Ventīls

Ventils Sia
Adrese: Brīvības iela 287
Jēkabpils
Latvia - LV-5201
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29927290
+371 65221157
Informācija: Juridiskā adrese
Salas nov., Sēlpils pag.,
"Tūjas", LV-5232
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Ventīls - Sūdzības un atsauksmes

Sia Ventils - Krāpšanas

Krāpšanas Nekad nevērsāties šai krāpnieku servissa. Serviss ir bezjēdzīgs, viņi mak tikai izsūkt naudu un viss. Aizvedu viņiem mašinu, nostāvēja 2 nedeļas, itka ilgi vajadzej meklēt vainu, beigas atrada, uzprasīja 500 euro, par ko vel tagad nezinu. Vainu tā āri nepateica, cik zinu tas nau pirmais gadījums, ka maksa kosmiskas cenas nezin parko, nevienu kvīti neka nedot. Nebrīnīšos, ja drīzumā parādīsies kāds raksts par to, kad tāds nekas nau, bijis to visu raksta servisa darbinieki lai labotu savu reputāciju.

SIA"Ventīls" - Autoserviss "Reiss"

Autoserviss 'Reiss' Aizbraucu jo kaut kas grabeja labaja puse (hadene) .Pec rekina skatoties samainijusi visu ritoso bet realaja dzive grab vel vairak + degvielas paterins ir ta" nedaudz" palielinajies ja bija 9, 5l tad tagad 21l un vel iznemot auto no servisa pirmais ko man pateica "MEISTARS" tikai nerauj rokeni! tikai nesaprotu kapec jo ar to lidz sim viss bija kartiba (sapratu kad nejausi redzeju ka vini parbauda auto bremzes zel taa auto ipasnieka) VIENU VARDU SAKOT VIENIGAIS KO VINI PROT IR RAKSTIT REKINUS!!!

G Gunars 09.07.2009
Komentāri 3 Autoservisi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes