Veikals Mārīte

River Valley SIA
www.expokids.lv
Adrese: Nīcgales iela 5
Rīga
Latvia - LV-1035
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 27002625
Informācija: Juridiskā adrese:
Dzelzavas iela 40 - 18,
Rīga, LV-1035
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Bērnu preču veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

20%
Sūdzības
5
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Veikals Mārīte - Sūdzības un atsauksmes

Veikals Mārīte - Slikts serviss

Slikts serviss Pārdevēja apsolīja uzzināt un atzvanīt par preču pieejamību nedēļas laika .Ka jūs domājat atzvanīja ? Protams ka ne ! Es gaidīju mēnesi zvanu ,jo bija laiks pagaidīt ,tā arī nesagaidīju ! Gala kad pati pazvanīju uz pajautāju vai ir pieejama prece ,vai tika veikts pasūtījums ,nan teica ,ka nevar palīdzēt ,ka neko nezin ,un var but tikai pēc 3menesiem man palīdzēt !Ka viņiem tur remonts notiek ! Esmu šoka,ka uzniemumam nospļauties uz klientiem ! Vai tiešām bija grūti atzvanīja !

Veikals Mārīte - Bojājums,slikts serviss

Bojājums,slikts serviss Sveiki,iegādājos ratus savam mazulim un pēc pāris dienām pamaniju plaisu rāmim.Kad griezos veikalā,man rupji atbildēja,ka pati esmu salauzusi un pat atteicās apskatīt nodot meistaram.Tiku nolāta rupjiem vārdiem pa telefonu un naudu atpakaļ protams nedabūju????

Veikals Mārīte - Bojajums, servisa atteikums, garamtija

Bojajums, servisa atteikums, garamtija Šoreiz stāsts būs par "superīgo" veikalu "Mārīte" un par mūsu Bebetto Nico ratiem. Iegādājāmies pavisam jaunus ratus 07.2016 gadā. Viss bija kārtībā līdz bremzes pārstāja strādāt. Aizvedām ratus uz garantiju. 2.dienu laikā solīja dot atbildi, paiet laiciņš. Zvana veikala pārdevēja: "Meistars konstatēja, ka jūs esat vainīgi, garantija šādā gadījumā nedarbojas". Sākumā meistars esot teicis, ka mēs paši ar saviem spēkiem mēģinājam kaut ko labot. Diemžēl, kas par vainu man viņa nevarēja paskaidrot...

AtrisinātaVeikals Mārīte - Nekvalitatīvi rati, bojājumi netiek novērsti pat garantijas laikā.

Nekvalitatīvi rati, bojājumi netiek novērsti pat garantijas laikā. Labdien! Nopirku veikalā "Mārīte" jaunus ratus. Rati lietoti 6 mēnešus. Kā sāku lietot sēžamo daļu, tā ratu rāmis sašķiebās uz vienu sānu un strīķējas pret riteni.. Domāju, ka garantijas laikā saremontēs, bet nekā-īpašnieki esot mainījušies un nekādas saistības neuzņēmās. Ieteikums-labāk pērciet firmās ar ilgu un pierādītu kvalitāti un vēsturi.

Veikals " Mārite " - Krāpšana

Krāpšana Купили в этой шаражке коляску год назад , сломалась рама , принесли на гарантийный ремонт и нас послали ,.. заявили что с нового года тут другая фирма и мы к вашей коляске не имеем никакого отношения , а когда покупали нам еще предложили скидку 15% но тогда без чека будет, но решили все таки взять без скидки и получается зря ....И даже за деньги отказались ремонтировать ,,, !!! Вот такая шарага , подумайте 10 раз прежде там покупать что либо !!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes