Saldus namu pārvalde

Saldus namu pārvalde SIA
namuparvalde.saldus.lv
Adrese: Peldu iela 3
Saldus
Saldus nov.
Latvia - LV-3801
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 63807373
+371 63807371
Kategorija: Nekustamais īpašums  •  Namsaimnieki

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Saldus namu pārvalde - Sūdzības un atsauksmes

Saldus Namu Pārvalde - Atkritumi, bedres

Atkritumi, bedres Jums pašiem kauns nav? Tūristu ielas 2 sētas brauktuvē sāk parādīties bedres. Tas ir normāli par ko cilvēki maksā jums kā apsaimniekotajām nav saprotams? Atkritumu laukums aiz policijas pilnīgs bomžatņiks, sen jau vajadzēja sakārtot. Visa Zeme dubļos, varējāt vismaz ar ķieģeļiem uzklāt pamatu. Tālāk vairs nav kur iet.

Saldus Namu Pārvalde - Teritorijas nekārtība

Teritorijas nekārtība Labdien, man ļoti nepatīk ka mūsu teritorija musars ir vāļā un ne bez nekādās būdas un žogu, pevakare no citam majam met musaru un braucot garam mašīnas met musaru un neazver ciet pēc sevis un tāpēc Putni un kāti taisa nekārtību, un apkar tajā teritorija lietus gāzes vai sniega kusišanas veidojas dubli un peļķes un tur ļoti grūti tikt, vel problēmu taisa koku saknes kur grūti iet un vakaros tumšas vakaros nau nekāda apgaismojuma, ceru jūs labosiet nekārtību.

Saldus Namu Pārvalde - Seta sūdzība

Seta sūdzība Skolas iela 22 setas teritorija ir bresmigs lidz miskastem, un mums musars ir vala un nau abžogots ka blakus majaj, un vakaros no citam majam nes musarus un met musu miskaste vaj braucot garam, tas nau labi, un apkart miskastes ir briesmiga koku saknes paiet nevar, pec letus vaj ziema kad kust sniegs tur briesmigi nevar tikt lidz musaram jaiet ir ar zabakiem un baiegie dubli un tumši, ceru ka jus kautko darisiet tas nau normali tur cilveki ari staiga. Briesmiga stavokli vis apkart, dubli un peltes.

Saldus Namu Pārvalde - Sūdzība

Sūdzība Jāmaksā par koplietošanas elektrību, mana ieeja ir sava elektrība un jāmaksā par kaimiņu dzīvokļa remontu kurš ir privātais. Un nesamērīgi liela summa jāziedo. Esmu gados nespēju pārvietoties jauniete invalīde saņemu mazo pensiju. Atsakos pabalstīt darbspējīgos cilvēkus par svešu īpašumu. Jo visa maksātā nauda ir izstērēta to pateica namu pārvaldes apsaimniekotais sapulcē kad uzkrājumi ir nule, kaut iepriekšēja sapulcē pateica ka man vis lielākie uzskrājumi, savā dzīvoklī remontu taisu pati ir siltinātas sienas griesti grīds.

SIA Saldus namu pārvalde - Siltais ūdens

Siltais ūdens Vēlējos jautāt , vai tas ir normāli , ka ziemas un gripas laikā netiks padots siltais ūdens ?Man mājās ir nepilngadīgi bērni,arī zīdainis , vai tas ir likumīgi? Vai tiešām šo atkaļķošanu nevar veikt citā laikā un ar īsāku laika posmu nevis 3 dienas ? Vai tiešām šajā gadījumā būtu jāiesaista raidījums "Bez Tabu "?

D dre 13.02.2017
Komentāri 3 Pakalpojumi

SIA Saldus namu pārvalde - Slepenie apsaimniekotāji

Slepenie apsaimniekotāji Lai noskaidrotu SIA Saldus namu pārvaldes apsaimniekošanas kārtību un citus jautājumus, kas attiecas uz apsaimniekotāju un apsaimniekotajiem dzīvokļiem, SIA Saldus mājas lapā nevaru atrast nevienu normatīvo aktu. Vienīgais ko ievietojuši ir iepirkumi par jaunu automašīnu nomām, izsludinātās nomas tiesības par nedzīvojamām telpām...., Nav neviena normatīvā akta - nav ievietoti likumi, MK noteikumi, kārtības, instrukcijas, noteikumi, kuri būtu saistoši apsaimniekotājam un dzīvokļu īpašniekiem...

SIA Saldus namu pārvalde - Apsaimniekošanas maksa

Apsaimniekošanas maksa Gribu vērst Jūsu uzmanību uz SIA Saldus namu pārvaldes izrakstītajiem rēķiniem. Ja noslēgtajā līgumā ir noteikti 64,20 kvm, tad rēķinos dzīvokļa platība ne no kā palielinās līdz pat 71,80 kvm, tad atkal samazinās uz 68,10 kv.m. Gribētos zināt, kad mans dzīvoklis izplešās un kad saraujās???

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes