VSpa

VSpa SIA
Adrese: Antonijas iela 24
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26961181
Darba laiks: 10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 16:00
slēgts
Kategorija: Skaistumkopšana  •  Skaistumkopšanas saloni
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

7%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

VSpa - Sūdzības un atsauksmes

Vspa - Persiku masāžu bija lieliska

Persiku masāžu bija lieliska Pieredze VSPA bija lieliska sākot jau no administrācijas puses ar patīkamu komunikāciju. Masiere, kuras vārdu, diemžēl, neatceros, bija ļoti precīza par masāžas izvēli, sniedzot alternatīvas. Izmēģināju persiku masāžu un biju priecīgs - masāža bija spēcīga, bet relaksējoša, brīžiem gandrīz iemigu. Paldies par lielisku pieredzi! Noteikti iesaku VSPA arī citiem.

Vspa - Neaizmirstama masāža

Neaizmirstama masāža Vspa karsto akmeņu masāža bija ļoti fantastiska. No paša sākuma atmosfēra bija iedvesmojoša, un profesionālais masāžas terapeits ļāva man pilnībā atslābināties. Karstie akmeņi piešķīra masāžai papildu dimensiju, atbrīvojot spriedzi un radot dziļu relaksāciju. Šī pieredze bja kā ceļojums uz relaksācijas pasaul. Liels paldies vspa par šo neaizmirstamo masāžu, kas patiešām palielināja manu labklājību.

Vspa - Briesmīga vide un pavirša procedūra

Briesmīga vide un pavirša procedūra Lūdzu nepērciet dāvanu kartes. Apraksti uz kartītēm izklausās kārdinoši. Realitātē noplucis interjers, aukstas telpas. Pulksteņi ir sagrozīti, lai procedūrai nogrieztu 10/15 min laiku. Kabinetā rāda jau pl.14.55 bet realitātē izejot ārā ir tikai 14.40. Masāžas paviršas, kas vairāk atgādina slapja kaķa glaudīšanu. Nekāda privātuma vai cieņpilnas attieksme pret kailu cilvēku (labās vietās parasti sasedz ar dvielīšiem) . Nekādas solītās tējas baudīšanas pēc relaksējošas Atpūtas. Runā krievu...

Vspa - Slikts serviss un attieksme

Slikts serviss un attieksme Biju uz SPA rituālu "Pavasara valdzinājums". Saņēmu iespēju apmeklēt šo spa dāvanā gada sākumā (lieliska dāvana dāvanu čeks) un beidzot izlēmu izmantot. Rituāla vērtība 95 eur! Pirmkārt, jau spa absolūti nav fleksabli. Šorīt plkst.12: 30 man bija pieraksts, no rīta pamodos ar milzīgām kakla sāpēm un iesnām. Jā, zinu, ka procedūru var atcelt vēlākais 24 h ieprekš, bet manuprāt, administrācija varēja nākt pretī - sazvanīju pirms 9: 00 no rīta un teicu, ka esmu saslimusi, negribu aplipināt...

Vspa - Briesmīga vaksācijas kvalitāte

Briesmīga vaksācijas kvalitāte Pirms laika iegādājos kuponu uz cukura vaksāciju. Pirms pāris dienām biju vspa salonā uz procedūru. Uzreiz man pateica, ka cukura vaksācija nebūs, bet gan izmantos vairākus vaska veidus. Ok-katrai zonai savs vasks. Problēmas: 1. Vaksēja pārāk ātri, bez ādas nostiepšanas; 2. Man tagad ir ādas bojājumi-zilumi un norauta āda 3. Nekvalitatīvi novaksēts

Vspa - Slikts servis

Slikts servis Es ari biju uz masāžas salonu vspa Antonijas iela 24 nu loti nepatika. Stundas vieta 35 minūtes laikam tāpēc kad dāvanu karte. Un nekas netika izdarīts ka tika runāts. Neiesaku šo salonu. Vajadzēja pilnu ķermeņa masāžu bet izdarīja muguras augšdaļu. Ja ari mase muguru tad visu un ari krustus.

Vspa - Slikts serviss

Slikts serviss Vakar, apmeklējot Spa salonu Vspa, kas atrodas klusā centra, Antonijas 24a, palicis neapmierināts par saņemto pakalpojumu jo relaksējošo masāžu taisīja meitene kas laikam to dara pirmo reizi savā mūža. Pirmkārt taisīt masāžu ar gredzeni rokas ir aizliegts. Otrkārt nezin punktus uz ķermeni kas ir ja masāžēt. Neieteicu tur pasūtīt masāžu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes