимании это : - взять тех паспорт для того, чтобы сделать копию и отдать только тогда, когда будете забирать машину, - забрать машину на 5 часов (обещали пару часов), - начальник не может объяснить в чем была причина и даже не выдаст никаких бумаг о...

SIA Autolockmaster Centrs - Imobilaizeri un auto atslēga

Imobilaizeri un auto atslēga Nekādā gadījumā neejat uz SIA Autolockmaster Centrs pie Zemitānu tilta! Apčakarēs un aizbildinoties ar to, ka ir "vienīgie un labākie", paņems trīskārši!! Esmu turp apdedzinājies 1 reizi. Briesmīgs kantoris, tur ir tādi spečuki, ka man žoklis atvērās.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes