Sinergo mājas

Sinergo mājas SIA
www.sinergomajas.lv
Adrese: Aisteres iela 6
Rīga
Latvia - LV-1046
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: + 371 26821910
+371 29257395
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Sinergo mājas - Sūdzības un atsauksmes

Sinergo Domino - Krāpšana, uzsākts kriminālprocess

Krāpšana, uzsākts kriminālprocess Liedagu grupējuma (Aija Liedaga, Ingars Liedags, iespējams Everita Mauriņa un kaut kāda Ilva) jaunais “projekts” pēc Sinergo, Sm interjeri, Sinergo Factory, Sinergo Ou iespējams naudas atmazgāšanas shēmas Igaunija. Fb super Skaistas bildes, paņem naudu un aizlaižas, skat ltv raidījumu par šo tēmu https://youtu.Be/k2shc2orcg0 vai kādam ir zināma šo krāpnieku kompānijas nosaukums Lietuvā?

Sinergo Mājas SIA/ Sinergo Homes Facotry - Absolūta vadītāja nekompetence

Absolūta vadītāja nekompetence Būvnieks, kas neprot plānot savus izdevums un ir nonācis lielos nodokļu parādos, bet savu vainu neredz nekur. Visi iespējamie klienti un valsts iestādes ir rīkojušās negodprātīgi pret viņu. Mūsu gadījumā tika samaksāta soda nauda par līguma laušanu, taču darbi netika līdz galam pabeigti un tika paskaidrots, ka tas nemaz neesot viņam jādara. Jo redz iekšsienas neesot līdz galam jāpieskrūvē... Tāpat arī nekad nedrīkst šim cilvēkam par kādu pakalpojumu maksāt avansā. Viņa uzņēmumos nav brīvo...

M Maaja_22 18.01.2019
Komentāri 11 Būvniecība

Sinergo Mājas - Slikta kvalitāte, nekompetents vadītājs

Slikta kvalitāte, nekompetents vadītājs Ja gribi problēmas, noslēdz līgumu par mājas būvniecību ar Sia „Sinergo Mājas”. Uzņēmuma vadītāja izglītības un pieredzes trūkums būvniecības jomā, attieksme un uzvedība pret klientiem rada nebeidzamas problēmas. Laba reklāma nenozīmē labu kvalitāti! Mūsdienās stipri jāpiedomā, kam uztici būvēt savu māju.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes