UniHaus

UniHaus SIA
Adrese: Bruņinieku iela 5/25
Rīga
Latvia - LV-1001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67295272
+371 29411026
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Veselības centrs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

UniHaus - Sūdzības un atsauksmes

UniHaus/ Tatjana Ivanova - Плохой сервис

Плохой сервис Т. Иванова мед. Персона (подолог) , территория 1 гор. Больницы, привела к ней ребенка с врастающим ногтем, такого садиста я ещё не встречала, хирург тоже делает такую манипуляцию, но под анастезией, а тут вам предложат стакан воды и нашатырь. И в очереди пришлось сидеть, хотя были по записи. Никому не советую идти к этому "специалисту".

SIA UNIHAUS - nekompetēnta sekretāre

nekompetēnta sekretāre Labdien! Nesen apmeklēju SIA UNIHAUS, jo bija nepieciešama podologa konsultācija. Kad ierados klīnikā mani sagaidīja nenosakāma vecuma un atbaidoša izskata sieviete, kura uzturējās ļoti neieinteresēti un augstprātīgi. Kā noskaidroju, šo sievieti saus Kristīne Grode. Ko par notiekošo domā darba devējs, neticu, ka neko nezina. Professionālu un pozitīvu apkalpošanu vēl neviens nav atcēlis.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes