Rimcimci.lv

TNT SIA
Adrese: Dzirciema iela 27
Rīga
Latvia - LV-1083
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 27033686
Darba laiks: 11:00 - 18:00
11:00 - 18:00
11:00 - 18:00
11:00 - 18:00
11:00 - 18:00
11:00 - 16:00
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Bērnu preču veikali

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rimcimci.lv - Sūdzības un atsauksmes

Rimcimci.lv - Pārdevēja

Pārdevēja Iļğuciemā pārdevēja mani nosauca par pļāpu, jo es pajutāju, vai mani nevar apkalpot kāds no vīriešiem-darbiniekiem, kas bija blakus. Viens darbinieks staigāja apkārt, otrs sēdēja pie datora un pļāpāja ar kādu privāto cilvēku par personīgām lietām. Es stāvēju un klausījos pārdevējas stāstus potenciālai pircējai par mugursomām pirmklasniekiem. Atbildēja man, ka visi citi darbinieki ir aizņemti ar savām darīšanām (aizrādīju, ka redzu, ar kādiem darbiem citi aizņemti - ar pļāpāšanu, par ko dabūju...

A A25 27.04.2018
Komentāri 14 Bērni

Rimcimci.lv - Rupja attieksme, slikts serviss

Rupja attieksme, slikts serviss Īpašnieks ļoti rupji un naidīgi noskaņots pret klientiem. Skatas uz tevi ka uz mēslu. Jautāt kaut ko nav jēgas. Mutiski kaut ko skaidrot are bezjēdzīgi. Neiesaku pirkt no turienes metalla detektorus. Ja jums pēc tam nāksies atgriezties pec garantijas uz remontu, jums bus ļoti nepatikama pieredze.

Rimcimci - Rupja attieksme

Rupja attieksme Īpašnieku ģimenīte ļoti rupji un naidīgi noskaņoti pret klientiem. Čekus nedod, garantijas pie viņiem vienkārši neeksistē, prece ļoti nekvalitatīva, Valsts valodā arī neko nesaprot un principā neatbild. Brīnos, kā vēl tādas piparbodes eksistē.

Rimcimci - MD

MD Noperku MD veikala Rimcimci- Garante-2gadus-sakas problemas-remots par Saviem naudinjam!

www.rimcimci.lv - Topgal Mugursoma

Topgal Mugursoma Veikala īpašnieki neprot komunicēt ar klientiem. Iegádájàmies Topgal TOPGAL HIT 800 Street Hit ar garantiju 2 gadi par 40 LVL, bet jau pēc 4-IeM mēnešiem somai saplīsa abas lences. Uz ko veikala īpašnieks rupji izlamája, ka es daudz ko iedomájos, ka soma nav pareizi nēsāta, un tas viss paaugstinàtà balss tonī. Un bija tik laipns, ka piedávája maksas remontu. Attieksme drausmīga. Nekad nepērciet šeit dàrgas somas.

www.rimcimci.lv - Pasutijumu neizpilde

Pasutijumu neizpilde Ir veikts pasūtījums, jau kuro dienu - bez atbildes! Lielāka daļa no mājaslapā apskatāmām precēm nav uz vietas!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes