Scantest

Scantest SIA
Adrese: Krasta iela 12A,
Grobiņa
Grobiņas nov.
Latvia - LV-3430
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67812906
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Scantest - Sūdzības un atsauksmes

Scantest - Slikts serviss

Slikts serviss Klientu apkalpošanā nav pieļaujamas slikta garastāvokļa izpausmes uz klientiem, ja nevar atrast vainu, tad izdomā kā izgāzt tehnisko skati automašīnai, lūdzu izvērtēt Ingusa Šeļevska atbilstību savam amatam, ja nespēj valdīt savas garastāvokļa svārstības, kas atsaucas uz klientu, ne tikai morāli, bet arī materiāli.

Scantest SIA, Sigulda - Neadekvāti novērtē auto stāvokli

Neadekvāti novērtē auto stāvokli Dāvis Zambars neadekvāti izvērtē auto stāvokli. Veicām apskati uzņēmuma kravas auto. Ieteiktu izvērtēt SIA Scantest viņa atbilstību amatam. Darbnīcā veicot auto apskati daļu no norādītājiem defektiem neatradām. Apskates lapā ierakstīti tādi defekti, kas uz konkrēto auto neattiecas. Auto tika gatavots pirms tam skatei un būtiski defekti netika konstatēti. Ieteiktu SIA Scantest izvērtēt Dāvja Zambāra atbilstību amatam.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes