Verex

Verex SIA
Adrese: Ilzenes iela 2
Rīga
Latvia - LV-1005
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67382224
Fakss: +371 67382226
Informācija: Visu veidu noliktavu pakalpojumus, ieskaitot iekraušanu un izkraušanu, kravu uzglabāšanu, un konsolidāciju. Darbs ar iekraušanu negabarīta kravu nostiprināšanu vaļējā ritošo sastāvu, tai skaitā arī izstrādāt shēmas iekraušana un nostiprināšana saskaņā ar normatīviem. Kravu pārvadājumi ar autotransportu Eiropas Savienības teritorijā. Uzņēmumam ir autoparks. Piedāvā lejamkravu pārvadāšanu, termināla pakalpojumi, negabarīta kravu pārvadājumi, jūras pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, pārvadājumi alkohola produktu.
Kategorija: Auto / Transports  •  Kravu pārvadājumi

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
1
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Verex - Sūdzības un atsauksmes

Forpost Terminal Sia, Verex Sia - Nemaksa algu

Nemaksa algu Не платят обещанных денег. Платят гроши за тяжёлый физический труд. ЗАРПЛАТА В КОНВЕРТЕ. Отношение к работникам как к свиньям. Никому не советую идти туда работать. Работал на погрузке химической соли на их территории в ночные смены. В конвеер засосало парня. Оторвало палец. Остался инвалидом. Куда смотрит VID и Darba Inspekcija?!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes