The Body Shop

Bodybalt SIA
Adrese: Citadeles iela 12
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67605774
Fakss: +371 67605773
Informācija: Veikali

T/C ALFA,
Brīvības gatve 372, Rīga,
Tālr. +371 67071624

T/C DOMINA,
Ieriķu 3, Rīga,
Tālr. +371 67631064

T/C GALERIJA CENTRS,
Audēju 16, Rīga,
Tālr. +371 67104425

T/C GALLERIA RIGA,
Dzirnavu 67, Rīga,
Tālr. +371 67287556

T/C MOLS,
Krasta 46, Rīga,
Tālr. +371 67030442

T/C ORIGO,
Stacijas laukums 2, Rīga,
Tālr. +371 67073155

T/C SPICE,
Lielirbes 29, Rīga,
Tālr. +371 67452919
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

The Body Shop - Sūdzības un atsauksmes

The body shop - Paldies par lielisku servisu

Paldies par lielisku servisu The Body Shop ir manas iecienītākās vietas ķermeņa kopšanai. Veikalā atradu plašu izvēli roku krēmu, ķermeņa sviestu, skrubīšu un dušas želeju. Vakardienas apmeklējumā tc Akropole mani iepriecināja ne tikai izvēle bet arī ļoti atsaucīga konsultante un pievilcīgas atlaides. Iegādājos kokosriekstu ķermeņa sviestu un līču dušas želeju smarža man ļoti patika.

The body shop - Solītā atlaide

Solītā atlaide Nesen veikalā The Body Shop mani noformēja kā klientu. Solīja, ka dzimšanas dienas mēnesī varēšu vienam pirkumam saņemt 30% atlaidi. Kad 18. Decembrī veicu pirkumu, pārdevēja man Saka, ka šādu atlaidi nevaru saņemt. Noteikti jau esot izmantojusi. Uz manu noliedzošo atbildi pārdevēja vēl vairākas reizes apgalvoja, ka es atlaidi esmu izmantojusi.

The body shop - Laba atsauksme

Laba atsauksme Sveiki, vēlējos palielīt The Body shop pārdevēju! Diemžēl vārdu nepiefiksēju, bet iepirkos Rīga Plazas Body shop veikalā 24.11.2018. Parasti visi raksta sliktas lietas un labās patur pie sevis, gribēju to mainīt. Šī pārdevēja bija tiešām lieliska, komunikabla un izprata preču sortimentu, radīja vēlmj uzkavēties veikalā un pamekļēt vēl kādas preces. Tiešām prieks!

D Diana.iv. 25.11.2018
Komentāri 0

The Body Shop veikals T/C Origo - Slikts serviss

Slikts serviss Jūtos apbēdināta un aizvainota pēc veikala The Body Shop T/C Origo apmeklējuma. Uzzinot, ka norisinās klientu dienas, kuru ietvaros varu iegādāties jeb kuru produktu ar atlaidi, nolēmu iespēju izmantot, jo kā reiz iecienītais šampūns beidzies. Tā nu iegādājoties šampūnu, pārdevēju informēju, ka vēlētos izmēģināt arī citu produktu - citu šampūnu. Gribētu tā paraudziņu. Uz ko pārdevēja atbildēja: "Kā..? Tā nevar." Veikals maziņš, daudz cilvēku, kurus negribēju ar savām diskusijām kavēt, nodomāju...

The body shop - Klientu apkalposana

Klientu apkalposana Sodien bijam Dominas centra The Body shop veikala.Sakam izmeginat mitras salvetas(testeris) un pardeveja(blodine ap 45 gadiem) teica-"Tas jums ir nav kosmetiskais salons"..Vairak nekad neatgrizamies saja veikala..

Body Shop - Viltus atlaides!!!

Viltus atlaides!!! Jau kārtējo reizi nākas vilties Body Shop piedāvājumā. Saņēmu informāciju īsziņā par atlaidēm sviestakrēmiem 50 % apmērā. Protams, Body shop neuzskata par vajadzīgu norādīt, ka atlaide tiek piemērota gadījumā, ja nopirkšu kaut ko 10 Ls apmērā, UN TIKAI TAD ES VARĒŠU IEGĀDĀTIES!!! savu un manas mātes iecienīto sviestakrēmu PAR TIKAI 6,50 Ls. Tātad kopā man būs jāizdod 16,50 Ls. BAIGĀS ATLAIDES! Viņi vispār zina, cik cilvēki Latvijā tagad mēnesī pelna?! Un vēl lieku reizi jātērē nauda par transportu, lai, cerot uz veiksmīgu pirkumu, triektos uz centru!!! NOŽĒLOJAMI!!!

The body shop - attieksme

attieksme Nesen notikušajā skaistumkopšanas izstādē The body shop laipni dalīja bukletiņus, kuram bija pievienots neliels tukš trauciņš ar aicinājumu atnākt uz veikalu izvēlēties kādu preci un nolūkoto produktu piepildīt šajā nelielajā trauciņā izmēģināšanai. Tā nu es priecīga, ka varēšu izmēģināt kādu no sejas krēmiem, lai pārliecinātos, ka manai sejas ādai tas patīk (jo iepriekš pirktais nebija manai ādai īsti piemērots) devos uz veikalu. Un ko saņēmu!:) trauciņā tika ielikta tik maza "pļackiņa"...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes