Apavimazajiem.lv

E. Prekybos Greupe SIA
Adrese: Aukstaiciu ielā 6
vilna
Lithuania - LT-11341
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67660788
Kategorija: Tirdzniecība  •  Bērnu preču veikali

Uzticības reitings

100%
Sūdzības
2
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Apavimazajiem.lv - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaApavimazajiem.lv - Neatgriež naudu, apavus nemaina, ignorē

Neatgriež naudu, apavus nemaina, ignorē Pasūtīju bērnam apavus no šīs mājaslapas, izmēru izvēloties saskaņā ar tabulu. Apavi tika atsūtīti ātri, pasūtītais izmērs, bet mēri atšķīrās par 1cm! Rakstīju ar lūgumu atdot naudu vai samainīt apavus, turklāt neuzskatu, ka man būtu 2x jāsedz sūtīšanas izmaksas maldinošas informācijas dēļ. E pastus ignorē, sazvanīt nav iespējams! Acīmredzot, vēlas novilcināt 30 dienas, kurās “solot” iespēju atgriezt preci. Milzīga vilšanās, jo mājas lapa viesa uzticību, cerēju uz vairākkārtēju sadarbību.

AtrisinātaPrekybos Grupe SIA E. / Bērnu Apavi D.d.step - Nepareizs izmērs, kurš neatbilsts pasūtījumam, atteicas mainīt

Nepareizs izmērs, kurš neatbilsts pasūtījumam, atteicas mainīt Pasūtīju 31 izmēru, man atsūtīja 29 un apgalvo ka es pati to izvēlos. Mainīt atteicas. Es izvēlējos izmēru pēc ražotāja tabulas 31, man atsūtīja 29. Izmērs norādīts uz kastes, uz apavu zolēm. Pārdēvējis izvēlas 29 izmērus man atsūtīt, kā apgalvoja vēstulē, ka viņi tā mēra paši zoles un apšauba ražotāja tabulu un uzskata ka man vajag 29, gan bija sūtīts 31.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes