Svētki Jums

SIA Kafijas pauzes
Adrese: Rīga, Rāceņu iela 5
Rīga
Latvia - LV-1058
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 25 935 556
+371 28203781
+371 26733017
+371 26316011
Informācija: Ražotnes adrese
Rīga, Brīvības gatve 214b
Kategorija: Atpūta / Izklaide
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

33%
Sūdzības
3
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Svētki Jums - Sūdzības un atsauksmes

Svētki Jums - Gandrīz izbojāja kāzu ceremoniju

Gandrīz izbojāja kāzu ceremoniju Pasūtījām kāzu uzkodas. Sākumā neatbildēja uz e-pastiem. Jāraksta 3 reizes, lai atbildētu. Tad pieradām un samierinājāmies, jo menu izklausījās fantastisks. Satikāmies degustēt uzkodas un nedaudz vīlāmies, ka ēdiens bija vienkāršs, tikai aprakstīts ļoti skaisti. Toties kontaktpersona bija ļoti pozitīvs un jauks vīrietis. Sarunājām, ka ēdienu piegādās pa saimniecības vārtiem iepriekš sazinoties ar viesu nama saimnieci, lai neiztraucēt ceremoniju un viesus. Svētku dienā pieveda pasūtīto ēdienu...

AtrisinātaSvētki Jums - Slikts servis, ēdieni

Slikts servis, ēdieni Par šo firmu diezgan dramatisks stāsts, gan pret darbiniekiem gan ēdieniem un to gatavošanu un servēšanu! Sāksim jau attieksmi pret darbiniekiem, mistiski zemas algas no solītā, aplokšņu algas, kā arī netiek izsniegtas aprēķini par nostrādātajām stundām vai par padarīto, slodze ir nenormāla! Kā arī par ēdienu, garšas ziņā nau ne vainas, bet tajos var atrast gan MATUS un arī NAGUS cilvēka protams, ļoti apbēdināti par šo firmu kura nav uzdevumu augstumos derētu uzsūtīt nodokļu inspekciju, un sanitāro dienestu, LieLs Fuij!

Svētki Jums - Izbraukuma banketi

Izbraukuma banketi "Svētki Jums" ir prastais un letais variants. Neskatoties uz to cik garšīgi var skānēt ēdienkarte, ēdiens uz galda izskatās prasti un ir ļoti negaršīgs.Neiesaku bojat sev svētkus ar šo uzņēmumu!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes