Skechers Latvija

FIFAA AS
Adrese: Ieriķu iela 3
Rīga
Latvia - LV-1084
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 64292226
+371 29468640
Informācija:

Skechers Latvija ir Skechers zīmola pārstāvis Latvijā. Jūs varat iegādāties Skechers apavus oficiālajos veikalos vai tiešsaistes veikalos, kas pārdod oriģinālus un sertificētus Skechers produktus. Pirms iegādāties apavus, pārbaudiet veikala uzticamību un atsauksmes, lai nodrošinātu, ka jūs saņemsiet oriģinālu un kvalitatīvu produktu.

Darba laiks: 10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apavi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Skechers Latvija - Sūdzības un atsauksmes

Skechers Latvija - Ļoti ērti apavi

Ļoti ērti apavi Lielisks veikals skechers tirdzniecības centrā Domina gribu pateikties sievietei no komandas, kas ieteica apavus, un jaunajam pārdevējam, kas palīdzēja tos iegādāties. Šodien nostrādāju pirmās 12 stundas savos jaunajos skechers apavos un jūtos lieliski. Man darbs ir stāvot uz kājām, un agrāk bija grūti atrast ērtus apavus, bet šie ir vienkārši perfekti. Paldies skechers par izcilu produktu un apkalpošanu.

J juris.de 30.01.2024
Komentāri 0 Apavi

Skechers Latvija - Mans top izvēle

Mans top izvēle Skechers Tc Domina ir super veikals ar ērtiem apaviem. Man bieži sanāk iepirkties gan sev, gan ģimenei. Apavu izvēle ir vienmēr liela, un to ērtums ir neapstrīdams. Ļoti apmierināts ar katru iepirkšanos! Ir kā vieta, kur es vienmēr atrodu kaut ko, kas man patīk, un arī maniem tuvākajiem. Skechers Tc Domina - mans top izvēle, kad runa ir par apaviem.

E Emils.B 15.01.2024
Komentāri 0 Apavi

Skechers.lv - Saplīsa apavi, atteikts garantijā

Saplīsa apavi, atteikts garantijā Esmu nedaudz vīlies par skechers lēmumu atteikt man garantijā. Esmu jau vairākus gadus viņu klients. Līdz šim man nav bijušas problēmas nodot apavus pa garantiju. Šoreiz atteica. Apavi saplīsa locījuma vietā. Mans viedoklis materiāls nav izturīgs. Nostaigāju ar apaviem apmēram 3 mēnešus. Speciālista slēdziens man ir pārāk plata pēda. Foto pielikumā.

E Edvīns82 17.04.2023
Komentāri 2 Apavi

Skechers - Klientu maldināšana par apavu cenu

Klientu maldināšana par apavu cenu Interneta veikalā skechers atradu apavus kurus vēlos iegādāties uzreiz. Internetā norādīta laba atlaide, apavi pa 51 eiro. Iespēja bija aplūkot arī kuros veikalos pieejami, lai nopirktu jau šodien un varētu staigāt. Aizbraucu uz sketchers veikalu dominā. Tur šie apavi ir pa 95 eiro. Cenas mājaslapā nesakrīt ar cenām veikalā. Arī mājaslapā nebija norādīts, ka Cena var veikalā atšķirties. Uzskatu ka tā ir klienta maldināšana. Velti iztērēts laiks un apavi nav nopirkti. Pārdevēja arī zvanīja...

NL Latvija Sia - Skechers - Брак

Брак 02.09 была куплена осенняя обувь в магазине Skechers, проходив месяц в обуви, и то, не каждый день, при правильной эксплуатации, Т. Е. Расшнуровывая, и используя ложку, на одном ботинке стёрся задник, второй начал стираться. 04.10 привезла обувь в магазин и написала заявление на обмен обуви, а не возврат средств, так как много раз покупала там обувь и всё нравилось. Обещали разобраться за 2 недели, потом был локдаун, позвонили мне в итоге только 23.11 и предложили только ремонт, я отказалась...

A Approached 24.11.2021
Komentāri 0 Apavi

NL Latvija (Skechers) - Garantijas atteikums

Garantijas atteikums Iegādājos Skechers veikalā Riga Plaza apavus 27.06. Jūlijā nostaigāju ~60,000 soļu ārzemēs. Vēl pāris reizes tos uzvilku augustā, līdz virs kapēm pārplīsa iekšējās apdares materiāls abiem paviem. Aizvedu atpakaļ uz veikalu ar lūgumu atgriezt naudu vai apmainīt apavus. Tātad kopējā Valkāšana nepilni 100,000 soļi, īpašumā apmēram 2 mēnešus. Veikalā atteica visus iespējamos risinājumus pastāvot uz 14 dienu ekspertīzi. Pēc tās sekoja atteikums naudas atgriešanai vai apavu apmaiņai. Man nav bijuši...

A A_Lauris 15.09.2021
Komentāri 1 Apavi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes