Vārkavas novada pašvaldība

www.varkava.lv
Adrese: Skolas iela 5,
Vecvārkava
Vārkavas nov.
Latvia - LV–5335
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 28239646
+371 29446486
Fakss: +371 65329632
Darba laiks: 8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
slēgts
slēgts
Kategorija: Politika / Valsts struktūras

Uzticības reitings

6%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Vārkavas novada pašvaldība - Sūdzības un atsauksmes

Vārkavas novada pašvaldība - Plūdi

Plūdi Novadam vajadzētu vairāk pievērsties jautājunu risināšanai plūdu sakarā.Dubna šīs slapjās vasaras iespaidā īsti krastos nav bijusi. Tur noteikti pie vainas ir HES Līvānos. Šajos gados upes plūdums kļuvis lēns, krājas dūņas, aizaug krasti, līdz ar to vairāk pārplūst pieguļošās teritorijas. Mitruma iespaidā izslīkst saimnieciski vērtīgi zālāji, to vietu aizņem vīgriezes un grīšļi.

Vārkavas novada pašvaldība - Ūdens ņemsana

Ūdens ņemsana Sveicināti! Esmu Vārkavas pagasta iedzīvotājs un man patīk te dzīvot, bet ir apnikusi cilvēku visatļautība. Vārkavas pagastā.Runa iet par ūdens torni, vai no ūdens torņa jebkurš var tā braukt un ņemt ūdeni? Vai tas ir atļauts tikai pagasta strādniekam Andrim Plonim,kurš 2-3reizes nedēļā brauc un ņem tik cik viņam vajadzīgs.Kāpēc citam ūdeni atslēdz par nemaksāšanu,bet cits uzdzīvo uz pagasta rēķina.

N Neziņa 29.06.2017
Komentāri 0 Pārējās

Vārkavas novada dome - Slikts serviss

Slikts serviss Šī gada 14. decembrī devos uz publiski pieejamā interneta punktu Vārkavas novadā, lai izprintētu dažus dokumentus, izmantojot publiski izmantojamo printeri, kas iegādāts ar Eiropas savienības līdzfinansējumu. Vadoties pēc manā rīcībā esošās informācijas, šim būtu jābūt krāsainās drukas printerim, bet tā vietā ir uzstādīts melnbaltās drukas printeris. Vēl pirms printēšanas darbības uzsākšanas pie manis steidzīgi pienāca Vārkavas novada domes galvenā grāmatvede VIJA ŠMEIKSTE un sāka agresīvi...

Vārkavas novada dome - Nepateicīgie darbinieki

Nepateicīgie darbinieki Cilvēks, kurš nostrādāja šajā domē vairāk kā 4 gadus un uzturēja labu kontaktu ar visiem darbiniekiem, vienmēr palīdzēja, ja tika lūgts, pēc savas nāves nav izpelnījies kaut vai vienkāršus līdzjūtības vārdus. Novadam ir savs laikraksts, kur tiek izteiktas līdzjūtības visiem aizsaulē aizgājušajiem iedzīvotājiem, bet par viņu neko neuzrakstīja. Šī ir visnepateicīgākā darbavieta kādu vien zinu. Cilvēks iegulda visu savu laiku un veselību tajā, bet domes darbinieki ar necieņu izturas pret bijušā darbinieka ģimenes locekļiem un pašu aizgājēju.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes