Auto 5 autonoma

Armada Rent SIA
Adrese: Tehnikas iela 1
Lidosta Rīga
Mārupes nov.
Latvia - LV-1053
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67207710
+371 27677400
Informācija: Juridiskā adrese
Bramberģes iela 24A,
Rīga, LV-1058
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto noma
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Auto 5 autonoma - Sūdzības un atsauksmes

Auto5 noma - Krapsana

Krapsana Īrējot mašīnu no šis kompānijas pārkāpu ātrumu 2x, par ko pienākas sods 20 eur (pārsniedzot atrumu no 10-20km/h) . Bet beigas no kreditkartes 2x nonema 70 euro. Un pēc mēneša vel noņēma 50 euro laigan benzīnu uzpildīju pilnu baku un mašīnu iztiriju. Īrējot mašīnu europa nekur tādas summas pa virsu neviena kompanija neņem.

Auto 5 autonoma - Krāpšana un klientu apzagšana

Krāpšana un klientu apzagšana Māšīnā bija atsātas dārgas autobrilles, zvaniju uzreiz lai pēc tam atbrauktu atpakaļ, sākumā teica, ka nekā nav un viss, pēc tam nolēma piedāvāt bazāra brilles itkā tās tur bija atrastas ( kaut gan iepriekš nevienu vien reizi teica ka nekā tur 100% nav) Par degvielu - bāka 45l, bija 3/4 no bākas fiksētas ar foto, pēc tam saskaitīja 25l itkā. Nekādā gadījumā nelietojiet šo kompāniju. Zagļi un krāpnieki. В машине были оставлены очки, брендовые, очень дорогие. На следующий день сразу звонил чтоб...

Auto5 noma - Depozīta ieturēšana

Depozīta ieturēšana Vai tiešām neviens nav saskāries ar situāciju,kad auto noma ietur depozītu,neko nepaskaidrojot,kāpēc tieši konkrētā summa.? Nevienas kvīts,čeka par veiktajiem remontdarbiem. Uz vēstulēm auto5 neatbild.Tā arī nezinu,cik tad konkrēti izmaksāja servisa pakalpojumi.

I IVETA 30.09.2016
Komentāri 2 Auto noma

Прокат авто auto5 - Разводилы и кидалы!

Разводилы и кидалы! http://www.expertiza.ru/expertiza.phtml?id=981

A alwriter 16.05.2012
Komentāri 1 Auto noma

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes