Meklēšanas rezultāti
www.ss.lv - Obman na denjgi (Sūdzība)
Na SS.LV snachala pishut, chto objaevlenie besplatno, posle etogo okazivaetsja nuzno zaplatitj 0.79ls. Kogda soglashaeshsja, so scheta snimajut 3ls. Vot tak razvodjat na SS.LV
www.ss.lv - krapsana (Sūdzība)
Es protams visu saprotu,ka katrs pelna,ka mak,bet manuprat ss.lv jau ir tik izlepusi.
Kad vienreiz kaut ko mes darisim lietas laba,jau neskaitama reizes ,es ka darba devejs lieku darba sludinajumus,bet ss.lv tos dzes ara.Vai teksta-Uzņēmums meklē sirsnīgas istabenes...utt ir saskatāmi parkāpumi....varbut vnk laisk rakstīt uz attiecīgo kantori,lai pievērš viņiem uzmanību!!!
www.ss.lv - čakarēšana (Sūdzība)
Piedāvā labas cenas, sarunā laiku un tikšanos, kad esi klāt norunātajā vietā un laikā, neceļ telefonu, neatbild uz īsziņām vai met nost klausuli!!!!!!!!!!!!!!!
Viņš uzpērk lietotu tehniku, pilns ss.lv ar sludinājumiem, neiesaku tērēt savu laiku un naudu ar šo tipu!
www.ss.lv - Krāpnieciski auto sludinājumi (Sūdzība)
Labdien! Gribu jūs brīdināt uzmanīties! Par cik pati meklēju automašīnu, tad diezgan bieži sanāk apmeklēt SS.lv auto sadaļu - pārdod. Esmu ievērojusi, ka ap 1-2 naktī parādās kādi 4-5 sludinājumi ar jaunām un ļoti lētām automašīnām (pievilcīgas cenas). Pa norādīto telefonu parasti neviens nav sazvanāms, bet uzsākot saraksti ar pārdevēju atklājas brīnumi - izrādās pārdevējs ir Anglijā (sarakste notiek angļu valodā) ar Latvijā pirktu auto un prasa 50% priekšapmaksu, lai nosūtītu to jums ar...
www.ss.lv - naudas izkrāpšana (Sūdzība)
portals SS tiešām nodarbojas ar krāpšanu, iespējams ka tiešām cilvēks var kļūdīties, bet tad vajag dot cilvekam iespēju rediģēt sludinājumu vai arī vispār to nepieņemt apmaksai(ja jūs rakstat vētuli no e-pasta atsauces ss sludinājumā, jūs to nevarat nosūtīt ja ir kāda neatbilstība tekstā)bet apmaksu gan viņi pieņem un tie vairs nav 0, 98 santīmi bet gan 3 -, LATi vai tad tā nav īsta krāpniecība?
www.ss.lv - krāpšana (Sūdzība)
Ievietoju ss.lv vairākus sludinājumus, visus maksas. Vēlākais nākamajā dienā tie jau ir izdzēsti - neatbilst sadaļa, kura turklāt ir precīzi izvēlēta un norādīta. Tālāku paskaidrojumu, kurā sadaļā tad man ievietot sludinājumu, lai tas tiktu publicēts, nav, nav nekādas atbildes. Turklāt paskaidrojums, kāpēc sludinājumi izdzēsti, ir saņemti tikai pēc speciālas prasīšanas 2 no vairākiem sludinājumu izdzēšanas gadījumiem.
It kā ss.lv ir populārākais sludinājumu portāls, bet nu galīgi nav pelnījis šo nosaukumu, kur nu vēl tā lietotāju samaksāto naudu.
www.ss.lv - Dīvainie pircēji (Sūdzība)
Cienījamie ss.lv pircēji, cik Jūs variet mums pārdevējiem čakarēt smadzenes, pārdodu dažādas lietas ss.lv, bet nu jau man apnicis, piesakās pircējs, lūdzu atliekiet man šo lietu uz konkrētu datumu, okey, pienāk tā diena, cilvēks vai nu neceļ klausuli, vai ignorē sms, bieži raksta epastus, bieži čakarē ar atlaidēm, un rezultātā pazūd, tad LŪDZU pirms gribat kaut ko pirkt, izdomājiet kārtīgi, un nečakarējiet pārdevējiem smadzenes. !!! Paldies!
www.ss.lv - В РЕКЛАМНЫХ ОБЪЯВЛЕНИЯХ ЗАКРЫВАЮТ ССЫЛКИ НА САЙТЫ (Sūdzība)
К сожалению неоднократно сталкнулась с нечестной работой сотрудников портала объявлений ss.lv. Я являюсь их постоянным клиентом, т.к. подаю платные рекламные объявления, где указываю адрес ссылки на мой сайт в интернете. А сотрудники портала, с завидным упорством, закрывают их (ссылки) и пользователи и потенциальные клиенты не имеют возможности ознакомиться с предлагаемыми услугами более подробно. Я, конечно, знаю все их правила и пишу корректные объявления. Но причина, видимо, не содержании...
www.ss.lv - (Sūdzība)
gospoda, po povodu prekrasnogo kidalova na ss.lv .u nas prosto vorujut dengi. to chto oni vidumali so svoimi pravilami ,kotorie rashodjatsja s normativnimi aktami latvii i ljudi na eto vedutsja. est zakoni , i oni dlja vseh torgovcev i reklamodatelei odinakovie. trebuite svoi dengi nazad, poskolku vi platite za produkt, a ne poluchaete ego v polnom objeme. sovetuju obraschatsa po tel.7212686 ili Kr.valdemara 157 v organizaciju po pravam potrebitelja. chem bolshe nas pozvonit ili pridet tuda po...
www.ss.lv - (Sūdzība)
Loti neaspmierinats ar portala ss.lv darbibu iesniedzot sludinaju tasa tiek izdzests neskatoties kada starpiba MLM reklama vai parasta reklama tas ir sludinajums un bezmaksas !!! noteikumus vajag ieviest maksas sludinajuma! ss.lv is nekam nederigs serveris! nelietojiet to!
Ss.lv - Krāpšana (Sūdzība)
Es iesniedzu sūdzību pret vietni ss.lv. Es ievietoju sludinājumu, kas atbilda vietnes noteikumiem un nepārkāpa aizliegtās darbības. Tomēr tas tika dzēsts ar norādi par 5.8. panta pārkāpumu, kas ietver daudzus punktus. Vietnes administrācija nekonkretizēja, kuru no šī panta noteikumiem es pārkāpu.
Turklāt es samaksāju par sludinājuma ievietošanu, bet nauda man netika atmaksāta, neskatoties uz to, ka sludinājums tika noņemts vietnes administrācijas vainas dēļ.
Briesmīga vietne
Ss.lv - Jau 1.5 gadu nevaru ieiet sava konta (Sūdzība)
Labdien visiem. Ir dažās lietas ko jau sen gribu pārdod un pat mēģināju to izdarīt. Izvietoju sludinājumus facebook, bet tur nevienam neko nevajag, vai ja vajag tad pa 10 kapeikam. Tāpēc gribi negribi ir jālieto portālu ss.lv jo vecāki sēž tur, nu un iegāju, bet ka jau gadu atpakaļ situācija ir tāda pati. Parols nezināms->viņi atsuta uz pastu linku, ienāc caur linku Saka ka links nav derīgs.. Ble jūs man viņu tikko atsutijat kas pa debili. Atkal ir jāsēž jāgaida kad tie gudrinieki uztaisīs, pēc gadu mēģināšu vēlreiz.
Ss.lv - Ss.lv aptur sludinājumu (Sūdzība)
Ievietoju sludinājumu, kur pārdodu dzīvokli. Samaksāju 5 Euro. Tā kā dzīvoju citā pilsētā nebija daudz bildes ko ielikt. Ieliku tik mājās bildi. Bet skatos pusdienas laikā sludinājums jau apturēts. Tā būdu mana izvēle ko vēlos publicēt. Ja cilvēki vēlēsies atbrauks un paskatīsies. Negribas arī sava dzīvokļa bildes publiski likt.
Ss.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Tika 02.10.20 ievietots ss.lv sludinājums, pec 30 min tika dzests jo neatbilst 5.3 vai 5.8 punktiem, paskaidrojumi netiek sniegti, uz e pastiem neatbild, komunikācija nekada, telefona numuri kam zvanīt nav norādīti. Rediģēt sludinājumu nav iespējams. Rediģējot tiek pieprasīta atkal nauda.
Ss.lv pilnīgi ignorē un neatbild - Profils nobloķēts un naudas neatgriež un neatbild (Sūdzība)
1. Зарегистрировал новый профиль на ss.lv, пополнил счет на 25 евро.
2. Составил объявление добавил номер телефона, отправил на проверку объявление, после чего, объявление не пустили, пытался написать, почему блок. На что ответа не было дано, пытался зайти обратно в аккаунт не смог это сделать, и восстановить тоже не даёт.
1. Bija registrēts jauns profils, un bija konta papildināšana uz 25 eur.
2. Bija sastādīts jauns sludinājums, bija pievienots numurs, bija atsūtīts uz pārbaudi ši...
Ss.lv - Заблокировали сайт (Sūdzība)
Ss.lv заблокировал мой профиль. Правил сайта я не нарушал. Деньги сняли, объявление сами удалили, по причине яркое фото которое выделяется на фоне других объявлений.
2 случай. Удалили платное объявление-якобы ставлю инициалы гос-ва. Хотя таким образом все шофера описывают предыдущий опыт работы в др. Странах работая на латвийские гос-ва
3. Случай. Удалили мое платное объявление, так как кто-то пожаловался, что я выставляю чужии фотографии, хотя всегда использовал только свои.
Сайт ведет неадекватную деятельность по отношению к тем, кто платит за свои объявления.
Ss.lv - Drausmīgs serviss, jaunu kontu bloķēšana un strādājoša konta bloķēšana (Sūdzība)
Pēc ilgiem ss.lv lietošanas laikiem man nobloķēja kontu, sistēma pēkšņi nevar mani pazīt. Taču, ja vēlos atjaunot datus vai piereģistrēties no jauna, sistēma Saka, ka šādi dati jau reģistrēti. Mēģināju piereģistrēt jaunu numuru, izdevās, taču, kad mēģināju iesniegt sludinājumu, saņēmu informāciju, ka sludinājuma iesniegšana šim numuram ir liegta, jo esot pārkāpti noteikumi. Manam vīram arī tas pats, kurš nav iesniedzis nevienu sludinājumu daudzus gadu, esot pārkāpis noteikumus. Rakstījām redaktoram, jo citu kontaktu nav, protams, ka atbildi nesaņēmām.
Осторожно мошенники на ss.lv - Krāpšana (Sūdzība)
Разместил объявление на ss.lv, о том что хочу купить пару деталей для своего авто. Через пару дней мне на whatsup пришло фото нужной детали.
Цену предложили хорошую, но продавец сказал, что из Вентспилса. Так как я сам из риги, договорились, что нужные детали вышлет через пакомат omniva. После перевода денег продавец пропал. Сначала обещал выслать номер отслеживания, а потом и вовсе перестал отвечать на мои звонки.
Мошенник представился как pauls rostoks. Мошенника телефон +371 27 291...
Ss.lv - Nozog naudu (Sūdzība)
Šis portāls www.ss.lv dzēš profilus uz kuriem ir pārskaitīts depozīts 20;50;100 eiro
viņi kaut ko nomaina, lai es netieku vairs savā profilā. Es sūtu jautājumus, kāpēc es nevaru atvērt savu profilu, bet viņi pat neatbild. Ļoti cūcīgs portāls un viņu attieksme ir ļoti augstprātīga. Esiet uzmanīgi un nekādā gadījumā neskaitiet uz viņu kontu nekādas naudas summas.
Jo viņi saņem naudu, izdzēš jūsu kontu un uz jūsu jautājumiem neatbild.
Viņiem arī nav neviena adrese, kur varētu pie viniem aiziet...
Ss.lv - Dzēš sludinājumu bez saprotama iemesla (Sūdzība)
Jāņu rītā 24.06.2020 atkārtoti iesniedzu sludinājumu par to ka izīrēju dzīvojamās telpas Priekuļu novadā, Jāņmuižā. SS.lv admins šo sludinājumu izdzēsa, jo neatbilst sadaļai izīrē, un vienā sludinājumā esmu ievietojis vairākus pārdošanas(izīrēšanas) objektus ar nekonkrētu piedāvājumu. Uz e-pastu kurš norādīts ka atbildes e-pasts adminiem neviens neatbild, nauda par sludinājumu ir noņemta un netiek atgriezta.
Šo sludinājumu jau pirms mēnēša biju iesniedzis tādā pat formā un šoreiz vēlējos to atjaunot uz vēl vienu mēnesi.